- 10 Ekim 2015
- 7.196
- 9.107
-
- Konu Sahibi zehrakadir
Iki hafta boyunca her seferinde mi?Oy oy ne sen sor ne ben soyliyim allahtan iki hafta surdu
Kasmazsan, ön sevişme olursa yeterince ıslaklık olursa acımaz. Kocaya bağlı kibar davranmalı :)Kızlar cidden acıdı mı? Çok çok az bile olsa bi acısı var mı yani?
+1
"Hiç acımadı neredeyse" bile değil, hiç ama hiç acımadı.
Gerçi ağrı eşiğim ciddi yüksek benim o da var.
Ama ne bileyim, garip geldi sizler böyle deyince.
Kızlar cidden acıdı mı? Çok çok az bile olsa bi acısı var mı yani?
+1
ne aylık olacakmış orayı kaçırdım ben
Çok mantıklı valla, o ne saçmalık yaklaşıyooo haberin olaYaklaşıyor demeyi kesebilir mesela
Kızlar cidden acıdı mı? Çok çok az bile olsa bi acısı var mı yani?
+1
Öyle bir şey demiyor ki amaÇok mantıklı valla, o ne saçmalık yaklaşıyooo haberin ola
Hayir islerim vardi anca girebildim siteyeKonu sahibi ortada yok ki, yine kendi kendinize yazıyoruz.
Bence de acımıyor o kadar çok, hatta hiç acımıyor.
Ya bilmiyorum niye boyle aslinda cok istekliyim aci esigimde yuksektir ama bunu yapamadimYa tabii ki acıyor ama öyle dayanılmaz mı değil. Şimdi açık açık yazdırma buraya
Bakirelikle ne ilgisi var ben anlamadım?
Yani sanırım çözdü zaten 9 mesajı var sadece.Çözdü olayı heralde
Şu an ben o acıyı tarif edemem, hatta hatırlamıyorum bile. Çok acıyo olsa hatırlardım. Dolgunun ne kadar acıttığını hayal edebiliyorum mesela ama ilk cinsel birliktelikte acının nasıl olduğunu hayal edemiyorum.
Bence var ama kimisi hiç hissetmiyormuş, bence tamamen anatomik bir olay. Ama bence öyle aylarca dehlşet içinde kaçınacak bir acı yok.Kızlar cidden acıdı mı? Çok çok az bile olsa bi acısı var mı yani?
+1
Ya on sevismeler cok uzun suruyor hersey tamyerinde esimde cok anlayisli davraniyor ama bisey tutuyor beniKasmazsan, ön sevişme olursa yeterince ıslaklık olursa acımaz. Kocaya bağlı kibar davranmalı :)
Umarım bu ikisi de değildir. Çok saçma çünküNasil anlamazsiniz kadin bakire simdi dusuncesi su ben parmagimla bu zari delersem kocam yokken sonrada kocamla birlikte oldugumda kanama olmazsa kocam bakire olmadigima inanmaz, yada daha beteri kocasi ilk o bekareti bozmak istiyor artik nasil dusunuyorlar bilmiyorum yani kesin ikisinden biri.
Yaaa Nasıl desem eşin denedi mi zorladı mı yani? Doktora git mutlaka. Maddi durumun varsa gittiğim yerin adını yazarım.Ya on sevismeler cok uzun suruyor hersey tamyerinde esimde cok anlayisli davraniyor ama bisey tutuyor beni
Umarım bu ikisi de değildir. Çok saçma çünkü
Bir cevap versin de ona göre cevap yazarız kan birkaç gün geliyor zaten ıyyyValla konu sahibinin yazmasindan ben pek naif biri oldugunu dusunuyorum ne yapacagini bilemeyen caresiz ... Ne yapsin kendini suclu hissediyor korkuyor gibi
Ya on sevismeler cok uzun suruyor hersey tamyerinde esimde cok anlayisli davraniyor ama bisey tutuyor beni