- 29 Ağustos 2014
- 70
- 30
- 88
- 42
- Konu Sahibi incilideniz
- #21.161
Gunaydin hayirli sabahlar dunku kacamaga ragmen -100gr gtti 69.2 geldim sebze gunumdeyim sadece dimates salatalik yiyerek gune basladim dunu telafi etmek istiyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebze gününde bende fazla veremiyirum....ama meyve yoksa dedigin gibi yap...birazda sebze yiyebilirsin....meyve gününden zaten ben korkuyorum..kilo artisi oluyordu bende...kuru meyve varsa evde kuru meyvede yiyebilirsin yogurtlan beraber...bende meyve cok olmasina ragmen sade yemiyecegim meyveleri zaten..yogurt meyve şekerini dengeliyo diye düsünüyirumGunaydin hayirli cumalar dun sebze gunumdu sabh domates salatalik yemistim acikcasi dun sebze yemegi yemedim oglen sadece nescafe aksamda kucuk bi kase nesfit yedim istahim olmadi bugun _100 gr eksik ciktim bugun meyve gunum saka gibi meyve almayi unutmusum evde meyveli yogurt var bnde oylemi yapsam bilemiyorum
Merhaba hosgeldin aramiza benim bugun son gunum onumuzdeki hafta tekrar basliyabilirim bikac gun diye dusunuyorum kac kiloyla basladin?
hoşgeldin aramiza...inşallah başariyla bitirirsin güzel kilolar verirsin bu diyetlen...yarin benim son günüm...pazar günü toplam kac kilo verdim buraya yazarim...bende en güzel eksiyi patates ve et gününde görüyorum...bugün meyve günümü yogurtlan destekledim.. yarinki kilomu merak ediyorum..bakalim tarti ne gösterecek...Merhaba kizlar :) sirf bu konu icin tekrar katildim araniza diyebilirim.
Bende dun basladim bugun 2. sebze gunumdeyim.
Maşallah sana arkadaşim..Tebrik ederim..mesajini yeni gördüm..bende diyorum kendi kendime bu kizlar nerde diye..Gunaydin arkadaslar 5 gunu bitirdim bugun _400 gr tum gun aktivia birer kutudan 3 kutu yedim meyveli olanindan baska birsey yemedim 71.1 kg ile baslamistim 68.6 kilo ile 5 gunde toplam 2 .5 kilo verdim :) yaklasik 3 4 yildir hep 70 73 arasiydim cok mutluyum ilk hedefim 69 lari gormekti cok sukur gordum simdide 65leri gormek istiyorum cok buyuk hedef koymuyorum kendime parca parca istiyorum tekrar deniycem bu diyeti bugun kahvaltiya davetliyim ozlemistim 5 gundur herkese basarilar diliyorum ve bol bol eksiler
Oda güzel bir diyete benziyor canim onuda araştiracagim.....Bikac gun dinlenme verdikten sonra ayni sekil basliycam canim bn bi yerde okudum sok diyetten sonra bikacgun biraz kacamak yaparsak tekrar sok diyete baslandiginda metabolizma tekrar hizlaniyormus duruma gore pazartesi sali ayni sekil basliycam sanirim 1 kiloyu geri almis olurum bu diyet bna uydu 5 vermedim ama 5 gunde bnce 2bucuk kilo gayet iyi suan icin vucutta belli olmuyor bnde basen sorunu var goren arkadaslar ust kisimda hafif bi incelme oldugunu soyluyorlar yilmadan devam edicem bu arada 4 gunde 4 kilo diye bi diyet gordum sabh normal kahvalti ogle ve aksam corba salata ve yogurt var patatesten once onla vucudu sasirtsammi diyorum sen ne onerirsin canim?