- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #21.181
Protein diyeti hangisi..yoğurt hurma diyetimi...Merhaba kizlarr.. 1 subattan itibaren diyetteydim dikkat ederek ve spor yaparak 5 kilo vermistim zaten. Bu diyet bana iyi gelmedi malesef 2 gun harfi harfine uyguladigim halde 100 gram bile gitmedigi icin birakiyorumbaska diyetle bu kadar dikkat etsem en az 1 kilo giderdi.
Yapanlara kolay gelsinn ben protein diyetiyle devam edicem :)
yok canim burda gordum yine o diyeti de.. 5 gun boyunca et yiyosun sonra ki 5 gun et ve sebze yiyosun yapanlar 10 kilo vermisProtein diyeti hangisi..yoğurt hurma diyetimi...
Onuda bi araştirayim..yok canim burda gordum yine o diyeti de.. 5 gun boyunca et yiyosun sonra ki 5 gun et ve sebze yiyosun yapanlar 10 kilo vermis
hayatim boyunca diyet yaptim hemen hemen hepsni denedim ama en cok et yenilen diyetlerde zayifladim oyuzden bunu denicem canim.
30 martta sevdigime kavusuyorum o zamana kadar 10 kilo vermem lazim
O diyetle 20 kilo verdimyok canim burda gordum yine o diyeti de.. 5 gun boyunca et yiyosun sonra ki 5 gun et ve sebze yiyosun yapanlar 10 kilo vermis
hayatim boyunca diyet yaptim hemen hemen hepsni denedim ama en cok et yenilen diyetlerde zayifladim oyuzden bunu denicem canim.
30 martta sevdigime kavusuyorum o zamana kadar 10 kilo vermem lazim
saol tatlimm 8 yildir boyleyiz :) ben yurtdisinda o istanbulda 6 ayda bir gorusuyoruz malesef martta 1 hafta kalcam agustosta 4 hafta.. insallah bu sene son olur saol canimmOnuda bi araştirayim..
Allah sevdiginlede seni bitdaha ayirmasin..Allah mutlu etsin ikinizide...
hadi ya cok iyi vermissin canim masallahO diyetle 20 kilo verdim
Canim diyetin adi ne tam olarak bulamadimda..saol tatlimm 8 yildir boyleyiz :) ben yurtdisinda o istanbulda 6 ayda bir gorusuyoruz malesef martta 1 hafta kalcam agustosta 4 hafta.. insallah bu sene son olur saol canimm
hadi ya cok iyi vermissin canim masallah
bakalim insallah banada yarar
Dukan diyeti......
Canim diyetin adi ne tam olarak bulamadimda..
Mantik ayni dukan diyeti mantigi ama bu biraz dhaa ski canim.......
Canim diyetin adi ne tam olarak bulamadimda..
Çok teşekkür ederimMantik ayni dukan diyeti mantigi ama bu biraz dhaa ski canim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...a-beyaz-et-yiyerek-5-kilo-verin.316905/?amp=1 ben bunu yapicam
Günaydin canim...butür diyetler malesef öyle...bittikten sonra çok dikkat istiyor..cok iştah aciliyor sonrasinda..ben haftasonu yogurt hurma diyeti yaptim...cok iyi geldi bana iştahimi dizginleştirdi...1 kaze yogurda 7 hurma dogradim üzerinede tarçin serptim yedim kahvaltida.cokta nefis oldu..Gunaydin arkadaslar tekrar 5te 5e basliyorum hafta sonu 1 kilo geri almisim malesef bu sefer 5gun sonunda tartilip verdigim kiloyu soyliycem...baslangic kilom 69.8
canim oldu tabi incelme...bu hafta 58,7 ile başladim ..bu hafta kac kilo gidecek bakalim...Evet canim cumartesi kahvaltida pazar misafir geldi derken boyle oldu bugun kendime detoks suyu hazrladim surahide onu iciyorum bol bol ben yine firinlama yapiorum oglen ve aksam yemek sonrasi zeytin yapragi biberiye cayi iciyorum bu sefer ne kadar eksi olucak onu merak ediyorum. Suan firinda borekler pogcalar var ama yemiyorum sende 4kilo verdigini soylemissin vucudunda incelme oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?