5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Yanlış anladınız . Kadının elinde adamı rezil ruşva edecek belgeler var zaten . Deşifre etmesini istemiyorsa ödeyecek borçları . İşsizken teevestilere para bulduysa bunun ortaya çıkmaması için de bir şeyler düşünür artık borç harç veya böbrek sale..
Yani adamı kovması için bu engel değil isterse anasının evine isterse Jüpiter’e gitsin her türlü ödemeyecek mi, aynı evde olunca mı ödenecek o borç

Öyle yapacağım. Neden bu kadar canım acıyor bilmiyorum.
Size hastanede tanıştığım bir kuaför ablanın anlattıklarını anlatmak istiyorum.

Kendisi kocasıyla kızının öğretmenini evde basmış. Sonra halk eğitim kursları ile kuaförlük eğitimi alıp dükkan açmış.

Dediki, bize genç oğlanlar gelir. Kadın gibi süslenir. Falanca ilçenin adamları hep g...çü. eskiden orda oturdum tanıyorum hepsini. Arabayla gelip kapıdan aliyorlar. Bahsettiği adamlar 30-60 yaş arası adamlar. Çoğu evli zengin iş adamı.

Hastalık konusu ciddi. Bu adam neden hala sizinle aynı evde. Siz olayın sıcaklığıyla korkunç bir hata yapiyorsunuz. Gönderin.

Beni hiç sevmediğini düşünmek canımı daha da acıtıyor. Beni biraz olsun sevmedi mi ? Boş bir bedenemi sarıldım? Nasıl böyle güzel rol yapabildi?
Şu an serin akılla hareket etme vakti,buradaki yazıları da soğuk duş olarak varsayın arabesk yapmanın zamanı değil mantığınızı kullanın

Bu sözde adam denen mahluktan boşanmaniz gerektigini kafanıza sokmalisiniz ,hiç düşünmeden ayrılın . Bu kadar fedakarliklarq bu kadar lesce bir muamele karşısinda hemen terk etmelisiniz onu

aynı evde olma konusu için ben de aynısını düşünüyorum
çoktan adamı göndermeliydi...

Çok geçmiş olsun. Şuna inanıyorumki sanaldan yapan insan işi gerçeğe dökmeden bırakmıyor. Kesin fiziksel de bir şeyler olmuştur. Allah kalbi temizlere böyle bir duyguyu yaşatmasın. Eşiyle mutlu olan insanları gördükçe kahroluyorum. Sanki acım geçmeyecek gibi geliyor.
Bu durumu atlatmanıza sevindim. Sizin gibi güçlü kadınlar bana ilham verdi.

Ben size nasıl anlatayım o süreci, sanki en sevdiğim insan ölmüş gibiydi ama o acı öyle büyüktü ki. Şu an o anları düşününce içim sızlamıyor ama ben aylarca toparlayamadım. Ben hemen boşanamamıştım babam yüzünden ama babamı hayatımdan çıkarır çıkarmaz boşandım. O boşanamadığom sürede öyle acılar çektim ki, keşke kendime bunu yapmasaydım diyorum. Dünyaya bin kere gelsem ve bininde de onu yakalamış olsaydım bin kere ayrılırdım. Çok acı şeyler bunlar ya. Kalbinize görünmez bir bıçak saplanıyor ve çıkaramıyorsunuz da. Allah yardımcınız olsun. Umarım doğru kararı verirsiniz.

Şu an serin akılla hareket etme vakti,buradaki yazıları da soğuk duş olarak varsayın arabesk yapmanın zamanı değil mantığınızı kullanın
Hangi akıl, mantık? Boşanırsa kendisinin ayıplı mal olacağını düşünen, ikinci el eşya gibi gördüğü için kendisini hiç kimsenin onu almayacağını düşündüğü akıl mı? Yoksa kocası olacak ahlaksızın dinine düşkün, çok imanlı biri olduğunu iddia eden akıl mı? Alıntıladığınız mesajındaki cümlelere bakınız. Resmen hayatı yerli dizi tadında yaşıyor, görüyor konu sahibi.

