5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

2. Haftama. Aslıycam bnde 68 kusurle basladım
66.1 oldum hedefım 63-60 regl dönemındeyım
Bende yeni regl oldum ondan tedirginim devam edebilirmiyim diye ama mecburum.birde sagliği kötü etkiler diye endise ediyorum .ama yarin bir baslayayim bakalim. Sen memnunsun dimi bir problem olmadi dimi canim?

Bende yeni regl oldum ondan tedirginim devam edebilirmiyim diye ama mecburum.birde sagliği kötü etkiler diye endise ediyorum .ama yarin bir baslayayim bakalim. Sen memnunsun dimi bir problem olmadi dimi canim?
Ben memnunum canim bir sorun yaşamadim...bugünde patates salatasi yaptim sirkeli az tuz ve az yağ ile..cok nefis oldu..

Başım falan döndü halsızlestım ama bu haftada devam edıcem regl gunumde ne kadar etkılı olur bılemıyorum yarın yıne devam edıcem

Kızlar bugun ilk günüm meyve ile başliyorum evdeki meyveler çürümeden bitireyim bari :) bakalım nasıl gececek

Bir tabak dolusu meyve yedim insallah epey bir tok tutar beni .ama akşam belki zorlanabilirim bilmiyorum .yine de kacamak yapmadan devam etmem lazım.
Bu arada normalde 67 -68 dim ama bu sabah 69.5 çiktım ama reglimin ilk gunleri ondam sanirım
Neyse başlangıç( 69.5 ) 5 gun sonra 65 i gormek istiyorum insallah başarırım

Ilk haftasini yapmistim 2bucuk verip 1 kilosunu geri aldim yaklasik 5 gundur dikkat ediyorum ama tarti hep ayni umarim ilk hafta gibi eksiler gorurum

Kacamak yaparsam sanirim carsamba yapicam kadinlar gunu icin bi matineye davetliyim yemekli olucak onun harici bnde kacamak yapmayi dusunmuyorum sadece cay kahve sekersz icemiyorum bunun icin tatlandirici kullanicam

Gunaydin kizlar bugun ikinci gunum -800 tartida 68.8 gr gorundum dun aksam felaket bi bas agrim oldu halsizlik var bugun yumurta gunu yapicam yumurta tok tutuyo beni baya sizler ne durumdasiniz ?

Bugun ikinci gunüm dün halsizlik ve baş ağrısı oldu o yuzden arada bir minik kaçamaklarım oldu mecburen.bugunde yumurta günüm yarın inşallah daha iyi bir sonuç alırım
Başlangıç 69.5
1.gün meyve günü 68.9 -600
2.gün yumurta günü

Gunaydin arkadaslar bu sabah da 68.5 geldim yani aslinda her gun -500 gidiyo. Ama ben dun bu diyete uymadim pek . Reglken zor oldu bitince belki denerim . Ama yinede saglikli beslenerek kilo veriyorum buraya 65 olunca not düscem insallah

Gunaydin kizlar 3gun sonunda -600gr 67.9kg gordum 3gunde 1.7 kilo verdim oglen misafrim var bugun diyete uyamiyacagim ama aksam birsey yemiyecegim diyeti sonlandiriyorum bugun cok fazla halsizlik var belki tekrar bijac gun sonra baslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…