- 24 Ocak 2023
- 179
- 219
- 29
-
- Konu Sahibi Dolunay0308
İzinli günümde gideceğim. Şuanda çalışıyorum.Şu kısımda bir gülme geldi mazur görün. Konu sahibinin gözümde canlandırdığı kişi maalesef mahkemenin yolunu bulamıyor.
Bu olayı dillendirmeyeceğim zaten başıma bela almaya niyetim yok. Sadece hayatımı garanti altına almak için kullanacağım.Çok geçmiş olsun yatın kalkın Allaha dua edin çocuk yok. Maalesef ülkemizde kadın cinayetleri çok fazla ve ailesinin böyle bir durumu duymasi karşısında size zarar verebilir yapamaz diye düşünmeyin. eşyalarınızı toplayın ve ailenizin evine dönün bence sonra hukuki işlemleri başlatın. Yazık bu adamdan hayır gelmez.
Ve doktora gidin hastalık kapmış olma ihtimaliniz de var rezil de edin maddi manevi tazminat davası açın çok üzüldüm.
Allah size çocuğunuzu bağışlasınHickimswye Bosan demek doğru değil ama tavsiye açısından bakın bende aynı şeyi yaşadım travesti değildi bir kadındı ama her seferinde yapmiycam dedi her seferinde de yaptı ozaman çocuk yoktu ayrılmadım şimdi çocuk var aldatmiyor ama soğudum skldm eski sevgisi yok içimde elimde olsa giderdim bence sizde keşke gitseydim demeyin hani bir söz var ya hayatım alt üst olucak diye korkma belki altı üstünden iyidir iyi geceler inşallah hayatınızda hep mutlu olursunuz erkeklerin lafına kanmayın bir yapan bidaha yapar ben görmedim pişman olup bırakan
Hep pisman olurlar. Bir daha yapmayacaklarini soylerler, yemin ederler. Aglarlar. Ama daha temkinli bir sekilde devam ederler. Sizin bilmediginiz eve getirilmeyen ikinci bir telefon hatti alir mesela. Affetseniz de esiniz sizi ömür boyu şüphelerle yaşamaya mahkum etmis olacak. Yapan eden o olacak ama omur boyu şupheyle yasayacak olan siz olacaksiniz. HIV kapmis olabilir, korunun. 6 ay sonra da test yaptirsin esiniz. Bence siz de test yaptirin. Bu adamin gecmisinde de olabilir boyle iliskiler.Hala şoktayım. Çok pişman oldu ağlarken bunu hissettim ama bitti benim için. On yaparken düşünecektim yuvamızı sen yıktın yaparken aklın nerdeydi dedim. Tek tesellim çocuk olmaması.
Yaptığı şey için pişman olmadı. Yakalandığı için pişman oldu.Hala şoktayım. Çok pişman oldu ağlarken bunu hissettim ama bitti benim için. On yaparken düşünecektim yuvamızı sen yıktın yaparken aklın nerdeydi dedim. Tek tesellim çocuk olmaması.
Bu kisinin daha once sizi defalarca aldattigina yemin edebilirim ama ispatlayamam... Direk bosanin ve uzulmeyin Rabbim onunuze guzel kapilar acar insaallah yureginize ferahlik verirMerhaba. Yıllardır forumu takip ediyordum ilk defa yazma durumunda kaldım. 2 gündür ölü gibiyim. Eşimle 2018de onun beni görüp beğenmesiyle tanıştık. 2021 ağustos ayında evlendik. İlişkimiz hem maddi hem manevi çok zorluklar atlattı. Eşyalarımız, evimizi aileler pek yardım etmeden tırnaklarımızla kazıyarak aldık. Onun kusurlarıyla kabul ettim ve kendini bu zamana kadar eşinden geldiğince düzeltti. Tek hatası vardı bana karşı onu da evlendikten sonra düzelteceğini söyledi. Hatası açık sitelerden güzel belli başlı kadınların fotoraflarına ve videolarına bakıyordu galerisine kaydediyordu.
Evlendikten sonra tekrar yaptığını yakaladım ve çok büyük kavga ettik. 3 ayda boşanma noktasına geldik.
En azından seni gerçekte hiç aldatmadım benimki alışkanlık söz yapmayacağım bırakacağım dedi. Son zamanlarda fazla da bakmıyordu zaten. 1 ay önce çalıştığı iş yerinden anlaşamadı ayrıldı. Ek iş yapacağım 2 3 ay sonra işe girerim işssizliğimi de alırım dinlenmemde lazım çok yoruldum bu işten dedi. Anlayış gösterdin. Gününün çoğunluğunu evde geçiyor. Ben günde yollar birşikte 10.30 saat işteyim yoğunum.
3 gün önce ben işteyken başka bir işle ilgili görüşmeye gideceğim dedi. Onun beni aldatmayacağına emin olduğum için evlenmiştim ama nedense içime o akşam eve geldiğimde kurt düştü.
