• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

yarın başlayayım diyorum ben de akşam tartıldım 73.3 kiloyum. Bu diyetle hızlı kilo verirsem sonrası daha kolay olacak. her gün başlıyorum diyete, gün içinde pek bir şey yemiyorum ama akşam gelince dayanamayıp yiyorum. dolapta 5kg kavurma var. Alıyorum önüme soğuk soğuk yiyorum. Akşamları çok yiyince hamile gibi göbeğim çıkıyor.

yarın başlayayım diyorum ben de akşam tartıldım 73.3 kiloyum. Bu diyetle hızlı kilo verirsem sonrası daha kolay olacak. her gün başlıyorum diyete, gün içinde pek bir şey yemiyorum ama akşam gelince dayanamayıp yiyorum. dolapta 5kg kavurma var. Alıyorum önüme soğuk soğuk yiyorum. Akşamları çok yiyince hamile gibi göbeğim çıkıyor.

5 günde en kötü 2 kilo civarı veriyorsun canım merak etme ama tam yapman lazım. Senelerdir yapıyorum bu diyeti. Salı sabahı bende başlayacağım 5 gün tam yapacak şekilde.

Benim 3.gunum 2 kg gitmiş. Ama kesinlikle yağ tuz kullanmıyorum. Sadecee çayıma kaşığın ucuyla şeker atıyorum. Ben çok memnun kaldım.

Sellamlar kizlar bnde başladım bugun inci gunum evde tartı yok acaba biraz fsrkettimi diye merak ediyorum acikcasi

Gunaydin kizlar son gunden merhabalar.. -300 gr 67 .1 kg ile ikinci gunu bitirdim bugun son gunum 5gun yapmiycam. Bugun tum gun aktivia yogurt yiyicem. Gecen yaptigimda -400 gormustum bakalim bugun ne olur. Yarinki kilomu yazicam.

Bende bunu 2. Ye yapıyorum ilkinde 2 kilo bile vermemiştim kaçamaksız birebir uyarak. Ve 1 hafta normal diyete ve spora devam etmeme rağmen verdiğimi de geri aldım. Şimdi tekrar deniyorum bugün yumurta günümdeyim diğer 4 günü uyguladım ama bu sefer tuzda ekleyerek yedim ne yediysem. Yeşillik gününde sadece salatalık ve yoğurt ekledim ilave olarak diğer tatları sevmemiştim ilkinde. Ve yarın tartı günüm bakalım bu sefer verebildim mi? Ayrıca sporuda ihmal etmedim bunu yaparkende. Sonuçları yazarım inşallah.

Gunaydin kizlar 3.gun bitti -300gr. 66.8kg toplamda 900 gr verdim uc gunde. Daha once 1.8 civari vermistim. Odem olmadigi icin bu kadar verdim. Herkese bol eksiler

Selam kızlar bende ilk 5 gün kaçamaksız uyarak 2.650 gram verdim. 72.85 ten 70.20 ye düştüm daha önce bunu bile vermemiştim. Bu hafta dikkat ederek verdiğimi almamam gerek. Herkese bol eksiler;)

Bendebu diyete yarin başlayacağım isyerinde yumurta yiyemiyecegimden yarin ilk gun yumurta gunu yapicam katilan olurmu birlikte yapalim:)

Bendebu diyete yarin başlayacağım isyerinde yumurta yiyemiyecegimden yarin ilk gun yumurta gunu yapicam katilan olurmu birlikte yapalim:)
Bu hafta yeni çıktım normal diyet yapacağım ama inşallah haftaya yaparsan katılırım seve seve. Bu hafta verdiğimi almamak için elimden geleni yapacağım

Kızlar bu diyeti daha önce uygulayan oldu mu? Ben cumartesi tartıldım 70.20 idim hafyasonu da beslenmeme dikkat ettim kaçamak yok 2 kilo fazla çıkıyorum bugün nasıl moralim bozuldu anlatamam 1 hafta boşuna aç kaldım o zaman ben ya

Kızlar bu diyeti daha önce uygulayan oldu mu? Ben cumartesi tartıldım 70.20 idim hafyasonu da beslenmeme dikkat ettim kaçamak yok 2 kilo fazla çıkıyorum bugün nasıl moralim bozuldu anlatamam 1 hafta boşuna aç kaldım o zaman ben ya
cnim al benden de okadar bende bir kilo fazla çıktımm.çok kötü oldum diyet yapasim bile kalmadı.

Back