- 16 Ağustos 2010
- 293.164
- 603.164
- 43
O kadar yakın değil canım araba ile bırakıyorum.Yürüseler 20-25 dk süreree nie kendileri gitmiolar
Ben kıyamıyorum.Hiç servisede vermedim.Üniversiteyi burayı kazanırlarsa bırakmaya devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar yakın değil canım araba ile bırakıyorum.Yürüseler 20-25 dk süreree nie kendileri gitmiolar
seni benm odamdaki ablaya benzettimO kadar yakın değil canım araba ile bırakıyorum.Yürüseler 20-25 dk sürer
Ben kıyamıyorum.Hiç servisede vermedim.Üniversiteyi burayı kazanırlarsa bırakmaya devam
Ablam mecburen öyle düşünüyorum.Gidip tekrar covid kapsam çocuklar okuldan kalacak Ondan doktora gitmiyorumGünaydınlar
Günaydınlar nevoşum,şubata mı kaldı ameliyat durumun bu sefer biraksilik çıkmasa bari
Günaydınlar mavişim
biz seni mesaj tekrarlarınla seviyoruz abla4 mesaj fazla gitti silerken yazdıpımda gitmiş
Hem okullarda tatil olur o zaman daha iyi olur.Ablam mecburen öyle düşünüyorum.Gidip tekrar covid kapsam çocuklar okuldan kalacak Ondan doktora gitmiyorum
Fazla tıkladım kesin ondandırbiz seni mesaj tekrarlarınla seviyoruz abla
Benimkiler memnunseni benm odamdaki ablaya benzettim
ona diodumki bi salın artık şu gençleri
İnşaallah ablacım bende öyle düşünüyorumHem okullarda tatil olur o zaman daha iyi olur.
dün gece o kadar sinirlendirdiki beniBenimkiler memnun
Onların yorulmaması için böyle yapıyorum.Kızın büyüsün göreceğim seni
Servis şoförlerine deli oluyorum
Dünya onların
Sen çabuk pes ettindün gece o kadar sinirlendirdiki beni
sabah anneme verirken
al şunu bugün gelmiecem sende kalsın die atar yaptım
12de uyudu 3te kalktı yemek yedi karnı doyduSen çabuk pes ettin
Ben çok garibim ya
Yardım etseydin12de uyudu 3te kalktı yemek yedi karnı doydu
eee gazını çıkar demi
çıkarmadı deli etti beni
sonra sabaha kadar kıvrandı
Kurtuşursun biter bir an önce sıkıktıların canım benimİnşaallah ablacım bende öyle düşünüyorum
Kurtuşursun biter bir an önce sıkıktıların canım benimİnşaallah ablacım bende öyle düşünüyorum
saatlerce sıvazladmYardım etseydin
İnşaallah ablacımKurtuşursun biter bir an önce sıkıktıların canım benim
Çok şanslısınsaatlerce sıvazladm
en son gaz ilacını verdim
yok yani yapmadı
sabah anneme verdm aramadımda
ne yapıolarsa yapsınlar