- 27 Aralık 2008
- 2.480
- 5.538
-
- Konu Sahibi Dolunay0308
Travestiyi bulup nasil iletisim halinde olacak.Ne soracak?Kocamla yattiniz mi?Kocasi kesin yalan soyluyor.Test yaptirmasi lazim zaten.Herşeyden önce senin için çok zor olacak biliyorum ama sakin kalmaya çalışıp, hangi travesti ile birlikte olduysa, sağlığının takibi için onu bulup iletişim halinde kalmalısın.
Sonra da, afedersin ama o pisliği hayatından çıkarıp, kendine yepyeni bir yol çizmelisin.
Evet üzüleceksin, aklına geldikçe çıldırıyor gibi de olacaksın, bunun için de uzman desteği almalısın.
Dua et ki, bebeğin yok ve inşallah herhangi bir hastalık kapmamışsındır.
Allah güç kuvvet versin
Sizinle hikayelerimiz çok benzer. Ben de 3 aylık evliyken aldatıldığını öğrenmiştim. Boşanınca daha güzel bir hayat sizi bekliyor. Ben tekrar evlendim, çok da iyi bir insanla. Lütfen evden kovun onu ve dava açın. İlerde sizi tekrar tekrar aldatacak emin olun. Ayrıca o saydığınız bahanelerin hepsini benim domuz oğlu domuz eski Kocam da söylemişti. Niye ağlıyor biliyor musunuz? Ailesi bir travesti ile yattığını duysa, bu duyulsa rezil olacak da ondan. Sizi sevdiğinden değil yani. Sizi seven insan bunu baştan yapmazdı. Allah hepsinin belasını versin tez zamanda
öncelikle anlaşmalı boşanmanız için 1 sene beklemeniz gerekiyor. Siz de anlaşmalı boşanırsınız çekişmeliye girip 3-5 sene de öyle bekleyip zamanınızı daha fazla ziyan etmeyin. Zaten haksız olan o istediklerinizi vermek zorunda rezil olmak istemiyorsa (böyle tehdit edin) Yani isteseniz de çat diye boşanamazsınız şu an. Bu sürede evleri ayırın. onun mu gitmesi daha uygun olur sizin mi bilemiyorum. Eğer siz gidecekseniz tüm eşyalarınızı size ait olanları borcunu ödediklerinizi vs evde bırakmayın sonradan alamazsınız çirkefleşirse, riske atmayın. İnanın her şey geçiyo sadece sabır ve her şeyden önce kendinize saygı... onun affetmeniz kendinize yapacağınız hatta kendi bedeninize yapacağınız en büyük haksızlık. siz varken gidip bir travesti tercih eden adam size daha da kocalık mocalık yapmasın..özür dilerim. Kafam o kadar yerinde değilki ayları yılları karıştırıyorum 2022 de evlendik
İlla ki test yaptırması gerekli!Travestiyi bulup nasil iletisim halinde olacak.Ne soracak?Kocamla yattiniz mi?Kocasi kesin yalan soyluyor.Test yaptirmasi lazim zaten.
5 yıllık ilişkimizde beni aldatmadı
Simdi bu adam bence ilk kez aldatmadi,daha oncede olmustur.Hangi birini bulup sagligim icin konusalim diyecek?İlla ki test yaptırması gerekli!
Hayır, tabii ki kocamla yattınız mı demeyecek!
Eşimden boşanacağım ve sırf kendi sağlığım için seninle konuşmak istiyorum diye başlayabilir mesela konuşmaya.
Bildiği en sonuncuyu!Simdi bu adam bence ilk kez aldatmadi,daha oncede olmustur.Hangi birini bulup sagligim icin konusalim diyecek?
Evlendim evet. Hem de hiç evlenmemiş biri ileAA evlendiniz mi? Çok sevindim sizin adınıza
Evlendim evet. Hem de hiç evlenmemiş biri ileyani millet korkuyor ya hani kimi bulacağım diye. Hiç öyle korkulara da girmeden evlendim.
detayli analiz yapılırsa 3 haftada belli olurHiv+ olmuş olabilir bilginiz olsun arka kısımdan cinsel ilişkiye giriyorlar ve zaten hamilelik risk olmadığı için de prezervatif kullanmıyorlar anal oral yol ilişki oluyor hiv kapmış olabilir aids yani , sakın ilişkiye girmeyin eşinizle 2-4 ay sonra testte çıkıyor pozitiflik
Iste onu yapmiyorlar.O zaman affetmek icin bahaneleri kalmiyor.ben yerinizde olsam herkesr anons geçer herşeyini herkese atarım :) niye sakliyimki niye kadınla birlikte oldu diyim rezil et bir güzel
Iyide erkekler kirk tane yalan soyluyor aldatma konusunda.Hangi erkek evet ben su travestiyle yatmistim seni aldattim diyecekki?Bildiği en sonuncuyu!
banada affedecek geri dönecekmiş gibime geliyor. merak ettim denedim diye travestiyle birlikte olmuş başka kaç şeyi merak etti acabaIste onu yapmiyorlar.O zaman affetmek icin bahaneleri kalmiyor.
Adam (!) demeyecek, konuyu okudun mu sen?Iyide erkekler kirk tane yalan soyluyor aldatma konusunda.Hangi erkek evet ben su travestiyle yatmistim seni aldattim diyecekki?
Selam seni çok beğendim görüşmek istiyorum diye 3 4 kişiye yazmış 4 gün önce. Sonra mesajlarına baktım bilet yerinden 3 gün önce mesaj gelmiş. Bana iş görüşmesi diye gittiği yere değil başka bir ilçeye gitmiş saat 12de gidiş 18.30 dönüş bileti almış. O tarihteki telefon dökümanına baktım travestinin numarasından hesabını buldum.
Buda baska bahane.Merak ettim!Banada affedecekmis gibi geliyor.Borc varmis vs vs Adam aldatmak icin resmen isten bile ayrilmis rahat rahat mesajlasayim diye.banada affedecek geri dönecekmiş gibime geliyor. merak ettim denedim diye travestiyle birlikte olmuş başka kaç şeyi merak etti acaba
Okudum hatta konu sahibi bir fotograf paslaymis.Orda 4 travesti var hepsine slm yazmis adam.Siz onu gordunuzmu?Adam (!) demeyecek, konuyu okudun mu sen?