Poğaçalar 5 Çayı Atıştırmalıkları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne İle 5 Çayı Atıştırmalığı '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    542
  • Anket Kapalı .
Nasıl gidiyor satışlar iyi dir simdi sezon başı ..Allah güzel kazançlar versin :KK68:

Burda kapalı ha yağdı ha yağacak gibi :))
Çok şükür canım, artık demirbaş müşterilerimiz oluştu ve güzel geri dönüşler başladı.
Asıl sezon Ekim ayının yarısından sonra başlıyor, şu anda biraz pahalı geliyor balıklar.
Ama alan kişiler, 2-3 gün geçmeden bugün hangi balıklar var diye arıyor ya da geliyorlar☺️

Çok şükür canım, artık demirbaş müşterilerimiz oluştu ve güzel geri dönüşler başladı.
Asıl sezon Ekim ayının yarısından sonra başlıyor, şu anda biraz pahalı geliyor balıklar.
Ama alan kişiler, 2-3 gün geçmeden bugün hangi balıklar var diye arıyor ya da geliyorlar☺️
Allah bereket versin inşallah Yasmin :KK68: memnuniyet önemli 🤗 bizim buranın balık günü de bugün

Bugün aldın aldın taze balık yiyorsun o da bildiğimiz balıkçı dan alırsan yoksa diğerleri difriz balığı satıyor 🙄

Hayırdır canım benim haberim yoktu geçmiş olsun ne oldu ki cocuucocuuguna o_O
Alt açma masasından düştü kafatasında kırık ve hematon oluştu. Hematon geçti çok sukur çöz azıcık bir şişliği kaldı o da fark edilmiyor bile. 2 ay sonra kontrole gideceğiz inşallah kemikte birleşmiş olur.

Alt açma masasından düştü kafatasında kırık ve hematon oluştu. Hematon geçti çok sukur çöz azıcık bir şişliği kaldı o da fark edilmiyor bile. 2 ay sonra kontrole gideceğiz inşallah kemikte birleşmiş olur.
Cok geçmiş olsun Allah şifa versin canım :KK43:

Allah bereket versin inşallah Yasmin :KK68: memnuniyet önemli 🤗 bizim buranın balık günü de bugün

Bugün aldın aldın taze balık yiyorsun o da bildiğimiz balıkçı dan alırsan yoksa diğerleri difriz balığı satıyor 🙄
İşte, biz bilerek dolap almıyoruz. O gece denizden çıkan balığı, sabah tezgaha koyuyoruz.
Ertesi güne balık bırakmayıp, yeniden taze balık almaya gidiyoruz.
Bu sebeple müşteriler bizi tercih etmeye başladılar.☺️

Dükkanın sahibi müşterileri görünce bu ay anlaşma yapacaktık, ilk ay deneyelim demiştik, şimdi fiyatı yüksek tutmaya çalıştı.
Araçta satmaya başlayacağız önümüzdeki haftadan itibaren.
Bu sene böyle idare edeceğiz, en azından kira ödemeyiz diye düşünüyoruz.🥸

İşte, biz bilerek dolap almıyoruz. O gece denizden çıkan balığı, sabah tezgaha koyuyoruz.
Ertesi güne balık bırakmayıp, yeniden taze balık almaya gidiyoruz.
Bu sebeple müşteriler bizi tercih etmeye başladılar.☺️

Dükkanın sahibi müşterileri görünce bu ay anlaşma yapacaktık, ilk ay deneyelim demiştik, şimdi fiyatı yüksek tutmaya çalıştı.
Araçta satmaya başlayacağız önümüzdeki haftadan itibaren.
Bu sene böyle idare edeceğiz, en azından kira ödemeyiz diye düşünüyoruz.🥸
Hemen'de böyle yaparlar :63: ne guz az beliniz dogrulsaydi 🙄

Seyyar satıcılık için gerekli işlemleri yapın da ceza çıkmasın 🙄 dükkan da satış yapanlar şikayetçi olabilir

Hemen'de böyle yaparlar :63: ne guz az beliniz dogrulsaydi 🙄

Seyyar satıcılık için gerekli işlemleri yapın da ceza çıkmasın 🙄 dükkan da satış yapanlar şikayetçi olabilir
Eşim bugün belediyeye gitti canım, yerimizi değiştirmememiz lazım ki müşteriler kaçmasın🥸
Hemen dükkanın yanında otopark gibi yerler var meydanda, orası İçin konuşacak. Onu bekliyorum, bakalım ne diyecekler🤭
Bizim tek şansımız var, kp eski belediyeci ve zabıtaların çoğu tanıdık.
Bakalım, eşimi bekliyorum 🥸

Eşim bugün belediyeye gitti canım, yerimizi değiştirmememiz lazım ki müşteriler kaçmasın🥸
Hemen dükkanın yanında otopark gibi yerler var meydanda, orası İçin konuşacak. Onu bekliyorum, bakalım ne diyecekler🤭
Bizim tek şansımız var, kp eski belediyeci ve zabıtaların çoğu tanıdık.
Bakalım, eşimi bekliyorum 🥸
Ohh ozaman iyi işleriniz daha kolay ilerler :KK68:

selam kızlar. :KK3:cö deyip kaçıyorum. :KK33:etiket yapmışsınız ama şeeyedemedim. iş yerinde yoğunuz bu dönem, ayrıca benim oğlan sağ olsun zor bir gebelik yaşatıyor bana. hastanede olmadığım bir hafta yok herhalde, buna şükür tabii. başımdaki aksilikler bitmedi bur türlü. eşimin ailesi ile de sıkıntıdayız bayağı ama düzeliciiiizzz be kısmetse :KK51:

bu arada, lanet olsun bazı tatlılara :110: keşke girmeseydim, şimdi kim bana despacito pasta yapacak :63:

X