5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

O gittiği gün akşamı malasef benimle ilişkiye girdi
Çok üzüldüm bu mesaja ya
Allah kahretsin bu adam sizi hiç düşünmüyor lütfen ayrılın bir kurum vardı bu hastanede yapılan testler ilişkiden belli zaman geçince belli oluyor
Kurumun ismi aklıma gelmiyor İstanbul'da misin araştıralım oraya git erken teşhis konsun

Kanım dondu iğrenç ötesi bir olay. Allah yardımcın olsun çok berbat midem ağzıma geldi okurken kanım dondu bu nasıl midesizlik gül gibi karın evde sen git kendin gibi birine yap. Allahim kıyametin alametleri işte boşa onu yanındada durma Lut kavmi nasil helak oldu böyle insanlar yüzünden Allah Azze ve Celle ne dedi Lut peygambere al aileni ve seni dinleyenleri çık git yoksa sizlerde helak olacaksınız kendini yakmak istemiyorsan boşa git ondan

sanmiyorum acemice oldugunada adam alismis ve alistigi sekilde devam etmis simdiye kadarda kimsenin ruhu duymamis cekirge bi sicrar iki derken yakalanir o misal
Sevgiliyken de sürekli görüşüyorduk az çok takip ediyordum. Hiç hissetmedim. Yaptıysa da hakkımı helal etmiyorum iki elim yakasında olsun.

Kardeş, sen benim cevaplarımı okumuyor musun, yoksa sırf muhalefet olmak için mi yazıyorsun? Bak ne demişim, test yaptırma diye bir şey yazıyor mu cevaplarımda?
sağlığının takibi için onu bulup iletişim halinde kalmalısın.

İlla ki test yaptırması gerekli!

Çok kötü birşeymiş bu bir kadının yaşayacağı en büyük acıymış. Keşke ölüm haberini alsaydım da bunu yapmasaydı

Kardeş, sen benim cevaplarımı okumuyor musun, yoksa sırf muhalefet olmak için mi yazıyorsun? Bak ne demişim, test yaptırma diye bir şey yazıyor mu cevaplarımda?

Neden iletişim halinde kalsın olsa bilse der mi sizce

Yüzüne tükürdüm kaç tane tokat attığımı hatırlamıyorum. Bunu nasıl bana yaptın? Madem böyle eğilimlerin vardı niye evlendin benimle? Ben artık boşanmış kadın olarak etikenetlemeceğim dedim. Sanki bir daha kimse beni almayacakmış gibi hissediyorun. Oğlına boşanmış gelin kim kabul ederki hep bu aklımda. Sizin adınıza çok sevindim 2. şansı hayat size vermiş. İnşallah mutlu olursunuz

Ben bu travesti meraklısı erkekleri gerçekten anlamıyorum. Zamanında seninle aynı cinsiyet olan erkeğe ilgi nedir? Tam kadın olabilmiş mi onu mu test ediyorlar.
Aldatmak zaten mide bulandırıcı bir şey. Travesti x100

Ööff saçmalamayın, çoluk yok çocuk yok, adliyenin kapısından evlenmeden önceki gibi çıkıvereceksiniz zaten, boşanmış mı kaldı artık? Kimler kimler boşanıyor evleniyor.

Size verdiğim cevabı da mı okumadınız hanfendi?

Benimle kardes veya senli benli konusmayin.Ben siz diye basliyorum konusmalarima.Benim garipsedigim yer sagligin icin travestiyle iletisim halinde olma kismi.Biz sizinle farkli frekanslarda konusuyoruz.Alintilama yapmayalim artik rica ediyorum.

Affetmeyeceğim. Arkamda babamın desteği malesef yok. Benim üstüme de bir sürü borç var. Bir de boşanmış biri olarak beni kimse istemeyecek herkes dışlayacak diye korkuyorum. Onu affetmeyeceğim. Sadece içimi açmak istedim nasıl bir yol izlemeyelim tavsiye almak istiyorum.

Calisiyorsunuz,borcun hepsi sizin uzerinizemi?

İlk su hastalık olayını netlestirin
Sonra boşanmayı sonra da yavaş yavaş hayat kurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…