5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Haklısınız ama eğer yayarsam işlere kötüye saracak. Ben elimdeki delilleri kullanarak ona istediğimi yaptıracağım. Borçlarımı ödeyecek tüm eksiklerimi ona aldıracağım. Anlayacağınız donuna kadar soyacağım.
Ozaman seni bosar mı ki .. yaptırdıklarının hırsıyla ve kızgınlıyla okadar sey aldırdın yok oyle benden kolay kurtulmak diyip basına belada olabilir

Bence önce hamile olup olmadığınızı netleştirin önce eğer hamilelik yoksa bu durumu içinizde de kabullenemiyorsanız boşanmak en doğru çözüm olacaktır sizin için eğer gebelik varsa çok çok iyi düşünün çocuğu dünyaya getirince tüm sorunlarla baş edebilecekmisiniz yapılanı asla onaylamıyorum şiddetle kınıyorum aldatan erkeklerin hepsi aynı nane zaten eşinizin psikolojik destek alması gerekiyor telefonda kadın resimleri saklaması bir hastalık belirtisi normal olan bir insan bu tarz birikimler yapmaz bekara kadın boşamak kolay derler evli birisi olarak konuşuyorum acele kararlar vermeyin hakkınızda hayırlısı olsun

Altınlarımı da eksiklerimizi almak için bozduk. Mahkeme kararıyla geri alabilir miyim

Tüm altın ve paraları alabilirsin. Avukat bul.
Bak böyle bir konu var oku. Avukatla borçları devretme anlaşması, tazminat istersin ama daha da uğraşmadan kurtar kendini.

İşsizlik parası alıyor ve ek iş yapıyor. Yine de yaptığı yanlış ama hep ona karşı anlayışı oldum. İşten çıkmadan önce Varikösel ve hidrosel ameliyatı oldu. Ondan sonra daha iyileşemediğini ve işi çok yorucu olduğu için dinlenmek istediğini düşündüm. Annesi babası bile onu bu kadar düşünemiştir. ne
aptalmışım😔
Kadınlar herşeyi affedince ve gerektiğinden fazla değer verince maalesef çoğunun götü kalkıyor. Yıllarca bunları bilmeden bu adamla yaşıyor olabilirdiniz ama şu an çok gençsiniz eminim ilerde size değer veren düzgün bir kişi olacaktır.

Bir kaç güne kadar gidecek. Onu da teste götüreceğim.
Siz test yaptırın ama 3 ay sonra tekrar testi yenileyin lütfen. Hiv pozitif 3 aydan önce çıkmaz kanda.
Eşiniz sevgili iken de sizi eminim aldattı ve travestilerle de aldattı hemde. Ve inanın olay soğuyunca gene aldatacak. Yani evliliğinizin olur yanı kalmadı o yüzden boşanmanız şart.

Bir kaç güne kadar evden gidecek.
Gerçekten inanıyor musunuz evden gideceğine? Evden gidecek adam evi gül bahçesine, çikolata fabrikasına çevirir mi? Hadi diyelim gidecek. Gidecek de nereye gidecek? Çalışmıyor, parası var mı ev tutmaya? Ev tutmayacak, annesine gidecekse ne diye bekliyor birkaç gün? Siz kendinizi kandırabilirsiniz hiç lafım yok ama bizleri kandırmaya çalışmayın lütfen..

Sizlerin borçlarınız var ama adam çalışmıyor ve dinlenmek istiyor. Sizin böyle bir lüksünüz yok. Eve gelince bir de adamı memnun etmek için temizlik ve yemekle uğraşıyordum demeyiniz lütfen.
Bir de o kadar borç içinde karısı işe giderken adamın travestilere parası var. Siz evi gecindirme derdindeyken eşiniz zevki peşinde. Gerçekten iğrenç bir insan.
Ayy adam çalışmıyor muyumuş?? Konu sahibi bir tek siz mi çalışıyorsunuz şu an ? Bütün gün burada çevrimiçiydiniz?
80.000 tl borç var bir tek siz çalışıyorsunuz bir de 0,69 dan ev kredisine girip ev alacak mıydınız? 0.69 şartları 99% kişilere uymuyor ,aile geliri cartı curtu bunları hesaplamamış olamazsınız dimi

