• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kacamaksiz hafìf saglikli beslenmeli bir gün diliyorum hepinize arkadaşlar..hayirli mutlu sabahlar..:KK19:

Bugün sebze günüm...kahvaltiya havuc salatasi yiyorum...umarim kacamaksiz kapatirimbugün günümü:21:
Bugünkü kilom sabit bakalim hafta sonuna kadar kaç kilo gidecek

Canim devam ediyormusun ben biraktim malesef memleketten misafrler geldi bnmde ilk gun kaybim hic olmamisti sonrasi devam edemedim onumuzdeki hafta tekrar basliycam

Bugün et günümdü...sabah tavuk göğsü sote yaptim bol baharatli ..cok nefis oldu..yaninada 1 avuç kadar badem yedim...bende seviyorum et gününü...bu 5 te 5 te bazi günler zor olabilir ama kolaylaştirmak ve renklendirmek bizim elimizde...tatsiz tuzsuz kendimizi lezetsiz şeyleri yemeye niye zorlayalimki ...dimi ama..gerek yok kendimizi kasmaya eziyet etmeye ...tavuk sote biterse aksamda ton baliklan birşey yaparim..ama sade haliyle yemem..:63:onu süslerim püslerim güzelleştiririm ondan sonra yerim..oh misss:KK70:

Bugünkü menüm...

Kahvalti....:kk77:
1 porsiyon bol baharali tavuk gögsü sote
1 avuç kadar çiģ badem

Ara...1 büyük fincan sütlü kahve

Öylen...:kk77:
1 porsiyon tavuk göğsü sote
1 balik burger

Akşam...:kk77:
1 küçük kaze karişik salata
1 küçük käze yoģurt
3 hurma.

Toplam kalori..... 780..

Bugün et günümdü 5 te 5 de...cok iyi gecti hic sorun yaşamadim...akşam canim yine tatli cekti..o yüzden yoğurt icine yine hurma dogradim üzerine tarçin serptim cok cok iyi geldi 1 dilim yaş pasta yemiş gibi oldum..:-)

Dünde sebze günümdü bütün gün havuç salatasi yedim....yarin meyve günüm yine yoğurt yiyeceğim meyvenin yaninda..:kk77:

Meyve gunumdeyım
66.3 olmusum
Başlangıc kılom
68 küsürdü sınırden küsüratı bıle gözüm görmedı

Kızlar gununde ne varsa tuzsuz yagsız onu yıyorum
Bıde sassy suyu ıcıyorum
Geceden
10 yaprak maydonoz
Dılımlenmıs lımon
Orta boy salatalık
Bır tatlıkasıgı rendelenmıs zencwfıl
Klorsuz 2 lt suya koyuyorum butun gunu bunu tuketıyorum özellıkle göbege muhtesem gelıyo erıtıyo

20180301_093116.png

Bugün meyve günüm...Ayva yaninda Labne peynir .üzerine tarçin serptim...:KK37:

Sabahtan berı elma yıyom bende
Yesıl bılamadım kırmuzı kolayıma gıttı elma olması

Kizlar bende bu diyeti bugun baslayacagim mesela patatesi dilimleyip az hafig yag ve hafif tuzla firina atsam olmuyor mu
Gectigimiz hafta ben o sekil yaptim sabah haslayip az tuz ve baharat oglen bi tatli kasigi yag gezdrdim tuz ve baharatladim firinladim aksam sadece tuzlayip firinladim baya bi odem atmistim patates gununde tuz da kalori yok sadece vucutta su tutuyo onun icin diyette verilmiyormus bizzat doktordan dinledim bunu uygulamis biri olarak sunu diyebilirim bu listeyle 4 vericeksen degisiklik yaptiginda verecegin biraz daha azaliyodur tabi bu bnm fikrim

Yumurta gunum
Sabah kayısı kivam lı ıkı yumurta
Öglen
Cılbır baharatlı yogurtla beraber Aksama omlet yaparım sanırım

Bu arada kizlar suana kadar ne kadar verebildiniz ikinci hafta ayni oranda veriliyormu ozellikle perihan cnm ikinci haftandi senin ☺
Evet canim benim 2.haftam...kilomu toplam yarin bildirecegim bugün çünkü son günüm..ama ilk haftaki gibi gitmiyor kilolar...yinede sonuctan memnunum cünkü serbest takildim bu hafta ve hiç zorlanmadim...1.hafta daha zordu...yarinki kilomu merak ediyorum bakalim toplam kac kilo gitmiş olacak benim çakma 5 te 5 len..:KK70:

Hayirli sabahlar lizlar...2.haftanin sonunda giden 0.9 gr ..sonuctan cok memnunum hedef kiloma kaldi 800 gr ....şu an 57,8 ..bu diyeti 1 tur daha rahat haliyle yapip hedef kiloma ulaşmak isiyorum...:KK73:

Back