5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

5 yıllık ilişkimizde beni aldatmadı 5 aylık evliliğimizde bir de normal bir kadınla da değil travestiyle aldattı.
Bundan bu kadar emin olmayın. Yine yapmıştır ama yakalanmamıştır. Bir günde travesti düşkünü olmamıştır. Yalnız adamın ruhu bu, nasıl aşk böceği gibi takılmış sizinle? İlişkide korunuyor muydunuz?

O giderken senin kadar düşünmemiştir. Artık hiç ona güvenemeyeceksin hep dedektiflik yapacaksın. Ve asla sonu gelmeyecek. Bilindik erkek zırlamaları. Şimdi affet. Bidaha yakalayınca bidaha tiksin. İçinde ölen duygulardan sen sorumlusun. Kendine bunu mu reva görüyorsun. Bu adiliği hakedecek naptın ki. Eşin şımarmış be heycan aramış

Herseyi gayet planli yapmis. O gun kendimde degildim ne demek. Usenmemis kalkmis baska bir ilceye gitmis. Gunlerce planlamis belli ki..
5 yillik iliskide hic aldatilmadiginizi soyluyorsunuz. Nasil emin olabilirsiniz ki?
Gebelik de dahil tum testleri yaptirin. Davanizi acin. Evden kovun. Zaten maddi bir faydasi yokmus o eve.
Bu tıynetteki insanlar asla duzelmezler. Hadi duzeldi ve bir daha yapmadı diyelim. Bir kere yapmış olması bile onu affetmemeniz icin en buyuk sebep.
Derhal acin davayi.

Eşiniz biseksuel ve ben yazdiklarinizdan pek de boşanma sinyali alamadım.Cok borç yaptık yuvamı nasıl dagiticam,artık kimseye güvenemem falan.Ne için eşiniz biseksuel çıktı diye mi.Ayrica hastalık konusunda arkadaşlara katılıyorum.Hiv anal yoldan çok daha kolay bulaşan bi hastalik.Esinizin buluştuğu travestilerin de ev kızı olduğunu sanmiyorum.Siz kendi sağlığınıza dikkat edin önce.Biseksuellik,eşcinsellik öyle ben vazgeçtim,tövbe ettim,Allah'a döndüm demekle olacak iş değil.Netflix te bununla ilgili bi belgesel bile var.İzlemenizi oneririm Pray Away

Kadınla aldatma olsa belki affedilebilirdi ama travesti korkunç bir olay gerçekten.

Bir yapan bir daha yapar. Daha önce de söz vermiş yine veriyor. Yakalamasanız size söylemezdi. Devam ederdi. Affederseniz, bir kere affetti yine affeder diye düşünür.

Konu gerçekse de o gün hemen hıv kapıp kendi kanında bu virüs daha negatif iken daha kendi hücrelerine yayılmamış iken nasıl hemen konu sahibine bulaştıracak ki?
Önce eşi pozitif hale gelmeli.
Bunu sanırım enfeksiyon hastalıkları uzmanı işe konuşması gerekir.
Ya da bilen bir doktor varsa aramızda bizi de aydınlatsın.

Yaşadığınız korkunç bir şey, hatta ciddi bir travma ve mutlaka profesyonel destek alın.

Ve özellikle pişmanlığına inanmayın, ne yaparsa yapsın hatta kolunu bacağını kessin yine de inanmayın.

Bir çok trv arkadaşım var ne adamlar gidiyor anlatamam size, ölene kadar da gidiyorlar. Sakın ama sakın pişmanlığına inanmayın.

Eğer gerçekse konu adınıza o kadar üzüldüm ki.. kimse bunu reva görmemeli eşine. o size bunu yaparken korktu mu çekindi mi üzüldü mü hayır!!! yuvasını düşünmeyen o ki ortada yuva bırakmayan da o. bir daha asla hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. kendinize her gün onunla kalarak işkence etmek yerine hayatınızda yeni bir sayfa açarak geçici bir geçiş dönemi yaşayın. sonra inanın başkasına da güvenirsiniz yeni bir yuvanız da olur eğer isterseniz. Yeter ki bu mide bulandırıcı olaydan kurtarın kendinizi. Yalvarmalarına da inanmayın, yine olsa yine yapar. Huylu huyundan vazgeçmez. Bir kere bile yapması yeterli bir sebep zaten ayrılmak için

canim benim ben inanmiyorum ilk defa olduguna elbette ilk defa diye söyleyecek ilk veyahut son ne fark ederki adamin sapikligi son olmaz diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…