İşin zor, benim kayınvalidemde oğluşum diye severdi. Yatakodamıza gelip süt içirirdi oğluşuna![]()
bir yuh ta benden.trajikomik inanki ne insanlar var yaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşin zor, benim kayınvalidemde oğluşum diye severdi. Yatakodamıza gelip süt içirirdi oğluşuna![]()
nişanlım ne diyecek kabullenemiyor ne yapmamz gerek bu durumda diyor ben seninim diyor..ama byerde annesi snuçta allah war yukarda bu zamana kadar hiç laf yaptrmadı hep gözüme baktı ama bn bu kadınla nasıl uğraşıcam..bide öyle bişeyki daha hiç tartışma durumumuz olmadı ama brgün olacak biliyorum nasıl bu durumu hangi dille izah edicem ona bunun gereksz bişy olduğuna..inanın patlama derecesine geliyorum onu görünce..bde öyle bişyki niye düşünmzler bzmde kızımz war diye 1 tane görümcem war bekar allah diyorum sadece allah görüyor..
nişanlımla 5 senedr birlikteyiz..6 aydır nişanlıyız daha..bu devrelere gelinceye kadar okdar sıkıntı çektikki..beni istemediler..bilhassa nişanlımın annesi..neymiş oğluşunun daha yaşı warmış ben zorluyormuşum bişeylein olması için..<zaten 5 senemi vermişim bu ilişkiye ki karşılıksız bişey değil kmsesinin yakasınada yapışmadım.ama bu lafları duyunca okadar ağrıma gittki..bunca emeğim sevgim nebiliyim bukadar beklemişiz sabretmişiz hakettiğimz bu mu olmalıydı..onlara gidiyorum sürekli bana karşı bir tavır yüzüme gülüyor ama içinden kmbilir neler söylemek istiyor..oğlundan beni kıskanıyor bu bariz açıkca belli eltim bile söylüyor bunu bana.okadar belli ediyor..yarın evlenince eminmki bişeyler olcak ben nasıl uğraşıcam bu insanla..??insan oğlum mtlu olsun diye düşünmezmi insan ynmda öpüyor sarılıyor oğlu bana dokunsun aramıza griyor direk..ilk başlarda art niyet aramadm bnlarda ama artık beni zorlamaya başladı..ne yüzüne bakıp knuşmak istiyorum nede onlara ziyarete gtmek okadar soğudumki..nekadar cahil insanlr var allahm ya okadar aslında bunlarla uğraşmak saçma geliyorki..ki nişanlımda hala seni kabullenemiyr diyor kıskanıyor beni paylaşamıyor diyor allahm kafayı yicem yarın bu insan benm yuvamında içine eder..açık açık söyldm nişanlıma ne bu cahilliklerle uğraşırım ne bişeyle dedm..ben ewde kalmadım koca deliside değilm dedm dayanamıyorum artık durmadan oğluşum oğluşum onu benden başkası tanımaz anlamaz bakamaz..ben napıcam kızlar bu kadınla konu basit birşey gbi geliyor ama o an onları yaşamak o atmosfere grmek psikoljmi dahi bozdu farkndayım düşünmektn![]()
karşılaşacağı manzarayı göze alıp yatakodasına giren kayınvalideye benden alkışşşş
şaka gibi canım ya nasıl tahammül ediyorsun
off..benim kayınvalide adayım gibi aynı..
oda erken değilmi oğlum daha boşver oğlum daha ,o kızı arıyosun beni niye aramıyosun oğlum,
oğlum bana rest çekiyosun ama ben senin iyiliğni düşünüyorum,oğlum ailesi bize uygun değil(annem babam ayrı)
önceki gelin kötü çıktı ailesi kötü kendi iyidir dedik ama kötü işte buda öyle olursa!!(amcasının gelinleri)aileme nasıl laf edebiliyosa!!
çok iyi anlıyorum seni..çok..allah yardımcın olsun..
Tahammül etmedim zaten iyi bir kavga çıktı gitmek zorunda kaldı. Kavgayıda kendi çıkardı durup dururkenAy daha uzar gider ayrı konu mu açsam ne
![]()
Benim kayınvalideme kalsa bir erkek 35 inden önce evlenmemeliymiş, oğluşu daha çok küçükmüş... Eşimin annesi babası ayrı, çocuğun kalacak yeri yoktu, akşam iş çıkışında annememi gitsem babamamı gitsem düşünür dururdu, çünkü kaynanamın kaldığı yer belli değil sürekli ev değiştirir durur, kayınpederim eşime bir yatak bile ayarlamaz oğlum var diye tahta sedirin üstünde yatar. Şimdi bir evi, yuvası, ailesi var. Az şeymi verdim sizce? Ben eşimden 6 ay büyüğüm, düşünsenize evlenip bi kaç sene sonra menopoza giricemEşim 28 yaşında ve annesi yüzünden askere gidememiş. Yollamıyor kadın ya... Şimdide çocuk için bekliyoruz askerliği...
inş.sağ sağlim gider gelir bigün.
çok üzüldüm senin adına.bende böyle bir kaynanaya sahip olucam sanırım artık..
ama gerçekten bu kadın böyle yapa yapa oğlundan soğutmaya başladı..
oğlu bana tek bişey söylese artık annen doldurmuş yine demeye başladım..
halaları zaten ayrı ayrı kaynana..ya evlenmeden bunalıma girdim..
kaç gündür bunlarla uğrşıyorum..acaip paracılar bence..öyle birşeyler sezdim yani..
dindar diye geçinirler ama tanımadan etmeden arkasından konuşmak dindarlıkmıdır?
ya anlatsam roman olur..daha evlenmeden bana bunları yaşatıyolar..
evlensem zaten oğulları tek laf ettirmez şimdiden ettirmiyo onlara seni savunuyosam onlarıda sana karşı savunurum diyo..haklılar dedikçe beynim zonkluyohata mı yapıyorum acaba..
sınavlarımın bitmesini bekliyoruz istemeleri için..ama o kadın bulur yolunu bi sorun çıkartır..halalarıyla beraber..
off allahım kızın konusunuda işgal ettim![]()
karşılaşacağı manzarayı göze alıp yatakodasına giren kayınvalideye benden alkışşşş
şaka gibi canım ya nasıl tahammül ediyorsun