Bir de tüm yorumları okumadım belki de yazılmıştır , konu sahibi eşinizi neden hala evde barındırıyorsunuz, evden atmadınız?? Borçları ödetmekle ne alakası var tüm kozlar elinizdeyken? Rezil bir şekilde deşifre edilecek belgeler elinizde olduğu müddetçe bu adamı marsa da yollasanız ödetirsiniz,yanınızda neden tutuyorsunuz başka odada dahi olsa,o adam neden hala o evde ? Asıl derdiniz ne? Yazdıklarınızla davranışlarınız çelişkili!

Ben odadayım o salonda. Yemek odasına bir sürü gül almış özür yazısı yazmış kocaman çikolatalarla kalp yapmış. Bunların zamanı geçti çok geç kaldın dedim yüzüne tükürdüm odama çekildim.
Bir an once avukatla görüşün. Esinizin barisma istegi gayet normal. Sizin uğradığınız ihanetin boyutu farkli. Insanlarin cinsel tercihleri sahsen beni zerre ilgilendirmiyor ancak Türk toplum yapisinda travesti ile beraber olmayi ya da sevgili olmayi kabul ettiremezsiniz. Dayi, amca, nine kim varsa kahrolur, iliskiyi keser, miras birakmamak icin baska yollara başvurur, bir kismi kabul etse bile diger kisim yüzüne bile bakmaz, sulalenden ve toplumdan dışlanmış olur. Ancak bir evlilik yapip, birde cocuk sahibi olursa arka planda istedigi hayati yasayabilir bu yuzden barismak icin aglayip sizlayacaktir. Siz su an toplumun genel kabul gordugu aile tablosunun bir parcasisiniz. Bosanirken herkes birsey soracak olur da agzinizdan kacirirsaniz adamin ipini cekmis olacaksiniz. Belki birdaha evlenemeyecek bile. Yalvarmalarin sebebi bu

Gerçekten inanıyor musunuz evden gideceğine? Evden gidecek adam evi gül bahçesine, çikolata fabrikasına çevirir mi? Hadi diyelim gidecek. Gidecek de nereye gidecek? Çalışmıyor, parası var mı ev tutmaya? Ev tutmayacak, annesine gidecekse ne diye bekliyor birkaç gün? Siz kendinizi kandırabilirsiniz hiç lafım yok ama bizleri kandırmaya çalışmayın lütfen..

aynı şey değil ya. travestiyle aldatmak bence de başka karanlık bir yüzü olduğunu ve onu gizlediğini gösterir. tüm aldatmalar bence boşanma sebebi ama bu daha kötü bence.. daha yıkıcı
Ölmek istedim öğrendiğimde. Nasıl hayat enerjim vardı neye döndürdü beni. Yıkıldım enkazımın altında kaldım.

Bir de tüm yorumları okumadım belki de yazılmıştır , konu sahibi eşinizi neden hala evde barındırıyorsunuz, evden atmadınız?? Borçları ödetmekle ne alakası var tüm kozlar elinizdeyken? Rezil bir şekilde deşifre edilecek belgeler elinizde olduğu müddetçe bu adamı marsa da yollasanız ödetirsiniz,yanınızda neden tutuyorsunuz başka odada dahi olsa,o adam neden hala o evde ? Asıl derdiniz ne? Yazdıklarınızla davranışlarınız çelişkili!
deşifre ederek boşanırsa adama borçları tam olarak nasıl ödetecek ki?
travesti ile aldatmış olmak ekstra bir nafaka tazminat vs gerektirmiyor bildiğim kadarıyla--hatta travesti ile "aldatmak" diye bir şey yok. aldatmaktan değil de ahlaksız davranmaktan dava açılıyor bu durumda yanlış bilmiyorsam.
borçlar kadının üzerineymiş
adam şu anda işsiz, evi vs yok tam olarak nasıl "ödetir"? açıklar mısınız?

ancak
travesti meselesini açmıycam şiddetli geçimsizlikten boşanalım derse, adam ifşa olmamak için borçlarını belki öder, o da belki...

