5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

aynı şey değil ya. travestiyle aldatmak bence de başka karanlık bir yüzü olduğunu ve onu gizlediğini gösterir. tüm aldatmalar bence boşanma sebebi ama bu daha kötü bence.. daha yıkıcı
Bakın burada ahlaksızlık yarışı giriyor devreye. İhanet ihanettir. Bana ne kimle aldattığından ama adamı rezil edecek şey ihanet etmesi değil gibi burada. Kadınlarla takılıyor derse adam gururlanır. Eşi travestiyle takılıyor derse rezil olur. Buradan yakalayıp tehdit etmek bana çirkin geliyor. Adam rezil olacaksa ihanet ettiği için olmalı. Kadın da tehdit etmek yerine ihanetten dolayı boşanma davası açmalı.

yok aldatma aldatmadır orda hemfikiriz. ama travestiyle aldatma adamın cinsel ve fantezi dünyasının karısının bildiğinden farklı olduğunu gösterir. bence burda kusur çarpı 2 dir

yok aldatma aldatmadır orda hemfikiriz. ama travestiyle aldatma adamın cinsel ve fantezi dünyasının karısının bildiğinden farklı olduğunu gösterir. bence burda kusur çarpı 2 dir
Yoo, adam ayrım yapmıyor. Karısıyla da oluyor. Kadınlardan hoşlanmadığını söylememiş ki.

Beni neden yaktı ? Kafayı yiyeceğim. Onu asla affedemem çünkü kocam gibi bir daha asla göremem. Benim için bitti. Değişseydi eğer o kadar zaman büyük sevgimle değişirdi. Herkes şahitti onu nasıl seviyordum. Hasta oldu parasız kaldığı günler oldu ona hep destek oldum elini tutup gözüne baktım. Malesef bunları göze alıp değişmediyse asla değişme. Ölse mezara girse orda yattığına bile güvenemem.

Ben boşanacağından bile şüpheliyim de hadi inşaallah donuna kadar alırsın.
Hala adamın birinin koynundan çıkıp akşamına sizinle ilişkiye giren sapık eşinizle aynı evde olmanız boşanmayı çok da istemediğinizi düşündürdü bana.
Ama devam edecekseniz test yaptırın eşinizle korunmadan ilişkiye girmeyin ve asla çocuk yapmayın

Bir kaç güne kadar evden gidecek.

Bak diyoruz ya maddi manevi her zorlukta yanında oldum birlikte atlattık. İşte bunlara güçlü kadın yaramaz kıymet bilmezler . Aşko kusko kız olacan heran elinden pırtabilcagin bir yapın olacak yani bak benden ilgiyi kesersen beni kaybedersin gibisinden. Oyoe evini temizleyip aşını pişirip sacını oksamıycan tut bırak tut bırak az ilgi göster sonra don sırtını gibi. Serfsiz ya artık yapmıs yapacagını bu saatten sonra verdigi sözleri ettigi yeminleri o işi görmeden önce yapacaktı ben olsam artık zerre güvenmem. Şimdi yoldan gecen bir göbekli dayı görse ona bile dikilır desene senin adamınki.sonucta ona kız erkek travesti bilmem ne farketmiyormus nefes alsında ister kız ister erkek ister dayı ister travesti olsun ve kocanın böhle bir tercihi oldugunh bilmek aynı yatakta seni asla mutlu etmiyxek artık ve bu mide bulndırıcı. Huylu huyundan vazgecmez o videoları silse de telefpnu degiştirsede senin evde olmadıgın ilk gün gene yapar. Bu haltı yiyorkende herseyi göze almalıydı degil mi ? Mesela bosanmayı

Ne bir kaç günü? Atın evden anasının yanına gitsin siz de bir tuhafsınız. Adam ikna etmeye çalışıyor. Zaten hala imanlı biriydi yok dini kuvvetliydi falan diyorsunuz. Kaldıkça kafanız karışacak normalleşecek.

