5 dk süren ilişki normal midir?

Canım bilmediğim bir yemekten bahsediyorsunuz o yüzden kafam karıştı ahahhahah🤣🤣
😂😂😂😂😂😂
Screenshot_20201022-233743_Google.jpg
:KK70: :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

canim tam olarak sorun ne ben anlamadım 😀 orgazm oluyorsan gerisini boşver😀😀

E tecrübesizim yazmışsınız hemde 2 defa. Belkide karıştırıyorsunuzdur olabilir. Ayıpta değil.
Yani o Azer Bülbül gibi titremeleri yaşıyormusun?yada, gözlerin açıkken göz bebeğinin yukarı kaymasıyla beraber anlık(5 saniye) geçici körlük yaşayıp o anda da ağzın açılıyor mu?🤣🤣🤣 bu yaşananlardan sonra kalbin güm güm atıyor mu?
Alemsinn kızz 🥰🥰🥰 ne güzel tarif etmişsin

Iyi günler, 1 yıllık evliyim ve hemen hemen her ilişkide orgazm oluyorum. Fakat sevişme süresi çok az gibime geliyor, 5 dk sürüyor birleşme ile birlikte. Bu normal mi acaba. Sebebini bir kez sorduğumda söyle demisti; daha uzun sürerse erken boşalır ve ben tatmin olmadan ilişki bitebilirmiş. Ama tahminimce bu sebep ile birlikte hoşuna gittiği içinde kısa tutuyor. Bilemiyorum ya, birde sevişirken afedersiniz sadece göğüslerimi emer ve öpüşürüz. Biraz da tecrübesizim, acaba tüm bunlar normal mi?
Her ilişkide tatmin oluyorsanız sorun nerede onu anlayamadım.. Her ilişki farklıdır süresi şudur budur bilemem.. Ama her iki tarafa da yetiyorsa sorun yoktur bu kadar basit...

Ben hala orgazm olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası. Kadın orgazmı çok komplike bir süreç çünkü. Ama eşinizin ciddi cinsel problemleri var orası kesin.
Dusunmuyorsanjz düsünmeyin, bu kadarı da fazla . Inanmiyorum diyen herkese toptan cevap vermiş olayım. Ben gayet ne yaşadığımı biliyorum. Ve o zevki de gayet yaşıyorum. Eşimde erken boşalma sorunu oldgunu söyleyen olmuş, olabilir. Onunla konuşurum kabul etmeyecek biri değil. En azından zor ikna olacak biri degl. Beni anlayan herkese teşekkür ederim. Iyiki siz anlayışlı insanlar varsınız, yoksa bu sitenin halini düşünemiyorum 💕💕

Arkadaşım sen dalga geçenlere bakma onlar da takılıyor, işin aslı ister 5 dk olsun ister 1 saat keyif alıyorsan ve bu bana yetti diyorsan sorun yok ama eşinde erken boşalma sorunu var haberin olsun ve bu ılerde çok basını agritir mutlaka uzman birinden yardım alması gerekir gerçi bunu nasıl anlatacaksınız o da var çünkü çoğu erkek bunu gurur meselesi yapıyor. Bu arada eğer ilişkiniz yeniyse heyecandan hemen tatmin oluyorsunuzdur ama ilerleyen zamanlarda maalesef heyecan azalacak çünkü birbirinize alışacaksınız ben ilk zamanlar eşim dokunduğu an mahvolurdum şimdi 1 saat zor adapte oluyorum🤣🤣🤣😎
Nacizane tavsiyem eşinizle tatlı dille konuşun cised çalışanları var cinsel sağlık eğitimi almış uzman kişiler çok faydasını gorursunuz
Ben tatmin oluyorum. Ve tatmin olmanın orgazm olmanın ne demek olduğunu belki burda beni eleştiren çok kişiden iyi biliyorum. Ama inanmak istemeyen birini ne yapsan inandiramiyosun. Eşimle De bu konuyu konuşacağım. Çok teşekkür ederim🌸

Valla konu sahibi sen işini hallediyorsan 5 dakikada kocana hiç elleşme konuşma bence , zaten hamileymişsin bebekten sonra çok işine yarar bu beş dakika . Kk da vakitsizlikten, moda girememekten, bebe uyanacak korkusundan sevişmeyi unutan bir sürü kadın var. Bence sen çok şanslısın, tepe tepe orgazm ol , gerisini kurcalama. 🤫

Ben tatmin oluyorum. Ve tatmin olmanın orgazm olmanın ne demek olduğunu belki burda beni eleştiren çok kişiden iyi biliyorum. Ama inanmak istemeyen birini ne yapsan inandiramiyosun. Eşimle De bu konuyu konuşacağım. Çok teşekkür ederim🌸
Rica ederim her şeyin bir çözümü vardır önemli olan psikolojimiz güçlü olsun.

X