Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh yemiş kadar oldum vallayaramadan erisin gitsinneyli yedinBlue_Peri senin şerefine iki tost gömdüm
Günaydın
Günaydın
Gunaydin bibiklerrrGünaydınlar herkese
Artık Kesinlikle almalısın onuuu senin olmalı oooooİki gündür şu el blenderlarına bakıyorum meyve suyu falan yapıyorya ne kadar bilinçaltıma işledi isem demin rüyamda anneme alayım dimi anne çocuklara muzlu çilekli süt falan yaparım diyordum
Aynen canısı Kız şeyde baya indirimli şimdi ama ç…deArtık Kesinlikle almalısın onuuu senin olmalı ooooo
O blenderden Bende istiyom be kukris gel alalım ikimiz indirim yaparlar belkim
Nekadarmis kiAynen canısı Kız şeyde baya indirimli şimdi ama ç…de
Günaydın nagberGünaydın
Günaydın bro nipiyirsinGünaydınlar herkese
Biri sadece sucuklu ikincisi sucuklu kaşarlıOhhh yemiş kadar oldum vallayaramadan erisin gitsinneyli yedin
Günaydın
Günaydınlar herkese
Çok şükür canım ,sen nasılsınGünaydın nagber
İyi bende kahvaltı işi bitti kızı hazirliycam birazdanÇok şükür canım ,sen nasılsın
Var var benim en küçük sabahçı anaokulu olan, sekizde gidiyor 12 de bitiyor ,oğlan büyük olan tam gün ,ortanca kız öğlenciİyi bende kahvaltı işi bitti kızı hazirliycam birazdan
Seninkiler nasıl gidiyor okula sabah öğlenci var mı :))
Karisik yani Allah yardımcın olsun servis değil de kendin goturuyorsan zor :/Var var benim en küçük sabahçı anaokulu olan, sekizde gidiyor 12 de bitiyor ,oğlan büyük olan tam gün ,ortanca öğlenci
Kukrimray götürüyorKarisik yani Allah yardımcın olsun servis değil de kendin goturuyorsan zor :/
Bende sabah buyukleri bırakıyorum öğlen kızı birakiyorum .Kukrimray götürüyor
Ne edeyim minnakım, dükkana geçtim. Öyle boş boş oturuyorum şu andaGünaydın nagber
Günaydın bro nipiyirsin
Biri sadece sucuklu ikincisi sucuklu kaşarlı
Cancağzım
Ne edeyim minnakım, dükkana geçtim. Öyle boş boş oturuyorum şu anda
Sen ne yapıyorsun?
Sağolasın canımBendE boş oturiyorum şuan hava da kasvet var kapalı falan ..hayırlı olsun dükkanıniz okumuştum daha once ama fırsat olmadı yazmaya