Dün o uyurken telefonunu aldım gizli program yüklemiş programın şifresini kırdım. Gördüklerim karşısında şok geçirdim. Bir siteden insgram gibi vir yer travestilere mesaj atmış. Selam seni çok beğendim görüşmek istiyorum diye 3 4 kişiye yazmış 4 gün önce. Sonra mesajlarına baktım bilet yerinden 3 gün önce mesaj gelmiş. Bana iş görüşmesi diye gittiği yere değil başka bir ilçeye gitmiş saat 12de gidiş 18.30 dönüş bileti almış. O tarihteki telefon dökümanına baktım travestinin numarasından hesabını buldum.Dışarda olduğum yere yığıldım. Hemen eve geldim uyuyordu uyandırdım ağlamaya başladım. İnkar etti gittim ama evine gitmedim geri döndüm yapmadım diye. Ben de sana boşanma davası açacağım savcılıktan telefon konuşmalarını herkesin önüne çıkaracağım dedim. Korktu ve itiraf etti. Evet gittim kendimde değildim ogün dedi nasıl yaptım çok pişman oldum dedi. Sabah 6 dan akşama kadar ağladım hesap sordum. Canım o kadar yanıyorki bu hayatta başıma gelmesinden en korktuğum şeyi bana en sevdiğim insan yaşatmıştı. Meraktan gittim sadece 1 saat durdum ama o gün sanki kendimde değildim dedi. 2 3 saat ağladı özür diledi. Kavga sesinden kapıya polis geldi zor bela onları gönderdik. Bir daha yapmayacağım kulun olurum töbe edeceğim Allaha döneceğim beni yakalaman iyi oldu, sözünden çıkmayacağım, istersen akıllı telefon kullanmam dedi. Beni hiç kimse senin gibi sevmedi annem bile nolur bırakma beni zor olsada affet sensiz yaşayamam dedi. Gerçekten de onu büyük bir aşkla sevdim. Ne yemekte ne temizlikte ne de ilişkide evimi ve onu ihmal etmedim. Benimle olmak istediğinde hiç geri çevirmedim. Gün aşırı bazen hergün birlikte oluyorduk. Hergün kucağıma alıp saçını yüzünü severek masaj yapıyordum. Birbirimizin kollarında ve kucağında uyuyorduk.
Bense ondan iğreniyorum ve hala inanamıyorum. Onun bu yaptığından kendime güvenim, inancım kalmadı. Hayallerimi her şeyimi yıktı geçti. Ben boşanmak istiyorum dedim ama mahkemeye beni bir kadınla aldattığını kabul ederek boşanacaksın dedim. Böyle olayda arkamdan konuşsunlar istemiyorum kimse duymasın. Şimdi bana melek gibi davranıyor. Zaman ver herşey düzelecek diyor ama benim içimde her şey öldü. Dünden beri ruh gibi dolaşıyorum annemi kaybetmiş gibi acı çekiyorum her dakika ağlıyorum.
Hala inanamıyorum birbirimizi deli gibi seviyorduk 5 yıllık ilişkimizde beni aldatmadı 5 aylık evliliğimizde bir de normal bir kadınla da değil travestiyle aldattı. Bunda sonra asla güvenemem, sevemem. Ona bakınca iğreniyorum. Her şeyim yep yeni bir sürü borcumuz var yuvamızı nasıl dağıtacağım bilmiyorum. Bir daha asla kimseyi sevemem güvenemem bunu da biliyorum. Ne yapacağım? lütfen bana böyle bir durumu yaşamış olanlar varsa özellikle yardım edin nasıl yaşayacağım?
Eşya fetişizmi seziyorum bir de. Bu konuda fake havası alan bir tek ben miyim?Kendisi çok inançlı insandır. Bana da söylenirdi senin inancın eksik derdi. Ona çok inançlıydın ya lanetlenmişsin Allah tarafından seni Allah affetse bile ben asla affetmem dedim. Ben ne yemin ettiysem Allah'ıma şükür bugüne kadar tuttum bozmadım.
Benim midem hala bulanıyor. Kaldıramıyorum anlayamiyorum. Evde o gün kullandığımız ne varsa yakmak istiyorum. Kendi evimden eşyalarımdan nefret ediyorum.
İşte bu tek hata diyip görmezden geldiğiniz şey sizi mahvetmiş zaten ne olduğu belliymiş yani koleksiyon yapar gibi foto video birktirmek nedir buna nasıl göz yumdunuzTek hatası vardı bana karşı onu da evlendikten sonra düzelteceğini söyledi. Hatası açık sitelerden güzel belli başlı kadınların fotoraflarına ve videolarına bakıyordu galerisine kaydediyordu.
