• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Hayirli mutlu kaçamaksiz bir gün dileği ile herkeze günaydin..:KK54:
Dün 5 te 5 diyetnde son günümdü..ve toplam verdiğim kilo 4 kg....tabi bu kilonun çoğu ödem oldugunu düşünüyorum.bugünde cok dikkat edècegim inşallah...yarin tekrar bu diyeti uygulayip önümüzdeki cumaya artik mezun olmak istiyorum...şu anki kilom 58.7...hedefime 1.7 kg kaldi..:KK72:.

Son düzenleme:
Bu arada yumurta gününde pek iyi bir sonuc alamadim..gerçi tam uymamiştim ...ama olsun ..sonuctan memnunum yinede..:KK19:

Merhaba kizlarr.. 1 subattan itibaren diyetteydim dikkat ederek ve spor yaparak 5 kilo vermistim zaten. Bu diyet bana iyi gelmedi malesef 2 gun harfi harfine uyguladigim halde 100 gram bile gitmedigi icin birakiyorum :( baska diyetle bu kadar dikkat etsem en az 1 kilo giderdi.

Yapanlara kolay gelsinn ben protein diyetiyle devam edicem :)

Merhaba kizlarr.. 1 subattan itibaren diyetteydim dikkat ederek ve spor yaparak 5 kilo vermistim zaten. Bu diyet bana iyi gelmedi malesef 2 gun harfi harfine uyguladigim halde 100 gram bile gitmedigi icin birakiyorum :KK43: baska diyetle bu kadar dikkat etsem en az 1 kilo giderdi.

Yapanlara kolay gelsinn ben protein diyetiyle devam edicem :)
Protein diyeti hangisi..yoğurt hurma diyetimi...o_O

Protein diyeti hangisi..yoğurt hurma diyetimi...o_O
yok canim burda gordum yine o diyeti de.. 5 gun boyunca et yiyosun sonra ki 5 gun et ve sebze yiyosun yapanlar 10 kilo vermis :KK57:

hayatim boyunca diyet yaptim hemen hemen hepsni denedim ama en cok et yenilen diyetlerde zayifladim oyuzden bunu denicem canim.

30 martta sevdigime kavusuyorum o zamana kadar 10 kilo vermem lazim :(

yok canim burda gordum yine o diyeti de.. 5 gun boyunca et yiyosun sonra ki 5 gun et ve sebze yiyosun yapanlar 10 kilo vermis :KK57:

hayatim boyunca diyet yaptim hemen hemen hepsni denedim ama en cok et yenilen diyetlerde zayifladim oyuzden bunu denicem canim.

30 martta sevdigime kavusuyorum o zamana kadar 10 kilo vermem lazim :KK43:
Onuda bi araştirayim..:-)
Allah sevdiginlede seni bitdaha ayirmasin..Allah mutlu etsin ikinizide...:KK37:

30 martta sevdigime kavusuyorum o zamana kadar 10 kilo vermem lazim :KK43:
O diyetle 20 kilo verdim

Onuda bi araştirayim..:-)
Allah sevdiginlede seni bitdaha ayirmasin..Allah mutlu etsin ikinizide...:KK37:
saol tatlimm 8 yildir boyleyiz :) ben yurtdisinda o istanbulda 6 ayda bir gorusuyoruz malesef martta 1 hafta kalcam agustosta 4 hafta.. insallah bu sene son olur saol canimm :KK200:

O diyetle 20 kilo verdim
hadi ya cok iyi vermissin canim masallah
bakalim insallah banada yarar :bicak:

......
saol tatlimm 8 yildir boyleyiz :) ben yurtdisinda o istanbulda 6 ayda bir gorusuyoruz malesef martta 1 hafta kalcam agustosta 4 hafta.. insallah bu sene son olur saol canimm :KK200:

hadi ya cok iyi vermissin canim masallah
bakalim insallah banada yarar :bicak:
Canim diyetin adi ne tam olarak bulamadimda..o_O

Merhaba arkadaslar tekrar bndemi bu diyete baslasam diye dusunuyorum cuma gunu bitirmistim iki gundur acayip derecede kacirdim sanirim verdigimi tekrar aldim tartiya cikmaya korkuyorum:KK43: bu iradesizlik gercekten kotu birsey :işsiz:

Gunaydin arkadaslar tekrar 5te 5e basliyorum hafta sonu 1 kilo geri almisim malesef bu sefer 5gun sonunda tartilip verdigim kiloyu soyliycem...baslangic kilom 69.8

Gunaydin arkadaslar tekrar 5te 5e basliyorum hafta sonu 1 kilo geri almisim malesef bu sefer 5gun sonunda tartilip verdigim kiloyu soyliycem...baslangic kilom 69.8
Günaydin canim...butür diyetler malesef öyle...bittikten sonra çok dikkat istiyor..cok iştah aciliyor sonrasinda..ben haftasonu yogurt hurma diyeti yaptim...cok iyi geldi bana iştahimi dizginleştirdi...1 kaze yogurda 7 hurma dogradim üzerinede tarçin serptim yedim kahvaltida.cokta nefis oldu..:kk77:...bunu öylen ve akşamda uygulamak lazim ama ben öylen vaktinde normal yemek yedim dikkat ederek...cok şükür bende arti kilo olmadi..haftasonunu hafif atlattim....herşey bizim elimizde dikkat edersek geri almayiz verilen kilolari...bende bugün dedigim gibi patates salatasi yaptim bütün gün ondan yiyecegim...umarim kacamaksiz atlatirim patates günümü..:KK50: ve unutmadan..bol bol cok su icmeyide unutmayalim..yoksa ne diyeti yaparsak yapalim başarili bir sonuc elde edemeyiz..su çok önemli...ve canimiz kacamak yapmak istediginde hemen yeşil çay yapip içiyoruz..oda iştah kapatiyor..:KK50:

Evet canim cumartesi kahvaltida pazar misafir geldi derken boyle oldu bugun kendime detoks suyu hazrladim surahide onu iciyorum bol bol ben yine firinlama yapiorum oglen ve aksam yemek sonrasi zeytin yapragi biberiye cayi iciyorum bu sefer ne kadar eksi olucak onu merak ediyorum. Suan firinda borekler pogcalar var ama yemiyorum sende 4kilo verdigini soylemissin vucudunda incelme oldumu?

Evet canim cumartesi kahvaltida pazar misafir geldi derken boyle oldu bugun kendime detoks suyu hazrladim surahide onu iciyorum bol bol ben yine firinlama yapiorum oglen ve aksam yemek sonrasi zeytin yapragi biberiye cayi iciyorum bu sefer ne kadar eksi olucak onu merak ediyorum. Suan firinda borekler pogcalar var ama yemiyorum sende 4kilo verdigini soylemissin vucudunda incelme oldumu?
canim oldu tabi incelme...bu hafta 58,7 ile başladim ..bu hafta kac kilo gidecek bakalim...

Benim menü...

Kahvalti ...
Patates salatasi

Öylen...
Patates salatasi

Akşam ..
Patates salatasi...

Patates günümü kacamaksiz bitirdim...:KK52:
Cok az zeytinyaģ limon suyu az tuz kuru soģan ve maydanozlan yaptim salatayi...bu sefer iyi gecti günüm fazla zorlanmadim....

Toplam kalori 690

Back