Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 5 aylık bebeklertınız kaç kılo?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Canım, acaba yoğurda pekmez katsan biraz..ya da içine biraz muz ezerek katsan..Mesela benim oğlum yoğurdu anca muzlu olursa yiyor..Kaşık maması konusunda çok bir fikrim yok..Ama bir kaç farklı ürün deneyebilirsin, belki bebeğinin seveceği bir ürün yakalarsın..İnsan bebeği yemediği vakit çok huzursuz olur gerçekten de..Allah yardımcın olsun..

canım muz önerın ınsallah ıse yaradı. bugun ılk kez verdım yedı mınık kusum. ınsallah hep yer

Canım, bizde yapmadı..Ama bazı bebeklerde yaptığını duymuştum..Sen yatmaya yakın mı veriyorsun yoğurdu? Belki ondan olmuştur..Ama eğer gündüz verdiğin halde yapıyorsa birkaç gün ara ver, sonra tekrar dene..

bugün doktor kontrolümüz vardı doktor da hem meyve suyuna hem de yoğurda 2-3 gün ara ver sonra meyve suyuna tekrar başla 3 gün sonra yine dene yoğurdu dedi. on gün sonra 5 ayımız dolacak dolunca öğlenleri sebze püresine başlayacakmışız... bu ek gıda işi çok hoşuma gidiyor, oyun gibi evcilik oynar gibi hissediyorum kendimi koca kadın :1:

bugün doktor kontrolümüz vardı doktor da hem meyve suyuna hem de yoğurda 2-3 gün ara ver sonra meyve suyuna tekrar başla 3 gün sonra yine dene yoğurdu dedi. on gün sonra 5 ayımız dolacak dolunca öğlenleri sebze püresine başlayacakmışız... bu ek gıda işi çok hoşuma gidiyor, oyun gibi evcilik oynar gibi hissediyorum kendimi koca kadın :1:

Her ay biraz daha fazla yeni gıda deneme şansımız oluyor..Mesela bizim 6. ayımız dolacak 6 gün sonra..Kahvaltı vermeye başlayacağım..Yumurta, peynir vs..Bakalım ne tepki verecek oğlum? Ama en keyiflisi yeni tarifler denemek:9:

Bu arada benimki sebze püresini yoğurtla karıştırınca yiyor sadece..Tek başına sevmedi maalesef..Umarım senin bebeğin sever..:56:

benım kızım premeture dogdu.. doğum kılosu 2 680 kg ydı simdi en son 4 aylık kontrolunde 6 500 dü..

Arkadaşlar benim oğlum 2.500grm doğdu bu ayın 19 da 5 aylık oluyo kilosu 6.200grm tek anne sütü veriyorum. oğlumu her gören 2.5 aylık sanıyo çok küçük bu diyolar.

Arkadaşlar benim oğlum 2.500grm doğdu bu ayın 19 da 5 aylık oluyo kilosu 6.200grm tek anne sütü veriyorum. oğlumu her gören 2.5 aylık sanıyo çok küçük bu diyolar.

bence hıc canını sıkma cunku senın bebeğin 5. ayında doğum kılosunun ıkı katına ulasmış hatta gecmış.düşük doğum kılosuna rağmen hıc ıyı toplanmış. takma kafana mılletın boş laflarını.

bence hıc canını sıkma cunku senın bebeğin 5. ayında doğum kılosunun ıkı katına ulasmış hatta gecmış.düşük doğum kılosuna rağmen hıc ıyı toplanmış. takma kafana mılletın boş laflarını.

takmıyorum zaten milletin boş laflarını onlar çocuklarına doğduğunda momayı veriyolar çocuk şişiyo sonra benim çocuğum kilo aldı diyolar sağlıksız kilo aldıktan sonra o kilonun anlamı yok ben ek gıdaya başlamadım başlamam gerekiyo mu

takmıyorum zaten milletin boş laflarını onlar çocuklarına doğduğunda momayı veriyolar çocuk şişiyo sonra benim çocuğum kilo aldı diyolar sağlıksız kilo aldıktan sonra o kilonun anlamı yok ben ek gıdaya başlamadım başlamam gerekiyo mu

kızım 5 ayını doldurdu ve 6 kılo 800 gr. her gören zayıf diyor. sınır oluyorum

milletin boş laflarına sinir olma boşver onlar konuşsunlar kendileri çocukları doğduğunda momayı veriyolar çocuk şişiyo sonra çocuğum kilolu diyolar sağlıksız kilo alcaksa hiç almasın daha iyi benim oğlum 2.500grm doğdu o kadar zayıftıki altını bile değiştrmeye korkuyodum 5 aylık oldu kilosu 6.200grm banada diyolar çok zayıf çok küçük bu hiç 5 aylık gibi durmuyo diye ama ben takmıyorum tek emzir kilosu iyi senin bebeğinin

Son düzenleme:
benım bebegımde 5 ayını doldurdu 7 kılo 500 gr doktor sütün yetmıyor dıye mamaya başla dedı bende şaşırdım benım bebegım 3800 gr dogdu 5, ayın sonunda dogum kılosunun ıkı katı olması gerekıyormuş sen ona bak boşver milletin ne dediğini.

bebeğinin kilosu iyi mama vermeyi düşünme sakın emzirmeye devam et sen

Back