Merhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak.
Üzülme canım, umutsuzluğa da kapılma. Mübarek günlerde dualarını eksik etme. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş bebişini.Merhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak.
Sağ üstte ismnize tıklayın,kişisel bilgilerim sayfasına girin aşağılarda bebeğinin doğacağı tarihi giriyorsun(Google da sitelerde hesaplatabilirsiniz) en altta kaydet yapıyorsunuz oluşuyorBirde ben bir türlü hamilelik günlüğünü imza alanıma ekleyemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz bana?
Benim de ilk gebeliğim, kesemin büyümesi de şekilde çok iyi Şükür ama yanında bir kanama oluştuğu için bana da verdi progestan ,fitil olarak 15 gün kullan deri ilişkide yasakladı.Teşekkürler canım. Riskli hamileliğim benim. Kızımda da aynı şekilde kullandım. Bunda da hemen başladık. Düşük tehlikem var, ondan dolayı.
Dinlen canım bol bol. Kaç tane alıyorsun günde?Benim de ilk gebeliğim, kesemin büyümesi de şekilde çok iyi Şükür ama yanında bir kanama oluştuğu için bana da verdi progestan ,fitil olarak 15 gün kullan deri ilişkide yasakladı.
Günde bir tane akşamları yatarken.dinleniyorum elimden geldiğince.Bak şimdi sayfanın en üstünde adının yazıldığı yere gir kişisel bilgilerim yazıyor Oraya tıkla,sayfanın aşağılarına doğru in bebeğimin doğacağı tarihi gir en aşağıdan kaydet.eğer yapamazsan yine Google kadınlar kulübü hamilelik takvimi oluşturma yaz ordan yapmayı dene.Dinlen canım bol bol. Kaç tane alıyorsun günde?
Hala ekleyemedim birde
Dinlen canım bol bol. Kaç tane alıyorsun günde?
Hala ekleyemedim birde
Tşkler tatlım.Canım sağ üstte ismini yazılı olduğu alana geliyorsun. oradan kişisel bilgilerine giriyorsun. altlara doğru ' Hamilelik Takvimi' diye bir kısım var o kısma yazıyorsun.
Hallettim sanırım :)Günde bir tane akşamları yatarken.dinleniyorum elimden geldiğince.Bak şimdi sayfanın en üstünde adının yazıldığı yere gir kişisel bilgilerim yazıyor Oraya tıkla,sayfanın aşağılarına doğru in bebeğimin doğacağı tarihi gir en aşağıdan kaydet.eğer yapamazsan yine Google kadınlar kulübü hamilelik takvimi oluşturma yaz ordan yapmayı dene.
Siz kaç tane alıyorsunuz günde ?
Hayrlı olsun takviminizTşkler tatlım.
Hallettim sanırım :)
Günde 3 tane alıyorum canım ben.
Hap olarak kullanıyorum canım. Fitil olarak kullanmadım. Bulantılarımdan dolayı sürekli halsizim zaten, en azından hapı aldığımda sanki azalıyormuş gibi geliyor bana.Hayrlı olsun takviminizSiz hap olarak mı kullanıyorsunuz? Doktorum bana nasılsın diye sorunca halsizliğimin ve hafif mide bulantılarımın olduğunu söyleyince fitil olarak kullanmamı söyledi çünkü ağızdan alınınca halsizlik yorgunluk ve uyku yapıyormuş
Tşkler tatlım.
Hallettim sanırım :)
Günde 3 tane alıyorum canım ben.
Slm canım. Öncelikle inşallah hamikesindir diyorum.Benzer belirtiler bende de vardı.Hem hamileyimdir diye umut edip hemde önceki hayal kırıklıklarını düşünerek yine adet olucam diyerek yaklaşık 10 gün kadar kafayı yedim durdum.Çok şükür güzel haberi aldım hamile olduğumu öğrendim.Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri inan çok benzer oluyor.bat'ına 1 hafta varmış rabbim sabır versin az kalmış biraz daha dişini sık inşallah güzel haberi alırsın.Merhaba hanimlar. Beni bilgilendirirseniz cok mitlu olurum. Belirtilerle kafayi yemek uzereyim nerdeyse. Yaklasik 1 haftadir sol kasigimda batma oluyo. Ve 2 gundur asiri zonkluyo kalcam ve belimde ayni sekilde. Arada bacagimada vuruyo agrisi. Goguslerim inanilmaz sisti ve damarlar cikti. Bat ima 1 hafta var. Bole seler yasamis olanlar varmi araniz da acba?
