- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.940
-
- Konu Sahibi Dolunay0308
Bakın burada ahlaksızlık yarışı giriyor devreye. İhanet ihanettir. Bana ne kimle aldattığından ama adamı rezil edecek şey ihanet etmesi değil gibi burada. Kadınlarla takılıyor derse adam gururlanır. Eşi travestiyle takılıyor derse rezil olur. Buradan yakalayıp tehdit etmek bana çirkin geliyor. Adam rezil olacaksa ihanet ettiği için olmalı. Kadın da tehdit etmek yerine ihanetten dolayı boşanma davası açmalı.aynı şey değil ya. travestiyle aldatmak bence de başka karanlık bir yüzü olduğunu ve onu gizlediğini gösterir. tüm aldatmalar bence boşanma sebebi ama bu daha kötü bence.. daha yıkıcı
yok aldatma aldatmadır orda hemfikiriz. ama travestiyle aldatma adamın cinsel ve fantezi dünyasının karısının bildiğinden farklı olduğunu gösterir. bence burda kusur çarpı 2 dirBakın burada ahlaksızlık yarışı giriyor devreye. İhanet ihanettir. Bana ne kimle aldattığından ama adamı rezil edecek şey ihanet etmesi değil gibi burada. Kadınlarla takılıyor derse adam gururlanır. Eşi travestiyle takılıyor derse rezil olur. Buradan yakalayıp tehdit etmek bana çirkin geliyor. Adam rezil olacaksa ihanet ettiği için olmalı. Kadın da tehdit etmek yerine ihanetten dolayı boşanma davası açmalı.
Yoo, adam ayrım yapmıyor. Karısıyla da oluyor. Kadınlardan hoşlanmadığını söylememiş ki.yok aldatma aldatmadır orda hemfikiriz. ama travestiyle aldatma adamın cinsel ve fantezi dünyasının karısının bildiğinden farklı olduğunu gösterir. bence burda kusur çarpı 2 dir
Adam çalışmıyor şu an işleri yokuşa sürmek için uzun bir müddet çalışmayabilir.Hiç üzülmeyin zaten hayırsız bir adammış. Ya borcunuzu kapatması gerektiğini ya da gay olduğunu mahkemede açıklayacağınız söyleyin ve bir an önce ayrılın.
Beni neden yaktı ? Kafayı yiyeceğim. Onu asla affedemem çünkü kocam gibi bir daha asla göremem. Benim için bitti. Değişseydi eğer o kadar zaman büyük sevgimle değişirdi. Herkes şahitti onu nasıl seviyordum. Hasta oldu parasız kaldığı günler oldu ona hep destek oldum elini tutup gözüne baktım. Malesef bunları göze alıp değişmediyse asla değişme. Ölse mezara girse orda yattığına bile güvenemem.Bu adamın yaptığı bildiğimiz aldatmalardan farklı. Yani gay denebilir ya da cinsel sapkınlıkları olan biri ve haliyle bu alışkanlığından vazgeçmez. Zaten sıradan aldatma olayı olsa 5 aylık bir evlilikte ve de iyi denebilecek bir cinsel hayatta, mutlu bir evlilikte böyle bişey yapmazdı.Yani bu adam hasta ve değişmez maalesef.Sevgili olduğunuz süreç boyunca da yapmıştır mutlaka. Bilet alıp o kadar yol gitmesi bunu doğallaştırdığı anlamına geliyor.Evliliğiniz laçkalaşır saygınız kalmazsa sizden farklı fanTeziler de bekleyebilir dikkatli olun. Arkanıza bakmadan kaçın bu adamdan
Ben boşanacağından bile şüpheliyim de hadi inşaallah donuna kadar alırsın.Haklısınız ama eğer yayarsam işlere kötüye saracak. Ben elimdeki delilleri kullanarak ona istediğimi yaptıracağım. Borçlarımı ödeyecek tüm eksiklerimi ona aldıracağım. Anlayacağınız donuna kadar soyacağım.
Bir kaç güne kadar evden gidecek.Ben işin travestisinde de değilim. İhanet barizken aynı evde duruyor. Ya kovsun ya gitsin. Borçlar sonraki aşama. Herif hâlâ romantik romantik saçmalıklar yapıyor çünkü kadın hâlâ gitmiyor. Mahkemede ihaneti bilip affedenin ihanet iddiası dikkate alınmaz. Orada durması şans verdiği anlamına geliyor.
Bir kaç güne kadar evden gidecek.
Sizlerin borçlarınız var ama adam çalışmıyor ve dinlenmek istiyor. Sizin böyle bir lüksünüz yok. Eve gelince bir de adamı memnun etmek için temizlik ve yemekle uğraşıyordum demeyiniz lütfen.Bir kaç güne kadar evden gidecek.
Allah kızınızı size bağışlasın. En büyük tesellim çocuk olmadan öğrenmem. Düşmanım bile başına gelmesini istemediğim durumdayım. Size de geçmiş olsunForumda yüzlerce boşanma konusu var.Benim konularima bakin lütfen.15 yıllık evlilikden sonra kızımla yeni bir hayat kurdum.Severek evlenmiştik beni aldattı vs daha bir sürü şey. Şimdi sadece nefret ve öfke var.Zamanla acınız hafifleyecek ama asla geçmeyecek.Ama siz bununla yaşamayı öğreneceksiniz.En azindan ben kendim için öyle umuyorum.
Iyi tarafindan bakin çocuğunuz yok.Olsaydi napcaktiniz.O babaya nasıl güvenip , çocuğa babalik yaptircaktiniz.Verilmis sadakaniz varmış ki erkenden anladiniz ne mal olduğunu.Bu taraflarini görmeye çalışın.Isten çıkmış , sapıklık peşinde pislik biri o.Ve sizin temiz sevginize layık değil.
Bence de en mantıklısı bu..madem 80 bin borcu var konu sahibi travesti olayını yaymamak için 80 bin kredi cektirsin adama, kendi kredisini kapatsın. Ev ve eşyalar konu sahibinde kalsin..adam da sepet havası defolsun gitsin.Tehdit edin borçların hepsini ödetip sıfırdan başlayın.
Bir kaç güne kadar gidecek. Onu da teste götüreceğim.Ben boşanacağından bile şüpheliyim de hadi inşaallah donuna kadar alırsın.
Hala adamın birinin koynundan çıkıp akşamına sizinle ilişkiye giren sapık eşinizle aynı evde olmanız boşanmayı çok da istemediğinizi düşündürdü bana.
Ama devam edecekseniz test yaptırın eşinizle korunmadan ilişkiye girmeyin ve asla çocuk yapmayın
Allah kızınızı size bağışlasın. En büyük tesellim çocuk olmadan öğrenmem. Düşmanım bile başına gelmesini istemediğim durumdayım. Size de geçmiş olsun
Size bir sır vereyim mi ? Boşanmadan sonra hayat var .. Hem de eskisinden de güzel..Onurum, gururum ayaklar altına alındı. Beyaz gelinliğimle girdiğim evden nefret ediyorum. Eşyalarımdan, sokağımdam, mahallemden nefret ediyorum.
Bir kaç güne kadar gidecek. Onu da teste götüreceğim.
Ağzım açık okudum canım gerçekten gecmis olsun umarım hastalık bulasmamistir yani beterin beteri derler ya yani insan keşke kadınla aldatsaydin der mi o haldesin şuan inan seni haketmiyor asla affetme böyle bir adamı çünkü yine yapar emin ol bir kez yapan illa devamını getirir inan ki umarım hayatında herşey düzelir Allah yardımcın olsunMerhaba. Yıllardır forumu takip ediyordum ilk defa yazma durumunda kaldım. 2 gündür ölü gibiyim. Eşimle 2018de onun beni görüp beğenmesiyle tanıştık. 2021 ağustos ayında evlendik. İlişkimiz hem maddi hem manevi çok zorluklar atlattı. Eşyalarımız, evimizi aileler pek yardım etmeden tırnaklarımızla kazıyarak aldık. Onun kusurlarıyla kabul ettim ve kendini bu zamana kadar eşinden geldiğince düzeltti. Tek hatası vardı bana karşı onu da evlendikten sonra düzelteceğini söyledi. Hatası açık sitelerden güzel belli başlı kadınların fotoraflarına ve videolarına bakıyordu galerisine kaydediyordu.
Evlendikten sonra tekrar yaptığını yakaladım ve çok büyük kavga ettik. 3 ayda boşanma noktasına geldik.
En azından seni gerçekte hiç aldatmadım benimki alışkanlık söz yapmayacağım bırakacağım dedi. Son zamanlarda fazla da bakmıyordu zaten. 1 ay önce çalıştığı iş yerinden anlaşamadı ayrıldı. Ek iş yapacağım 2 3 ay sonra işe girerim işssizliğimi de alırım dinlenmemde lazım çok yoruldum bu işten dedi. Anlayış gösterdin. Gününün çoğunluğunu evde geçiyor. Ben günde yollar birşikte 10.30 saat işteyim yoğunum.
3 gün önce ben işteyken başka bir işle ilgili görüşmeye gideceğim dedi. Onun beni aldatmayacağına emin olduğum için evlenmiştim ama nedense içime o akşam eve geldiğimde kurt düştü.
