5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Herşeyden önce senin için çok zor olacak biliyorum ama sakin kalmaya çalışıp, hangi travesti ile birlikte olduysa, sağlığının takibi için onu bulup iletişim halinde kalmalısın.
Sonra da, afedersin ama o pisliği hayatından çıkarıp, kendine yepyeni bir yol çizmelisin.
Evet üzüleceksin, aklına geldikçe çıldırıyor gibi de olacaksın, bunun için de uzman desteği almalısın.
Dua et ki, bebeğin yok ve inşallah herhangi bir hastalık kapmamışsındır.
Allah güç kuvvet versin

Travestiyi bulup nasil iletisim halinde olacak.Ne soracak?Kocamla yattiniz mi?Kocasi kesin yalan soyluyor.Test yaptirmasi lazim zaten.

Sizinle hikayelerimiz çok benzer. Ben de 3 aylık evliyken aldatıldığını öğrenmiştim. Boşanınca daha güzel bir hayat sizi bekliyor. Ben tekrar evlendim, çok da iyi bir insanla. Lütfen evden kovun onu ve dava açın. İlerde sizi tekrar tekrar aldatacak emin olun. Ayrıca o saydığınız bahanelerin hepsini benim domuz oğlu domuz eski Kocam da söylemişti. Niye ağlıyor biliyor musunuz? Ailesi bir travesti ile yattığını duysa, bu duyulsa rezil olacak da ondan. Sizi sevdiğinden değil yani. Sizi seven insan bunu baştan yapmazdı. Allah hepsinin belasını versin tez zamanda

AA evlendiniz mi? Çok sevindim sizin adınıza

özür dilerim. Kafam o kadar yerinde değilki ayları yılları karıştırıyorum 2022 de evlendik
öncelikle anlaşmalı boşanmanız için 1 sene beklemeniz gerekiyor. Siz de anlaşmalı boşanırsınız çekişmeliye girip 3-5 sene de öyle bekleyip zamanınızı daha fazla ziyan etmeyin. Zaten haksız olan o istediklerinizi vermek zorunda rezil olmak istemiyorsa (böyle tehdit edin) Yani isteseniz de çat diye boşanamazsınız şu an. Bu sürede evleri ayırın. onun mu gitmesi daha uygun olur sizin mi bilemiyorum. Eğer siz gidecekseniz tüm eşyalarınızı size ait olanları borcunu ödediklerinizi vs evde bırakmayın sonradan alamazsınız çirkefleşirse, riske atmayın. İnanın her şey geçiyo sadece sabır ve her şeyden önce kendinize saygı... onun affetmeniz kendinize yapacağınız hatta kendi bedeninize yapacağınız en büyük haksızlık. siz varken gidip bir travesti tercih eden adam size daha da kocalık mocalık yapmasın..

Travestiyi bulup nasil iletisim halinde olacak.Ne soracak?Kocamla yattiniz mi?Kocasi kesin yalan soyluyor.Test yaptirmasi lazim zaten.
İlla ki test yaptırması gerekli!
Hayır, tabii ki kocamla yattınız mı demeyecek!
Eşimden boşanacağım ve sırf kendi sağlığım için seninle konuşmak istiyorum diye başlayabilir mesela konuşmaya.

5 yıllık ilişkimizde beni aldatmadı

Aldatmış olabilir büyük ihtimalle de sizin haberiniz olmamıştır bayağı profesyonel kendine klasör yapmış,organize etmiş, uygulamadan haberi var ve telefonla görüşmüş. Şüphelenmeyin diye de düzenli sevişmiş.

Siz annesi yerine geçmişsiniz. Belki biseksüel veya gay olabilir. Gay olup toplumda sırf saklamak için evlenenler var. Murat övünç’ün dü sanırım .oğlu var hatırlatırım.

Avukatla anlaşıp protokol imzalarsa anlaşmalı boşanma oluyor. Geçenlerde burada bu konu çok konuşuldu. Boşanan da çıktı.

İlla ki test yaptırması gerekli!
Hayır, tabii ki kocamla yattınız mı demeyecek!
Eşimden boşanacağım ve sırf kendi sağlığım için seninle konuşmak istiyorum diye başlayabilir mesela konuşmaya.
Simdi bu adam bence ilk kez aldatmadi,daha oncede olmustur.Hangi birini bulup sagligim icin konusalim diyecek?

Her şeyi de babaya anaya bağlamayın ya..Eskiden insanlar, bütün gün ırgat gibi çalışıp, akşam güneş batar batmaz uyuyup, 8-9 çocuk bakımını yapıp, çamaşır bulaşık her şeyle ilgileniyormuş. Eskiden babalar çocuklarına daha az sevgi gösteriyormuş çoğunlukla evde değillerini. Binlerce yıldır böyle. Yazık yani hep başkası suçlu.

Son düzenleme:
detayli analiz yapılırsa 3 haftada belli olur

Iyide erkekler kirk tane yalan soyluyor aldatma konusunda.Hangi erkek evet ben su travestiyle yatmistim seni aldattim diyecekki?
Adam (!) demeyecek, konuyu okudun mu sen?

banada affedecek geri dönecekmiş gibime geliyor. merak ettim denedim diye travestiyle birlikte olmuş başka kaç şeyi merak etti acaba
Buda baska bahane.Merak ettim!Banada affedecekmis gibi geliyor.Borc varmis vs vs Adam aldatmak icin resmen isten bile ayrilmis rahat rahat mesajlasayim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…