- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #21.221
2. Haftama. Aslıycam bnde 68 kusurle basladımPazartesi sıkı bir diyete başlamak istiyodum bunu mu denesem acaba? Başlayacak olan varmı ?
Bende yeni regl oldum ondan tedirginim devam edebilirmiyim diye ama mecburum.birde sagliği kötü etkiler diye endise ediyorum .ama yarin bir baslayayim bakalim. Sen memnunsun dimi bir problem olmadi dimi canim?2. Haftama. Aslıycam bnde 68 kusurle basladım
66.1 oldum hedefım 63-60 regl dönemındeyım
Beraber baslayalım insallah1
Ben yarin başliyorum yine...
Ben memnunum canim bir sorun yaşamadim...bugünde patates salatasi yaptim sirkeli az tuz ve az yağ ile..cok nefis oldu..Bende yeni regl oldum ondan tedirginim devam edebilirmiyim diye ama mecburum.birde sagliği kötü etkiler diye endise ediyorum .ama yarin bir baslayayim bakalim. Sen memnunsun dimi bir problem olmadi dimi canim?
Başım falan döndü halsızlestım ama bu haftada devam edıcem regl gunumde ne kadar etkılı olur bılemıyorum yarın yıne devam edıcemBende yeni regl oldum ondan tedirginim devam edebilirmiyim diye ama mecburum.birde sagliği kötü etkiler diye endise ediyorum .ama yarin bir baslayayim bakalim. Sen memnunsun dimi bir problem olmadi dimi canim?
Senin ile ayni kilodayiz bakalim ne akdar kilo verecezGunaydin kizlar tekrar bende basliyorum patatesler firinda 69.6 ile basladim. Hepimize hafta boyunca bol eksiler :)
Adaşim neden 3 hafta beraber basliyalim :)Ben de üç hafta sonra başlayacağım, şimdilik sizleri takip edeyim :)
Şuan İsveç yapıyorum yine ve sonra elma diyetine gecicem üç günlük ve ardindwn memleketten abimler gelecek on günlüğüne ailece. Onlar gidince başlayayım.Adaşim neden 3 hafta beraber basliyalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?