• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydin hayirli sabahlar dunku kacamaga ragmen -100gr gtti 69.2 geldim sebze gunumdeyim sadece dimates salatalik yiyerek gune basladim dunu telafi etmek istiyorumm

Hayirli sabahlar ..:KK68:Bugünde benim et günüm...et gününden sonra genelde güzel eksi görüyorum..yarinki kilomu cok merak ediyorum...bu sabah sabit gösterdi tarti kilomu....sebze ve meyve gününde zaten ya arti cikiyorum yada sabit...

Hayirli cumalar arkadaslar...dün et günümdü ufak tekek kacamsklarima ragmen 800 gram vermişim ...:KK49:
Bugünde meyve hünüm..biraz yogurtda yiyecegim..sade meyve yedigimde bana iyi gelmiyordu ve sonraki gün arti cikiyordum tartifa

Gunaydin hayirli cumalar dun sebze gunumdu sabh domates salatalik yemistim acikcasi dun sebze yemegi yemedim oglen sadece nescafe aksamda kucuk bi kase nesfit yedim istahim olmadi bugun _100 gr eksik ciktim bugun meyve gunum saka gibi meyve almayi unutmusum :KK20: evde meyveli yogurt var bnde oylemi yapsam bilemiyorum

Gunaydin hayirli cumalar dun sebze gunumdu sabh domates salatalik yemistim acikcasi dun sebze yemegi yemedim oglen sadece nescafe aksamda kucuk bi kase nesfit yedim istahim olmadi bugun _100 gr eksik ciktim bugun meyve gunum saka gibi meyve almayi unutmusum :KK20: evde meyveli yogurt var bnde oylemi yapsam bilemiyorum
Sebze gününde bende fazla veremiyirum....ama meyve yoksa dedigin gibi yap...birazda sebze yiyebilirsin....meyve gününden zaten ben korkuyorum..kilo artisi oluyordu bende...kuru meyve varsa evde kuru meyvede yiyebilirsin yogurtlan beraber...bende meyve cok olmasina ragmen sade yemiyecegim meyveleri zaten..yogurt meyve şekerini dengeliyo diye düsünüyirum:KK66:

Merhaba hosgeldin aramiza benim bugun son gunum onumuzdeki hafta tekrar basliyabilirim bikac gun diye dusunuyorum kac kiloyla basladin?

Ben 71.1 le basladim 4gun bitiminde 69 kiloyum sadece 2 kilo verebildim ilk gun 800 gr sonraki gunler 100 200 gr seklinde devam etti ayrica bitki cayida kullaniyorum iki gundur vcye cikamadim yarin sonlandiricam iki gun arayla tekrar basliyabilirim yada normal diyete gecebilirim genelde et ve patates ogununde iyi gram veriliyor fazla su icemiyorum zoraki 5 6 bardak kadar umarim sende guzel kilolar verirsin bu diyeti ben 2 kere yaptim bu ikincisi oldu ilkinde 3gun yapip 1.8 vermistim bundada hemen hemen ayni oldu

Kahvalti...:kk77:
1 greyfrut
1 kücük kaze yogurt (100 gr)
1 domates
1 parca salatalik

Öylen....:kk77:
1 greyfrut
1 kücük kaze yogurt

Akşam....:kk77:
2 elma
2 kivi
1 büyük kaze yogurt (200 gr)

Toplam kalori ..752

Bugün meyve günümdü ve şükür kacamaksiz bitirdim günümü...:21:

Merhaba kizlar :) sirf bu konu icin tekrar katildim araniza diyebilirim.
Bende dun basladim bugun 2. sebze gunumdeyim.
hoşgeldin aramiza..:KK54:.inşallah başariyla bitirirsin güzel kilolar verirsin bu diyetlen...yarin benim son günüm...pazar günü toplam kac kilo verdim buraya yazarim...bende en güzel eksiyi patates ve et gününde görüyorum...bugün meyve günümü yogurtlan destekledim.. yarinki kilomu merak ediyorum..bakalim tarti ne gösterecek...

2.ci 5 te 5 yapmayi düşünüyorum haftaya..ama busefer biraz daha esnek yapacagim bu diyeti...

Mesela patates gününde...patatesi sade haliyle yemicem....yemeği olabilir salatasi olabir

Sebze gününde hehangi sebze yemeği..çig sebze salata..veya haşlama sebze

Et gününde..kurufasulye..nohut yemeği..mercimek corbasi veya etlen birsey yapabilirim...

Meyve günü..sadece meyve cok zor oluyo ve meyve şekeri yüzünden bir sonraki gün arti cikma ihtimali cok yüksek..