Günaydın canım. Benim kesede iyi gelişiyo bebişimin durumuda çok iyimiş, yalnız benim kesenin iç kısmında da kanama alanı varmış ve 2 doktorada gidiyorum ikiside ilaca gerek olmadığını söyledi. Seninde aynı durum galiba ama kahve akıntın falan varmı sende? Bende Allahıma bin şükür bişeyim yok ama tedirgin oldumBenim de ilk gebeliğim, kesemin büyümesi de şekilde çok iyi Şükür ama yanında bir kanama oluştuğu için bana da verdi progestan ,fitil olarak 15 gün kullan deri ilişkide yasakladı.
Doktora gidene kadar akıntım yoktu ama ne Zaman bana vajinal ultrason yaptı o gün ve sonraki gün bir kaç damla kahverengi akıntım geldi.ondan sonra kanama tespit edildi ve progestan verildi.bunun dışında kanamam olmadı ama doktoeum birikmiş kanama önemli değil yeter ki parça gelmesin dediGünaydın canım. Benim kesede iyi gelişiyo bebişimin durumuda çok iyimiş, yalnız benim kesenin iç kısmında da kanama alanı varmış ve 2 doktorada gidiyorum ikiside ilaca gerek olmadığını söyledi. Seninde aynı durum galiba ama kahve akıntın falan varmı sende? Bende Allahıma bin şükür bişeyim yok ama tedirgin oldum
Hmm keşke vajinal bakılmasaymış ama olacağı varsa oluyo neyseki bidaha kahve akıntın falan gelmemiş. Bende herhangi bi akıntı kanama vs olmadı ilaç vermicekmisiniz dedim iki doktorada kendi kendine geçicek o ama bol bol dinleniceksin ağır kaldırmıcaksın ilişkiye girmiceksin çok ayakta durmıcaksın dedi.amma nerde çalışınca malesef hepsini yapamıyorum. Rabbim inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım.Doktora gidene kadar akıntım yoktu ama ne Zaman bana vajinal ultrason yaptı o gün ve sonraki gün bir kaç damla kahverengi akıntım geldi.ondan sonra kanama tespit edildi ve progestan verildi.bunun dışında kanamam olmadı ama doktoeum birikmiş kanama önemli değil yeter ki parça gelmesin dedi
Cok tesekkur ederim. Bu belirtileri daha once hic bir adetimde yasamadigim icin. Bayag farkli geldi acabalar sorulari aklimda dolanip duruyo. İlk denememiz gerci bu olmama ihtimali olabilir amaSlm canım. Öncelikle inşallah hamikesindir diyorum.Benzer belirtiler bende de vardı.Hem hamileyimdir diye umut edip hemde önceki hayal kırıklıklarını düşünerek yine adet olucam diyerek yaklaşık 10 gün kadar kafayı yedim durdum.Çok şükür güzel haberi aldım hamile olduğumu öğrendim.Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri inan çok benzer oluyor.bat'ına 1 hafta varmış rabbim sabır versin az kalmış biraz daha dişini sık inşallah güzel haberi alırsın.
Amiin Allah İnşallah sağsalim bizlere kavuştursun yavrularımızıHmm keşke vajinal bakılmasaymış ama olacağı varsa oluyo neyseki bidaha kahve akıntın falan gelmemiş. Bende herhangi bi akıntı kanama vs olmadı ilaç vermicekmisiniz dedim iki doktorada kendi kendine geçicek o ama bol bol dinleniceksin ağır kaldırmıcaksın ilişkiye girmiceksin çok ayakta durmıcaksın dedi.amma nerde çalışınca malesef hepsini yapamıyorum. Rabbim inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım.