5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Hala şoktayım. Çok pişman oldu ağlarken bunu hissettim ama bitti benim için. On yaparken düşünecektim yuvamızı sen yıktın yaparken aklın nerdeydi dedim. Tek tesellim çocuk olmaması.

Pişmanlığı yakalandığı için. Yakalamasaydınız devam ederdi. Elinizde kanıt olmasa inkara da devam ederdi. Acemice bir aldatma olmuş

O gittiği gün akşamı malasef benimle ilişkiye girdi
Lütfen testlerinizi ihmal etmeyin şüpheli ilişkiden dediğim gibi 2-4 ay sonra pozitiflik testte çıkıyor bunun öncesinde negatif yanıltıcı oluyor virüs kuluçkaya yatıyor çünkü , insallah değilsinizdir inanın buna çok üzülürüm yoksa ihanetmiş aldatmaymış peh sağlıktanötesi yok…

Yalancı ya yakalamasanız daha da devam ederdi bu adamla annenizi de neden bir tutuyorsunuz o adam öldü diyip gözyaşlarınızı silin evden gönderin
Haklısınız ama şöyle anlatayım. Babam gemiciydi çocukluktan beri beni ve annemi ihmal etti maddi manevi. Çok acı çektim o karşıma çıkana kadar hiç bir erkeği sevmedim erkeklerden nefret ettim. Annemden sonra tek güvendiğim insan oydu.

Kanıtların hepsi bende ekran fotoğrafı ve ses kaydı aldım. Daha önce sanal olarak bakıyordu ilk defa gerçekten aldattı.
Avukatla gorusun. Ihaneti ogrendikten sonra belli bir sure icinde dava acmazsaniz affetmis oluyorsunuz. O sureyi gecirirseniz ses kaydi ve fotograflarin onemi olmaz

Maalesef unutamazsın. İleride de keşke o ilk falsosunda boşansaydım dersin. Hiç şaşmıyor bu. Dikkat et kendine hastalık falan bulaştırmasın bir de
Tek tesellim çocuk olmaması ve inşallah hastalık kapmamam olacak. Kimseye anlatamadım bu olayı utandım. İyiki derdimizi açabileceğim insanlar var

İnsanın kendine yaptığı kötülüğü başka kimse yapmıyor. Balık baştan kokmuş zaten. Borcu vs. düşünmeyin. Kanıtlarınızı toplayın. Bir avukat bulun. Aileniz vs varsa destek alın. Evinizi ayırın. Borç vs varsa onun üstüne ise o öder. Üzülmeyin, böyle bir pislikle yaşanmaz.

Hala şoktayım. Çok pişman oldu ağlarken bunu hissettim ama bitti benim için. On yaparken düşünecektim yuvamızı sen yıktın yaparken aklın nerdeydi dedim. Tek tesellim çocuk olmaması.
Pişman olduğu için değil herkese duyurursunuz rezil oldum diye pişman olmuş ayaklarına yatmıştır ,kanmayın.
Yaşadığınız onur kırıcı bir durum,bir kadınla aldatılmak bile kötüyken bir travestile aldatılmak çok küçük düşürücü

Tek tesellim çocuk olmaması ve inşallah hastalık kapmamam olacak. Kimseye anlatamadım bu olayı utandım. İyiki derdimizi açabileceğim insanlar var
Direkt ayırın evi üstüne düşünülecek bir olay değil çocukta yok hoş olsa dahi değiştirmez bu durumu bunun çözümü yok boşanılacak. 6 aylık evliliğimi bitirdim ben dünya varmış dedim şimdi yine evlenicem hayat devam ediyor seviyorum seviliyorum boşan kurtul

Tek hatası vardı bana karşı onu da evlendikten sonra düzelteceğini söyledi. Hatası açık sitelerden güzel belli başlı kadınların fotoraflarına ve videolarına bakıyordu galerisine kaydediyordu.
Gerçekten hataymış. yüce gönüllülük ile bunu kabul etmişsiniz
En azından seni gerçekte hiç aldatmadım benimki alışkanlık
Bence geçerli bir bahane

Cinsel yolla bulasan hastaliklarin erkekler ve kadinlardaki reaksiyonlari farkli. Adam sigil cikarsa bile farketmez, farketsede sivilce sanar ustune dusmez. Amcak bir kadin olarak sizin cocuk sahibi olamamaniz, olsaniz da normal dogum yapamamaniza kadar varabilen sonuclari var. Tedavi sureci, takviye gidalar vs birsuru maliyet ve can sıkıcı islerle ugrascaaksiniz. Burada bir konuda gormustum, bir hanimefendinin kullandigi takviye vitamin(benzeri biseyde olabilir) bile cok pahalıydı. Aylarca ugrasip duracaksiniz. Bir koca için caninizla ugrasmaya degmez. Esiniz travesti ile beraber olduysa cinsel yonelimi farkli demektir. Simdilik pisman olsa da yine bu tarz bir iliski yasar.

ev kurarken borcun altına birlikte mi girdiniz? borcun devrini gerçekleştirebiliyorsanız gerçekleştirin yoksa uygun bir dille travestiye gittiğini yayacağınızı belirtin. hayatı kayar duyulursa.
Aynen valla ben gay’miş diye adını bile çıkarırdım adam donunu bile eliyle verirdi o korkuyla bazen psikopatı oynamak abartmak lazım bu tarz erkeklere

Nasıl bir şey ya nasıl bir mide bu evinde gül gibi karın dururken elin erkekten dönme sapıklarla ne işin var. Bunu hem kendine hem karına nasıl yakıştırabilirsin. Asla affetmeni istemem hem de asla hayatın boyunca sana koca Bir yük yükledi . Buna hakkı varmı siz daha çiçeği burnunda evlisiniz cidden çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun bu çapkınlıktan daha öte bir şey bu sapıklık kusura bakmayın

Aynen valla ben gay’miş diye adını bile çıkarırdım adam donunu bile eliyle verirdi o korkuyla bazen psikopatı oynamak abartmak lazım bu tarz erkeklere
aynen öyle hem aldatılıcaksın rencide edileceksin hele bir travesti ile. Susma şartıyla sağlam bir nafaka + borçların devri+ tazminat şartı ile boşanın. İftira da atabilir ama sizde o zaman yazışmalarını broşür yapar elaleme dağıtırım sosyal medyada yayınlarım diyin. Böylelerine acımıyorum.

erkeklerle sağlıklı bir iletişiminiz yok sanırım
dünyada tek erkek babanız değil. babanızla anneninizin ilişkisi her ne kadar sizin hayatınızda çok önemli olsa da sizn kendinize ait bambaşka bir yaşamınız var ölçütünüz babanız olmamalı
"asslaaaa" beni aldatmaz dmeyin hiçbir erkek için
hiç kimseye böyle annemden sonra güvendiğim tek insan demeyin bence -uzman değilim ama bunlar hiç normal kafalar gibi durmuor

kaldı ki
belki 5 yıl da aldattı?
ne biliyorsunuz?
o zamanlar aynı evde mi yaşıyordunuz? belki sizin kontrol etmediğiniz bilmediğiniz yerde daha neler var? belki çalışmadığı eli boş olduğu zamanları olsa neler yaptı/yapardı?

bir erkeğin ergen değil bir şey deil durup durup evlenip barklanıp yaşı belki 30 olup, öle birden aklına esip (!) travestiye gitmesi çok hayatın akışına uygun gelmiyor bana açıkçası

Olsun yinede annem ölmüş gibi ağladım demeyin böyle bir adama değmez annenize kurban olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…