Yumurta günü..yumurta salatasi..omlet çilbir olabilir...:KK5:

Gunaydin arkadaslar 5 gunu bitirdim bugun _400 gr tum gun aktivia birer kutudan 3 kutu yedim meyveli olanindan baska birsey yemedim 71.1 kg ile baslamistim 68.6 kilo ile 5 gunde toplam 2 .5 kilo verdim :) yaklasik 3 4 yildir hep 70 73 arasiydim cok mutluyum ilk hedefim 69 lari gormekti cok sukur gordum simdide 65leri gormek istiyorum cok buyuk hedef koymuyorum kendime parca parca istiyorum tekrar deniycem bu diyeti bugun kahvaltiya davetliyim ozlemistim 5 gundur herkese basarilar diliyorum ve bol bol eksiler:halay::super::21::sampiyon:

Hayirli mutlu kacamaksiz bir haftasonu diliyorum hepimize...:KK68:
Meyve gününde hic eksi görmüyordum tartida.. demekki yogurtlan beraber olunca faydasi oldu...800 gr eksideyim :KK73:
Bayağida güzel kilo verdim yarin yazacagim buraya toplam giden kilomu...bigünde yumurta günüm...yumurta haşlayip yiycem birazdan.:KK72:

Gunaydin arkadaslar 5 gunu bitirdim bugun _400 gr tum gun aktivia birer kutudan 3 kutu yedim meyveli olanindan baska birsey yemedim 71.1 kg ile baslamistim 68.6 kilo ile 5 gunde toplam 2 .5 kilo verdim :) yaklasik 3 4 yildir hep 70 73 arasiydim cok mutluyum ilk hedefim 69 lari gormekti cok sukur gordum simdide 65leri gormek istiyorum cok buyuk hedef koymuyorum kendime parca parca istiyorum tekrar deniycem bu diyeti bugun kahvaltiya davetliyim ozlemistim 5 gundur herkese basarilar diliyorum ve bol bol eksiler:halay::super::21::sampiyon:
Maşallah sana arkadaşim..Tebrik ederim..:KK9:mesajini yeni gördüm..bende diyorum kendi kendime bu kizlar nerde diye..:-)
Bende yapcam tekrar bu diyeti...sen nasil yapacaksin..yine tam tamina uyacakmisin yoksa biraz daha esnekmi yaoacaksin bu sever..

Bikac gun dinlenme verdikten sonra ayni sekil basliycam canim bn bi yerde okudum sok diyetten sonra bikacgun biraz kacamak yaparsak tekrar sok diyete baslandiginda metabolizma tekrar hizlaniyormus duruma gore pazartesi sali ayni sekil basliycam sanirim 1 kiloyu geri almis olurum bu diyet bna uydu 5 vermedim ama 5 gunde bnce 2bucuk kilo gayet iyi suan icin vucutta belli olmuyor bnde basen sorunu var goren arkadaslar ust kisimda hafif bi incelme oldugunu soyluyorlar yilmadan devam edicem bu arada 4 gunde 4 kilo diye bi diyet gordum sabh normal kahvalti ogle ve aksam corba salata ve yogurt var patatesten once onla vucudu sasirtsammi diyorum sen ne onerirsin canim?

Bikac gun dinlenme verdikten sonra ayni sekil basliycam canim bn bi yerde okudum sok diyetten sonra bikacgun biraz kacamak yaparsak tekrar sok diyete baslandiginda metabolizma tekrar hizlaniyormus duruma gore pazartesi sali ayni sekil basliycam sanirim 1 kiloyu geri almis olurum bu diyet bna uydu 5 vermedim ama 5 gunde bnce 2bucuk kilo gayet iyi suan icin vucutta belli olmuyor bnde basen sorunu var goren arkadaslar ust kisimda hafif bi incelme oldugunu soyluyorlar yilmadan devam edicem bu arada 4 gunde 4 kilo diye bi diyet gordum sabh normal kahvalti ogle ve aksam corba salata ve yogurt var patatesten once onla vucudu sasirtsammi diyorum sen ne onerirsin canim?
Oda güzel bir diyete benziyor canim onuda araştiracagim..:KK66:...

Evet guzel gibi bencede arastrip sende fikrini soylersen sevinirim bu diyeti tekrar yaptigimda verilen siralamaya gore yapicam bnde gun degistrmiycem ayni yaptigim gibi ne yediysem onu yicem yine..

Bugünkü menü....

Kahvalti...:kk77:
3 haşlanmiş yumurta

Öylen...:kk77:
1 tabak Şehriyeli tavuk çorbasi
1 haşlanmiş yumurta

Ara...sütlü balli siyah hint çayi

Akşam ...:kk77:
2 bardak kefir
1 kücük kaze lor peynir

Toplam kalori...959

Bugün yumurta günümdü 5 te 5 diyetde.ama bütün gün yumurta yemekistemedim..

Back