5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Bu olayı dillendirmeyeceğim zaten başıma bela almaya niyetim yok. Sadece hayatımı garanti altına almak için kullanacağım.

Allah size çocuğunuzu bağışlasın Or... nun töbesi kabul olmazmış o misal. Aldatmanın 1 keresi 10 keresi yok. Fısat bulsa yine yapıyor. Bunu çok iyi anladım.

Hala şoktayım. Çok pişman oldu ağlarken bunu hissettim ama bitti benim için. On yaparken düşünecektim yuvamızı sen yıktın yaparken aklın nerdeydi dedim. Tek tesellim çocuk olmaması.
Hep pisman olurlar. Bir daha yapmayacaklarini soylerler, yemin ederler. Aglarlar. Ama daha temkinli bir sekilde devam ederler. Sizin bilmediginiz eve getirilmeyen ikinci bir telefon hatti alir mesela. Affetseniz de esiniz sizi ömür boyu şüphelerle yaşamaya mahkum etmis olacak. Yapan eden o olacak ama omur boyu şupheyle yasayacak olan siz olacaksiniz. HIV kapmis olabilir, korunun. 6 ay sonra da test yaptirsin esiniz. Bence siz de test yaptirin. Bu adamin gecmisinde de olabilir boyle iliskiler.

Son düzenleme:
Bu kisinin daha once sizi defalarca aldattigina yemin edebilirim ama ispatlayamam... Direk bosanin ve uzulmeyin Rabbim onunuze guzel kapilar acar insaallah yureginize ferahlik verir

1- Şu Hiv konusunu netlestireyim. Travesti ile korunarak mi olmuş? Onu öğrenin. Hem olmadıysa bile sizinle korunuyor bir de zaten onun kanında aktif hale gelmeden olmuşsunuz. Yine de birliktelikten 14-21 gün sonra öğrenebilirsiniz.Eskidendi o 3 ay muhabbeti. Özel laboratuarlarda Duo testler var. Ama hepatit c, hepatit b, sfiliz testleri daha uzun sürede çıkar. Genital siğil vs. Siz prezervatif ile korunuyorsaniz bu büyük artı.Bence siz enfeksiyon uzmanına gidin.
2- Ya azcik safsiniz ya da konu fake. Hala borcum da borcum diyor. TV salonda diyor. Ödesin adam. Hala her istediğimi aldircam vs yazmışsınız.
3. Eşiniz biseksuel. Planlayarak, bile isteye, 5 aylık evliyken travestiye gitmiş.
4. Burada 2 gün önce kendi derdim için üyelik açmıştım. Nereye düştük ya:)

Eşya fetişizmi seziyorum bir de. Bu konuda fake havası alan bir tek ben miyim?

Tek hatası vardı bana karşı onu da evlendikten sonra düzelteceğini söyledi. Hatası açık sitelerden güzel belli başlı kadınların fotoraflarına ve videolarına bakıyordu galerisine kaydediyordu.
İşte bu tek hata diyip görmezden geldiğiniz şey sizi mahvetmiş zaten ne olduğu belliymiş yani koleksiyon yapar gibi foto video birktirmek nedir buna nasıl göz yumdunuz

Eşya fetişizmi seziyorum bir de. Bu konuda fake havası alan bir tek ben miyim?
Ben de aldatıldığımı öğrenince evlilik cüzdanı, düğün fotoğrafları, biriken hatıralar, her şeyi yakmıştım, yırtmıştım. Konu sahininin yazdığı bu satırlar bana hiç abes gelmedi açıkçası

Karaktersiz sapik ruhlu adam bunu nasıl bir piskoloji ile yaptı niye yaptı anlamıyorum ama bu hikayede yanan sen olmuşsun gerçekten Allah yardımcın olsun büyük bir ateşin içine attı seni

Benim de bir eski flörtüm bendne önce eskortla.beraber olduktan sonra Benimle de birlikte olmuştu.onun yüzünden geçmeyen enfeksiyon var.bunlar bu tarz yuzsuzler
Testler 3 ay sonra doğru sonuç veriyormuş. Boşandıktan sonra bu hastalığı bana bulaştırdığı için dava açabilir miyim ? Ondan bulaştığını kanıtlayabilir miyim ?

Bu olayı yaşayana kadar ben de derdim var sanıyordum. Her şey bitti benim için nefret ediyorum ondan. Benim gibi seveni asla asla bulamayacak. Bütün hayatını kendi elleriyle mahfetti. Ona beddua çok ettim bir ömür bir gün bile yüzü gülmesin belasını bulsun inşallah En azından boşandıktan sonra annem yanımda olacak. Ona her şeyi anlatacağım. Beni canından çok seviyor. O olmasaydı belkide hiç bir acımı atlatamazdım. İyiki hayatımda var

Bana ne verirse versin bu yapılan ihaneti unutamam. Ama borçları ödeteceğim ve altınlarımı geri alacağım. Donuna kadar soymak da benim hakkım ! Onu 5 sene iyisiyle, kötüsüyle idare ettim. Ailesine saygıda kusur etmedim. Haklısıız maddi manevi yıpranma hakkımı alacağım.

Hesaplamıştık ortalama 1 sene sonra borcumuzu biterecektik. Ondan sonra bankadan kredi çekip ev alacaktık. Şu hayatta en çok istediğim şeylerden biri bir evimin olmasaydı. Ev sahibinin kapıma gelmesi beni çıkarması korkusundan kurtulmak istiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…