Herif başka herifi takımları varken yokken bir şey yapma veya yaptırma derdinde. Atın gitsin. Bir kaç günmüş…

Sizlerin borçlarınız var ama adam çalışmıyor ve dinlenmek istiyor. Sizin böyle bir lüksünüz yok. Eve gelince bir de adamı memnun etmek için temizlik ve yemekle uğraşıyordum demeyiniz lütfen.
Bir de o kadar borç içinde karısı işe giderken adamın travestilere parası var. Siz evi gecindirme derdindeyken eşiniz zevki peşinde. Gerçekten iğrenç bir insan.

Allah kızınızı size bağışlasın. En büyük tesellim çocuk olmadan öğrenmem. Düşmanım bile başına gelmesini istemediğim durumdayım. Size de geçmiş olsun

Tehdit edin borçların hepsini ödetip sıfırdan başlayın.
Bence de en mantıklısı bu..madem 80 bin borcu var konu sahibi travesti olayını yaymamak için 80 bin kredi cektirsin adama, kendi kredisini kapatsın. Ev ve eşyalar konu sahibinde kalsin..adam da sepet havası defolsun gitsin.
Zamanla eşyalardan satılabilecek olanları satar, eline biraz para geçer. Altınlar iç edilmediyse onları da alır,bir şekilde yoluna bakar

Bir kaç güne kadar gidecek. Onu da teste götüreceğim.

Allah kızınızı size bağışlasın. En büyük tesellim çocuk olmadan öğrenmem. Düşmanım bile başına gelmesini istemediğim durumdayım. Size de geçmiş olsun

Herif yarın bir gün adamın tekini getirir üçlü takılmaya çalışırsa görürsünüz

D Dolunay0308 HIV testini diğer tetkiklerin zaten bekleme süresi var siktsn gtsn sonra size mesajla testlerin sonucunu versin. 1 ay pozitif mi diye bekleyecek misiniz? Çok çok saçma

Son düzenleme:
Onurum, gururum ayaklar altına alındı. Beyaz gelinliğimle girdiğim evden nefret ediyorum. Eşyalarımdan, sokağımdam, mahallemden nefret ediyorum.
Size bir sır vereyim mi ? Boşanmadan sonra hayat var .. Hem de eskisinden de güzel..
Şükredin 15 yılınızı verip de bunları yaşamadınız . Asıl hayat şimdi başlayacak . Teselli değil bu. Tecrübeyle sabit ..

Ağzım açık okudum canım gerçekten gecmis olsun umarım hastalık bulasmamistir yani beterin beteri derler ya yani insan keşke kadınla aldatsaydin der mi o haldesin şuan inan seni haketmiyor asla affetme böyle bir adamı çünkü yine yapar emin ol bir kez yapan illa devamını getirir inan ki umarım hayatında herşey düzelir Allah yardımcın olsun

O 33 ben 26 yaşındayım. 2 çocuk istiyordum en fazla 1 sene sonra. Onunla olan hayalim bitti. İnşallah o konuda sıkıntı yaşamam çünkü yeniden evlenirsem gerçekten çocuk istiyorum.
İlk evliliklerini 35-40 yaşında yapanlar var,siz yolun başındasınız,çok gençsiniz. Daha ne adam gibi adamlar çakacak karşınıza ,sevileceksiniz seveceksiniz ,iyi ki diyeceksiniz . İnanın

İşsizlik parası alıyor ve ek iş yapıyor. Yine de yaptığı yanlış ama hep ona karşı anlayışı oldum. İşten çıkmadan önce Varikösel ve hidrosel ameliyatı oldu. Ondan sonra daha iyileşemediğini ve işi çok yorucu olduğu için dinlenmek istediğini düşündüm. Annesi babası bile onu bu kadar düşünemiştir. ne
aptalmışım

Altınlarımı da eksiklerimizi almak için bozduk. Mahkeme kararıyla geri alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…