- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #21.201
Ben devam ediyorum canim...menümüde yazayim unutmadan..Canim devam ediyormusun ben biraktim malesef memleketten misafrler geldi bnmde ilk gun kaybim hic olmamisti sonrasi devam edemedim onumuzdeki hafta tekrar basliycam
Gün boyu ayva mı yiyeceksınız gune neyle baslarsanız onunla devam edın dıo
Sadece baharatlayıp yedım benKizlar bende bu diyeti bugun baslayacagim mesela patatesi dilimleyip az hafig yag ve hafif tuzla firina atsam olmuyor mu
Gectigimiz hafta ben o sekil yaptim sabah haslayip az tuz ve baharat oglen bi tatli kasigi yag gezdrdim tuz ve baharatladim firinladim aksam sadece tuzlayip firinladim baya bi odem atmistim patates gununde tuz da kalori yok sadece vucutta su tutuyo onun icin diyette verilmiyormus bizzat doktordan dinledim bunu uygulamis biri olarak sunu diyebilirim bu listeyle 4 vericeksen degisiklik yaptiginda verecegin biraz daha azaliyodur tabi bu bnm fikrimKizlar bende bu diyeti bugun baslayacagim mesela patatesi dilimleyip az hafig yag ve hafif tuzla firina atsam olmuyor mu
Evet canim benim 2.haftam...kilomu toplam yarin bildirecegim bugün çünkü son günüm..ama ilk haftaki gibi gitmiyor kilolar...yinede sonuctan memnunum cünkü serbest takildim bu hafta ve hiç zorlanmadim...1.hafta daha zordu...yarinki kilomu merak ediyorum bakalim toplam kac kilo gitmiş olacak benim çakma 5 te 5 len..Bu arada kizlar suana kadar ne kadar verebildiniz ikinci hafta ayni oranda veriliyormu ozellikle perihan cnm ikinci haftandi senin ☺
Ben yarin başliyorum yine...Pazartesi sıkı bir diyete başlamak istiyodum bunu mu denesem acaba? Başlayacak olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?