5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Çok haklısınız. İnşallah yoktur ama cinsel ilişkimizden beri hafif idrar yanması var korkuyorum Test sonucunu bekleyeceğim mecbur

İnsanlar evlenirken ev,araba,arsa istiyor. Ben hiç bir şey istemedim. Sadece beni sev sadık ol herşeyi beraber alırız yaparız dedim. Düşük faizli konut kredisiyle ev alabiliriz diye onunla whatsaptam mesajlaşırken o travestinin koynundaymış o saatte! Ben ikimizin ev hayalimi ona anlatırken bana çift boynuz takıyormuş haberim yokmuş

O gittiği gün akşamı malasef benimle ilişkiye girdi
Adamda nasıl bir abazalık varsa aldatmak için ilçe değiştitriyor üstünede akşam gelip senle oluyor. Bunun gözü doymaz sakın inanma. Allah yoluna yönelicem falan da hikaye. Kaç tane konu okudum burda hemen buna sığınıyorlar. Allah'tan da korkuları yok dini alet ediyorlar birde suçlarına.

Biraz ağır olacak ama siz salaksınız adam sizi çok güzel manipğle etmiş sizi okadar değersiz hissetirmiş ondan başkası sizi sevmezmiş gibi davranmış sizde bunu kabul etmişsiniz ya kadınların fotoğraflarını kaydetmek nasıl bi hastalık olabilir size açık açık ben yapacağım sende kabul edeceksin diyo sizin ondan psikolog desteği olmadan ayrılmayacağına adım kadar eminim oda sizi bırakmaz sizin gibi onu herşeyiyle kabul edecek bi kadın bulamayacağınız oda biliyo yuvamı kalmış ortada bide bu adama çocukmu getireceksiniz trevestiye giden uçkuruğuna bukadat sahip çıkamayan ve onun için yaşayan birine nasıl çocuğunuzu emanet edeceksiniz

Çok geçmiş olsun. Böyle şeyler okuyunca insanın evliliğe inancı kalmıyor gerçekten. Pişman olabilir gerçekten bazen insan hata yaptığını nasıl oluyorsa beyni örtüyor ruh sağlığı bozulmasın diye ve yüzüne biri vurunca dank ediyor. Ama ne olursa bu yaşananlar affedilir değil. Allah yardımcınız olsun.

Aman Allahım evli değilim evlenmedim aşk yaşamak istiyorum ama bunları duydukça herşeyden soğuyorum ya
cinsellik aşk yaşamak kötü şeyler değil ama sapkın insanlardan uzak durmak gerekiyor ve bence travestilere gidenlerde sapkınlık var. Ayrıca travestilerin birkaç belgesel ve röportajını izlemiştim çoğu bize gelen erkekler gizli gay diyorlardı. ne derece genellenir bilmiyorum

Benim de bir eski flörtüm bendne önce eskortla.beraber olduktan sonra Benimle de birlikte olmuştu.onun yüzünden geçmeyen enfeksiyon var.bunlar bu tarz yuzsuzler

İnsanın başta belli ettiğine inanmak istiyorum dikkat etmeye çalışıyorum dikkatli olmak gerek

Benim de bir eski flörtüm bendne önce eskortla.beraber olduktan sonra Benimle de birlikte olmuştu.onun yüzünden geçmeyen enfeksiyon var.bunlar bu tarz yuzsuzler
Taniyi tam olarak biliyorsunuz degilmi tedavi konusunda bilinçli olmak şart
Birseyle beraber başka hastalıkta olabilir enfeksiyon diye geçmeyin lütfen.
Açıklayın diye yazmadım yanlış anlaşılmasın sizin bilmeniz şart o anlamda

Öncelikle çok üzüldüm kardeşim burada gerçek derdi olan ender insanlardansin inan bu sitede çok fazla gereksiz insan,ergen var face şifresini vermedi diye ağlayan dert sanan vs var ama seninkisi gerçekten içime işledi kardeşim çok uzuldum.severek güvenerek yola cikiyorsun adam travestiyle aldatıyor bak canım bundan sonra affetsen dahi hep nerede ne yapıyor diye düşünmekten kafayı yersin othello tiyatrosunda othellonun bir repliği var "beni aldatmış olma ihtimalini düşünmek bin kere aldatılmaktan daha kötü" diye.yani bunun düşüncesiyle yaşamak çok daha zor o yüzden bitir tamamen yoluna bak değerini bilen biri ilerde illaki çıkacaktır.

Evet akut vajinitim var bir sürü fitil kullanıyorum.

Benim okul arkadasimin annesi esi tarafindan hayat kadinlarla aldatildi. Aldattigi aksamlari da cogu kez esiyle de iliskiye giriyormus. Onun yaninda esrar kullandigi da ortaya cikti. Daha yeni ev almislardi ortaya ciktiginda. Kadin zor kurtuldu o heriften ve ev kredisinden. Ama ilk önce bir sürü saglik testinden gecti. Size de öneririm. Sizin yerinizde olsam travesti ile aldattigini sartlarimi kabul ettirmek icin koz olarak kullanip sonra yayardim. Sizin sagliginizi hice sayana acimayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…