- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
Neyse kış uykusuna dalarlar sandım ama yokHep aynilar bee tislaya tislaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse kış uykusuna dalarlar sandım ama yokHep aynilar bee tislaya tislaya
Artık yazı kişi yok onların onlar hep surunuyorlarNeyse kış uykusuna dalarlar sandım ama yok
Sürünmeye devamkeArtık yazı kişi yok onların onlar hep surunuyorlar
Takım zayıflama takimiysa katiyyen alakam yok guru bir bayan olduğumdan mütevellit
Ben de sevmem Ellerine sağlık PericikYarısı niye çörek otsuz derseniz benim kız istemedi
Ellerine saglik
Sagol kuzum bende pek aramam lakin şifa niyetine böyle bari yensin diye döküyorum arada.Ben de sevmem Ellerine sağlık Pericik
Pizzaları kim yedi zalımlarEllerine saglik Eki Görüntüle 2935641 bende simit poğaça Pizza yapmıştım ama bunlar kaldı
Evet ,iyi geliyormuş ama pek sevmiyorum,susam güzel olur amaSagol kuzum bende pek aramam lakin şifa niyetine böyle bari yensin diye döküyorum arada.
Susamim yoktu bende susami severimEvet ,iyi geliyormuş ama pek sevmiyorum,susam güzel olur ama
Evin küçükleri kız kahvaltıda yedi oglanlara öğle yemeği olarak koydum :))Pizzaları kim yedi zalımlar
Oyy onlar yesin afiyet bal şeker olsun kuzucuklaraEvin küçükleri kız kahvaltıda yedi oglanlara öğle yemeği olarak koydum :))
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşAfiyet olsun
Sağol ablamEllerine sağlık canım çok güzel olmuşAfiyet olsun
Ellerine sağlık canım Afiyetle yiyinSusamim yoktu bende susami severim
Ellerine sağlık canım Afiyetle yiyin
Eki Görüntüle 2935645
Sonuna geldim sağol kuzum