• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne İle 5 Çayı Atıştırmalığı '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    542
  • Anket Kapalı .
İki gündür şu el blenderlarına bakıyorum meyve suyu falan yapıyorya ne kadar bilinçaltıma işledi isem demin rüyamda anneme alayım dimi anne çocuklara muzlu çilekli süt falan yaparım diyordum🤣

İki gündür şu el blenderlarına bakıyorum meyve suyu falan yapıyorya ne kadar bilinçaltıma işledi isem demin rüyamda anneme alayım dimi anne çocuklara muzlu çilekli süt falan yaparım diyordum🤣
Artık Kesinlikle almalısın onuuu senin olmalı ooooo🤣🤣🤣
O blenderden Bende istiyom be kukris gel alalım ikimiz indirim yaparlar belkim🤣

Artık Kesinlikle almalısın onuuu senin olmalı ooooo🤣🤣🤣
O blenderden Bende istiyom be kukris gel alalım ikimiz indirim yaparlar belkim🤣
Aynen canısı 🤣🤣Kız şeyde baya indirimli şimdi ama ç…de

Çok şükür canım ,sen nasılsın 😍
İyi bende kahvaltı işi bitti kızı hazirliycam birazdan :KK68:

Seninkiler nasıl gidiyor okula sabah öğlenci var mı :))

İyi bende kahvaltı işi bitti kızı hazirliycam birazdan :KK68:

Seninkiler nasıl gidiyor okula sabah öğlenci var mı :))
Var var benim en küçük sabahçı anaokulu olan, sekizde gidiyor 12 de bitiyor ,oğlan büyük olan tam gün ,ortanca kız öğlenci🤦‍♀️

Var var benim en küçük sabahçı anaokulu olan, sekizde gidiyor 12 de bitiyor ,oğlan büyük olan tam gün ,ortanca öğlenci🤦‍♀️
Karisik yani :KK53: Allah yardımcın olsun servis değil de kendin goturuyorsan zor :/

BendE boş oturiyorum şuan hava da kasvet var kapalı falan ..hayırlı olsun dükkanıniz okumuştum daha once ama fırsat olmadı yazmaya :KK68:
Ne edeyim minnakım, dükkana geçtim. Öyle boş boş oturuyorum şu anda👀
Sen ne yapıyorsun?😍🤗🎈

BendE boş oturiyorum şuan hava da kasvet var kapalı falan ..hayırlı olsun dükkanıniz okumuştum daha once ama fırsat olmadı yazmaya :KK68:
Sağolasın canım :KK36::KK60:
Burası güneşli ve sıcak bugün, yarın şiddetli yağış ve soğuk havalar başlıyor :KK53:

Back