5 dk süren ilişki normal midir?

bi sikntisi var belli, bence bi kac sey deneyin adamin hosuna ne gidiyor konusmaya calis konusmakla herseyi cözebilirsiniz. Okadar kolay olmamali evlilik bitirmek müjadele etmek cabalamak lazim.
Konuştum zaten 10 yıllık bir süreçten bahsediyoruz. Adamın hosuna giden şeylerle geçti bunca zaman istediğim halde benim isteklerim hep göz ardı edildi. Evlilik bitirmek lafta gerçekten yapabileceğim şey degil ama artık o kadar canima tak ettirdi demek istedim. Teşekkür ederim tavsiye icin

Şaka gibi hepsi nasıl 5 dakika sürüyor anlamadım bizim normalde ortalama 45 dakika sürüyor. Ön sevişme birleşme orgazm 5 dk dahilse bence aşırı kısa

Yeni evlilermiş. Gençler ateşli olur bence. İşlerin yavaş ilerlediğini sanmıyorum. hızlı bir sevişme 5 dakika da sürebilir.
Birkaç saniye içinde hiç asıl konuya girdiğiniz olmadı mı 😄😄
Ama her zaman bu kadar kısa sürmesi normal değil bence de. Hiç keyifli olmaz. Tatmin olmadığınız zaman ikinci tur isteyin 😄 Ama hamileymişsiniz. O da zor

Yeni evlilermiş. Gençler ateşli olur bence. İşlerin yavaş ilerlediğini sanmıyorum. hızlı bir sevişme 5 dakika da sürebilir.
Birkaç saniye içinde hiç asıl konuya girdiğiniz olmadı mı 😄😄
Ama her zaman bu kadar kısa sürmesi normal değil bence de. Hiç keyifli olmaz. Tatmin olmadığınız zaman ikinci tur isteyin 😄 Ama hamileymişsiniz. O da zor
Bu arkadaşın konuyu açtığında gebelik takvimi yoktu, hatta hiç bu gebelik konusundan bahetmemişti de 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Horozla tavuğu çiftleşirken görmüştüm onlarınki de çok kısa sürüyor ya horoz geliyor iki arkasında tepiniyor fısss ediyor sonra hiçbir şey olmamış gibi arkalarını dönüp gidiyorlar.

Bu da böyle bir anımdır. Bunu burada neden anlattım bilmem
Zaaaaaa beni kopardın allah seni iyi etsin 😂😂😂 fıss ne kızz 😆😆😆

Iyi günler, 1 yıllık evliyim ve hemen hemen her ilişkide orgazm oluyorum. Fakat sevişme süresi çok az gibime geliyor, 5 dk sürüyor birleşme ile birlikte. Bu normal mi acaba. Sebebini bir kez sorduğumda söyle demisti; daha uzun sürerse erken boşalır ve ben tatmin olmadan ilişki bitebilirmiş. Ama tahminimce bu sebep ile birlikte hoşuna gittiği içinde kısa tutuyor. Bilemiyorum ya, birde sevişirken afedersiniz sadece göğüslerimi emer ve öpüşürüz. Biraz da tecrübesizim, acaba tüm bunlar normal mi?
5 dk da orgazm oluyorsanız tebrık edıyorum sizi bir de ön sevişme dahil. ayadam kıyafetını çıkaramaz o kadar kısa sürede:) bence çok kısa benım ıcın en az 30 dk olmalı tabi daha uzunu daha makbul.ama siz memnunsanız o zaman sorun yok mutluluklar

X