- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Az kaldı buda bitecek canısıİnşaallah ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldı buda bitecek canısıİnşaallah ablacım
Dinlen bol bol ablasubatada daha var yaaman dikkat et ozamana kadar abla dinlen zorlama kendini de.İyiyim canım sağ olÇocukları bırakıp geldim,dinleniyorum
Oluyor canım olmaz mıAma beklemek zorundayım.Şubat tatilinde inşaallah
Sağ ol ablamAz kaldı buda bitecek canısı
Sağ ol canım İnşaallahDinlen bol bol ablasubatada daha var yaaman dikkat et ozamana kadar abla dinlen zorlama kendini de.
Sende sağol nevoşumSağ ol ablam
Ben gelirim, üzülme kuzumbırak ya jinnam... bugünki bahaneside çok ciddi
keşke gelsen
olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ellerine sağlık
Günaydın Süperiz Neden ,hic mi durmuyor çocuklar?Günaydın millet nabersiniz?
Ben annemler gelecek diye çamaşır yıkadım ama annemler ortada yok. Şimdi nasıl asacağım onu düşünüyorum
Allah kolaylık versinGünaydın millet nabersiniz?
Ben annemler gelecek diye çamaşır yıkadım ama annemler ortada yok. Şimdi nasıl asacağım onu düşünüyorum
Benimkiler ağlamaya programlar canım büyük gece ağlıyor küçük gündüz ağlıyorGünaydın Süperiz Neden ,hic mi durmuyor çocuklar?
Amin cümlemize.Allah kolaylık versin
Gunaydin şekerim nasılsın?Günaydın
İyiyim şekerim kahvaltı sofrasında çay keyfisi uapiyorum sen nasılsın şekerimGunaydin şekerim nasılsın?
Ayy benim yerime de yap o keyifleri darısı 2 sene sonra bana inşallahİyiyim şekerim kahvaltı sofrasında çay keyfisi uapiyorum sen nasılsın şekerim
Hayırdır canım benim haberim yoktu geçmiş olsun ne oldu ki cocuucocuugunaAyy benim yerime de yap o keyifleri darısı 2 sene sonra bana inşallah
Bende iyiyim şükür çocuk iyileşti ya nasıl mutluluk var üstümde kaç gündür anlatamam. Yani kırık tamamlanmamistir ama ilk 1 hafta nörolojik sorunsuz geçti ya o beni mutlu etti daha da bir şey olmaz Allah'ın izni ile.
Bir de az önce çamaşırlarımı asabildim mutluluktan 4 konseyin eve sigamiyorum diyebilirim
Başka sorum yok hakim beyBenimkiler ağlamaya programlar canım büyük gece ağlıyor küçük gündüz ağlıyor
Amin cümlemize.
Belki kalmıştır gel bakalımBanada börek kaldimi Nevreste
GeleyimBelki kalmıştır gel bakalım