Ben kadınlardan hoşlanıyorum sadece merak ettim töbe etsem bir daha gitmem dedi. Ama yalan söylüyor inanmıyorum.
Tövbe etmese gidecek yani.
O aşağılık kendine yakışanı yapıyor. Gitmem dese bile siz onu giderim anlamanız lazım. Yapmam dediği herşeyi yapıyor. Birde bu travestilerin, "sıra bende" deme ihtimali oluyor diye duymuştum. Neyse bu rezil konuyu kapatıyorum

Siz neden kendinize hiç değer vermiyorsunuz? Ne istersiniz ne seversiniz? Hayattan beklentileriniz? Kendinizi nerde görmek istersiniz? Tertemiz bir kızcağız sizin bu yaşadığınız olayı yaşasa ne derdiniz?

Konu sahibi umarım bu adamdan biran önce ayrilirsiniz hatta umarım şuan aynı evde değilsinizdir . İş yerinde erkekler arasında konuşmaya denk gelmiştim travestileri çok merak ettiklerinden biri bahsetmişti onlar benim duymadiigmi dusunmuslerdi ama duyuyordum aradan yıllar sonra bu adam başka başka kadınlarla eşini defalarca aldattı ve kadın ayrıldı . Demem su ki kötü kötüdür boşuna kendinizi kandirmayin

Bir ara fake konu olduğunu düşünmeye başlamıştım . Geçenlerde de böyle sürükleyici bir konu vardı 3 çocuklu ev hanımı muhendis çiftin boşanma hikayesi.bu da o kadar sürükleyici . o konuda da konu sahibi uzattıkça uzatıyordu tek fark orada kadın kendine haddinden fazla değer veriyordu ve ne istediğini biliyordu

Arabesk falan yapmıyor. Hepimizin apışıp kalacağı mevzuyu her yönden idare ediyor. Cayır cayır tehdit ediyor. O şoku çoktan atlatıp boşanmış kadın olarak kimin kendini alacağını bile dert etti. Yok, sinmedi içime bu konu. Tehdit benlik değil. Mahkemeye dürüstçe gitmekten yanayım.

Beni hiç sevmediğini düşünmek canımı daha da acıtıyor. Beni biraz olsun sevmedi mi ? Boş bir bedenemi sarıldım? Nasıl böyle güzel rol yapabildi?
Sevgi kismini bilemiyorum. Sizi insan olarak sevmis olabilir ama cinsel yöneliminin sevgiyle alakasi var mi bilmiyorum. Sevse bile size saygı duymadığı kesin

Ben kadınlardan hoşlanıyorum sadece merak ettim töbe etsem bir daha gitmem dedi. Ama yalan söylüyor inanmıyorum.
Bu nasil bir savunma yahu? Siz evlisiniz, size sadakat sözü vermiş. Merak ediyorsa evlenmeyip bu tip iliskiler kursaymis. Aa pardon topluma göstermelik paravan bir evlilik lazimdi, unutmusum.

Hickimswye Bosan demek doğru değil ama tavsiye açısından bakın bende aynı şeyi yaşadım travesti değildi bir kadındı ama her seferinde yapmiycam dedi her seferinde de yaptı ozaman çocuk yoktu ayrılmadım şimdi çocuk var aldatmiyor ama soğudum skldm eski sevgisi yok içimde elimde olsa giderdim bence sizde keşke gitseydim demeyin hani bir söz var ya hayatım alt üst olucak diye korkma belki altı üstünden iyidir iyi geceler inşallah hayatınızda hep mutlu olursunuz erkeklerin lafına kanmayın bir yapan bidaha yapar ben görmedim pişman olup bırakan

Çok geçmiş olsun yatın kalkın Allaha dua edin çocuk yok. Maalesef ülkemizde kadın cinayetleri çok fazla ve ailesinin böyle bir durumu duymasi karşısında size zarar verebilir yapamaz diye düşünmeyin. eşyalarınızı toplayın ve ailenizin evine dönün bence sonra hukuki işlemleri başlatın. Yazık bu adamdan hayır gelmez.
Ve doktora gidin hastalık kapmış olma ihtimaliniz de var rezil de edin maddi manevi tazminat davası açın çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…