Dün o uyurken telefonunu aldım gizli program yüklemiş programın şifresini kırdım. Gördüklerim karşısında şok geçirdim. Bir siteden insgram gibi vir yer travestilere mesaj atmış. Selam seni çok beğendim görüşmek istiyorum diye 3 4 kişiye yazmış 4 gün önce. Sonra mesajlarına baktım bilet yerinden 3 gün önce mesaj gelmiş. Bana iş görüşmesi diye gittiği yere değil başka bir ilçeye gitmiş saat 12de gidiş 18.30 dönüş bileti almış. O tarihteki telefon dökümanına baktım travestinin numarasından hesabını buldum.Dışarda olduğum yere yığıldım. Hemen eve geldim uyuyordu uyandırdım ağlamaya başladım. İnkar etti gittim ama evine gitmedim geri döndüm yapmadım diye. Ben de sana boşanma davası açacağım savcılıktan telefon konuşmalarını herkesin önüne çıkaracağım dedim. Korktu ve itiraf etti. Evet gittim kendimde değildim ogün dedi nasıl yaptım çok pişman oldum dedi. Sabah 6 dan akşama kadar ağladım hesap sordum. Canım o kadar yanıyorki bu hayatta başıma gelmesinden en korktuğum şeyi bana en sevdiğim insan yaşatmıştı. Meraktan gittim sadece 1 saat durdum ama o gün sanki kendimde değildim dedi. 2 3 saat ağladı özür diledi. Kavga sesinden kapıya polis geldi zor bela onları gönderdik. Bir daha yapmayacağım kulun olurum töbe edeceğim Allaha döneceğim beni yakalaman iyi oldu, sözünden çıkmayacağım, istersen akıllı telefon kullanmam dedi. Beni hiç kimse senin gibi sevmedi annem bile nolur bırakma beni zor olsada affet sensiz yaşayamam dedi. Gerçekten de onu büyük bir aşkla sevdim. Ne yemekte ne temizlikte ne de ilişkide evimi ve onu ihmal etmedim. Benimle olmak istediğinde hiç geri çevirmedim. Gün aşırı bazen hergün birlikte oluyorduk. Hergün kucağıma alıp saçını yüzünü severek masaj yapıyordum. Birbirimizin kollarında ve kucağında uyuyorduk.
Bense ondan iğreniyorum ve hala inanamıyorum. Onun bu yaptığından kendime güvenim, inancım kalmadı. Hayallerimi her şeyimi yıktı geçti. Ben boşanmak istiyorum dedim ama mahkemeye beni bir kadınla aldattığını kabul ederek boşanacaksın dedim. Böyle olayda arkamdan konuşsunlar istemiyorum kimse duymasın. Şimdi bana melek gibi davranıyor. Zaman ver herşey düzelecek diyor ama benim içimde her şey öldü. Dünden beri ruh gibi dolaşıyorum annemi kaybetmiş gibi acı çekiyorum her dakika ağlıyorum.
Hala inanamıyorum birbirimizi deli gibi seviyorduk 5 yıllık ilişkimizde beni aldatmadı 5 aylık evliliğimizde bir de normal bir kadınla da değil travestiyle aldattı. Bunda sonra asla güvenemem, sevemem. Ona bakınca iğreniyorum. Her şeyim yep yeni bir sürü borcumuz var yuvamızı nasıl dağıtacağım bilmiyorum. Bir daha asla kimseyi sevemem güvenemem bunu da biliyorum. Ne yapacağım? lütfen bana böyle bir durumu yaşamış olanlar varsa özellikle yardım edin nasıl yaşayacağım?
İlk evliliklerini 35-40 yaşında yapanlar var,siz yolun başındasınız,çok gençsiniz. Daha ne adam gibi adamlar çakacak karşınıza ,sevileceksiniz seveceksiniz ,iyi ki diyeceksiniz . İnanınO 33 ben 26 yaşındayım. 2 çocuk istiyordum en fazla 1 sene sonra. Onunla olan hayalim bitti. İnşallah o konuda sıkıntı yaşamam çünkü yeniden evlenirsem gerçekten çocuk istiyorum.
İşsizlik parası alıyor ve ek iş yapıyor. Yine de yaptığı yanlış ama hep ona karşı anlayışı oldum. İşten çıkmadan önce Varikösel ve hidrosel ameliyatı oldu. Ondan sonra daha iyileşemediğini ve işi çok yorucu olduğu için dinlenmek istediğini düşündüm. Annesi babası bile onu bu kadar düşünemiştir. neSizlerin borçlarınız var ama adam çalışmıyor ve dinlenmek istiyor. Sizin böyle bir lüksünüz yok. Eve gelince bir de adamı memnun etmek için temizlik ve yemekle uğraşıyordum demeyiniz lütfen.
Bir de o kadar borç içinde karısı işe giderken adamın travestilere parası var. Siz evi gecindirme derdindeyken eşiniz zevki peşinde. Gerçekten iğrenç bir insan.
Altınlarımı da eksiklerimizi almak için bozduk. Mahkeme kararıyla geri alabilir miyimBence de en mantıklısı bu..madem 80 bin borcu var konu sahibi travesti olayını yaymamak için 80 bin kredi cektirsin adama, kendi kredisini kapatsın. Ev ve eşyalar konu sahibinde kalsin..adam da sepet havası defolsun gitsin.
Zamanla eşyalardan satılabilecek olanları satar, eline biraz para geçer. Altınlar iç edilmediyse onları da alır,bir şekilde yoluna bakar