deşifre ederek boşanırsa adama borçları tam olarak nasıl ödetecek ki?
travesti ile aldatmış olmak ekstra bir nafaka tazminat vs gerektirmiyor bildiğim kadarıyla--hatta travesti ile "aldatmak" diye bir şey yok. aldatmaktan değil de ahlaksız davranmaktan dava açılıyor bu durumda yanlış bilmiyorsam.
borçlar kadının üzerineymiş
adam şu anda işsiz, evi vs yok tam olarak nasıl "ödetir"? açıklar mısınız?

ancak
travesti meselesini açmıycam şiddetli geçimsizlikten boşanalım derse, adam ifşa olmamak için borçlarını belki öder, o da belki...
Beni aldattığını söyleyeceğim. Ama kadınla olduğunu söyleyeceğim. İfşa olmayacak.

Umarım hep mutlu olursunuz 🙏 Siz nasıl yakaladınız ? 3 aylıkken ihanete uğramak da kötüymüş
Evde ikinci bir telefon buldum. Ben yüzyüze aldatma yakalamadım ama 200 e yakın kadınla sanal aldatma vardı. Başta 30-40 kadın görmüştüm sonra hesaplarını çöze çöze sayı 200 ü bulmuştu. Öyle bir delirmiştim ki konuştuğu kadınların sayısı kaç diye liste tutmuştum falan. Bir ara cinnet geçirip acilde yatıp bağıra bağıra yediği her boku da duyurmuşum millete. Rezil de oldu yani. Sonra da boşandım işte neyi varsa alıp. Sadece şunu söyleyim, şimdi affederseniz, Allah şahit ama o kadar pişman olacaksınız ki. Siz gün gün eriyip ölürken o yeni sapıklıklar yapacak. Lütfen kendinize değer verin. Ayrılık sürecinin en keyifli yanı onu herkese rezil etmek. Hatta konuştuğu evli biri varsa onun eşini bulup oma da anlatmak. Bu öyle büyük bir keyif ki, yine olsa yine yaparım

Bir an once avukatla görüşün. Esinizin barisma istegi gayet normal. Sizin uğradığınız ihanetin boyutu farkli. Insanlarin cinsel tercihleri sahsen beni zerre ilgilendirmiyor ancak Türk toplum yapisinda travesti ile beraber olmayi ya da sevgili olmayi kabul ettiremezsiniz. Dayi, amca, nine kim varsa kahrolur, iliskiyi keser, miras birakmamak icin baska yollara başvurur, bir kismi kabul etse bile diger kisim yüzüne bile bakmaz, sulalenden ve toplumdan dışlanmış olur. Ancak bir evlilik yapip, birde cocuk sahibi olursa arka planda istedigi hayati yasayabilir bu yuzden barismak icin aglayip sizlayacaktir. Siz su an toplumun genel kabul gordugu aile tablosunun bir parcasisiniz. Bosanirken herkes birsey soracak olur da agzinizdan kacirirsaniz adamin ipini cekmis olacaksiniz. Belki birdaha evlenemeyecek bile. Yalvarmalarin sebebi bu
Beni hiç sevmediğini düşünmek canımı daha da acıtıyor. Beni biraz olsun sevmedi mi ? Boş bir bedenemi sarıldım? Nasıl böyle güzel rol yapabildi?

Bence önce hamile olup olmadığınızı netleştirin önce eğer hamilelik yoksa bu durumu içinizde de kabullenemiyorsanız boşanmak en doğru çözüm olacaktır sizin için eğer gebelik varsa çok çok iyi düşünün çocuğu dünyaya getirince tüm sorunlarla baş edebilecekmisiniz yapılanı asla onaylamıyorum şiddetle kınıyorum aldatan erkeklerin hepsi aynı nane zaten eşinizin psikolojik destek alması gerekiyor telefonda kadın resimleri saklaması bir hastalık belirtisi normal olan bir insan bu tarz birikimler yapmaz bekara kadın boşamak kolay derler evli birisi olarak konuşuyorum acele kararlar vermeyin hakkınızda hayırlısı olsun
Korunuyorum hamile olacağımı sanmam. Öyle bir şey varsa koştura koştura aldırırım. Bu adama çocuk vermek çocuğa işkence olur.

X