Ben de aldatıldığımı öğrenince evlilik cüzdanı, düğün fotoğrafları, biriken hatıralar, her şeyi yakmıştım, yırtmıştım. Konu sahininin yazdığı bu satırlar bana hiç abes gelmedi açıkçasıEşya fetişizmi seziyorum bir de. Bu konuda fake havası alan bir tek ben miyim?
Karaktersiz sapik ruhlu adam bunu nasıl bir piskoloji ile yaptı niye yaptı anlamıyorum ama bu hikayede yanan sen olmuşsunHiç bir şeyden hevesimi alamadan elimden kayıp gitti. Evlendiğimizde borçlarımız çoktu bazı şeyleri ertelemiştik Tvmizi bile 1 hafta önce almıştık bugun teslim edilmiş eveÖylece duruyor koridorda ne hevesle almıştım dokunmak bile istemiyorum
Testler 3 ay sonra doğru sonuç veriyormuş. Boşandıktan sonra bu hastalığı bana bulaştırdığı için dava açabilir miyim ? Ondan bulaştığını kanıtlayabilir miyim ?Benim de bir eski flörtüm bendne önce eskortla.beraber olduktan sonra Benimle de birlikte olmuştu.onun yüzünden geçmeyen enfeksiyon var.bunlar bu tarz yuzsuzler
Konuyu okumadan mı yorum yapıyorsunuz acaba? Sağlığım için ben olsam muhatap olurdum.Travestiyi nerden bulacak bir, buldu diyelim niye muhatap olacak.
O tarihteki telefon dökümanına baktım travestinin numarasından hesabını buldum.
Bu olayı yaşayana kadar ben de derdim var sanıyordum. Her şey bitti benim için nefret ediyorum ondan. Benim gibi seveni asla asla bulamayacak. Bütün hayatını kendi elleriyle mahfetti. Ona beddua çok ettim bir ömür bir gün bile yüzü gülmesin belasını bulsun inşallahÖncelikle çok üzüldüm kardeşim burada gerçek derdi olan ender insanlardansin inan bu sitede çok fazla gereksiz insan,ergen var face şifresini vermedi diye ağlayan dert sanan vs var ama seninkisi gerçekten içime işledi kardeşim çok uzuldum.severek güvenerek yola cikiyorsun adam travestiyle aldatıyor bak canım bundan sonra affetsen dahi hep nerede ne yapıyor diye düşünmekten kafayı yersin othello tiyatrosunda othellonun bir repliği var "beni aldatmış olma ihtimalini düşünmek bin kere aldatılmaktan daha kötü" diye.yani bunun düşüncesiyle yaşamak çok daha zor o yüzden bitir tamamen yoluna bak değerini bilen biri ilerde illaki çıkacaktır.
Çok sık değil ama arada istiyorduPeki özel olmayacaksa sizden anal.iliski ister.miydi
Bana ne verirse versin bu yapılan ihaneti unutamam. Ama borçları ödeteceğim ve altınlarımı geri alacağım. Donuna kadar soymak da benim hakkım !Tüm altın ve paraları alabilirsin. Avukat bul.
Bak böyle bir konu var oku. Avukatla borçları devretme anlaşması, tazminat istersin ama daha da uğraşmadan kurtar kendini.
Boşanma tazminatından vazgeçeyim diye travestisi beni arıyor,acil yardım
🤕🤕 Ama gerçekten zor durumdayım kızlar bakın gece yarısı üye oldum işin şakası yok Sorun yok canim. Üyelik isminde tam konuya göre zaten. Ben konuyu kibleyim bir kere. Moderatörler anlar zaten gercek mi degil mi.www.kadinlarkulubu.com
Hesaplamıştık ortalama 1 sene sonra borcumuzu biterecektik. Ondan sonra bankadan kredi çekip ev alacaktık. Şu hayatta en çok istediğim şeylerden biri bir evimin olmasaydı. Ev sahibinin kapıma gelmesi beni çıkarması korkusundan kurtulmak istiyordum.Ayy adam çalışmıyor muyumuş?? Konu sahibi bir tek siz mi çalışıyorsunuz şu an ? Bütün gün burada çevrimiçiydiniz?
80.000 tl borç var bir tek siz çalışıyorsunuz bir de 0,69 dan ev kredisine girip ev alacak mıydınız? 0.69 şartları 99% kişilere uymuyor ,aile geliri cartı curtu bunları hesaplamamış olamazsınız dimi
Sadece aldatma değil yani birden fazla karma olunca kombo diyorlar ya hah ondankombo ne demek
Dün o uyurken telefonunu aldım gizli program yüklemiş programın şifresini kırdım
O uyurken telefonunu alıp dışarıya mı çıktınız yani telefonunu kurcalamak için?buldum.Dışarda olduğum yere yığıldım. Hemen eve geldim uyuyordu uyandırdım ağlamaya başladım.