- 10 Ekim 2015
- 7.196
- 9.107
- Konu Sahibi zehrakadir
Ama gerçekten öyle usagi iyice korkutma konu sahibini. Regl sancısına dayanan ona da dayanır.öyle mi dersin neyse sustum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama gerçekten öyle usagi iyice korkutma konu sahibini. Regl sancısına dayanan ona da dayanır.öyle mi dersin neyse sustum
Katılıyorum. Konu sahibinin dini hassasiyeti olabilir diye söylüyorum "Haramlar zaruret miktarınca helal kılınmıştır".
tmm sustumAma gerçekten öyle usagi iyice korkutma konu sahibini. Regl sancısına dayanan ona da dayanır.
ahh bende dedim konu nereye gidiyorAyık. damdan yanlış yazmış.
Ama gerçekten öyle usagi iyice korkutma konu sahibini. Regl sancısına dayanan ona da dayanır.
Yani acıyor bence ama öyle aman öldüm yandım daha mı asla, türünden bir acı değil. Parmağa iğne batmasıyla dolgu yaptırma arasında bir yerlerde işte.Konu sahibi ortada yok ki, yine kendi kendinize yazıyoruz.
Bence de acımıyor o kadar çok, hatta hiç acımıyor.
Saniyelik bir şey ya. Acı eşiği adet döneminde hastanelik olacak kadar düşük tanti bile dayanabilmişse azdır o acı.Yani acıyor bence ama öyle aman öldüm yandım daha mı asla, türünden bir acı değil. Parmağa iğne batmasıyla dolgu yaptırma arasında bir yerlerde işte.
Ama şunun garantisini verebilirim fiziksel ekstrem bir durum yoksa 2.ci acımyor
Hakkat konu sahibi nerede?
Yani acıyor bence ama öyle aman öldüm yandım daha mı asla, türünden bir acı değil. Parmağa iğne batmasıyla dolgu yaptırma arasında bir yerlerde işte.
bu konu da bi bahsız ben miyim ya kimsenin canı yanmamış ay vazalla kızmayın bana yazmasam çatlardım
Ya tabii ki acıyor ama öyle dayanılmaz mı değil. Şimdi açık açık yazdırma burayabu konu da bi bahsız ben miyim ya kimsenin canı yanmamış ay vazalla kızmayın bana yazmasam çatlardım
Kastın mı acaba?bu konu da bi bahsız ben miyim ya kimsenin canı yanmamış ay vazalla kızmayın bana yazmasam çatlardım
Yok yok bi bahsiz benmisim yazmiyim bendeYa tabii ki acıyor ama öyle dayanılmaz mı değil. Şimdi açık açık yazdırma buraya
Hemde ne kasmaKastın mı acaba?
Ahahah neler yaşadın sen öyle kıyamamYok yok bi bahsiz benmisim yazmiyim bende
Yani acıyor bence ama öyle aman öldüm yandım daha mı asla, türünden bir acı değil. Parmağa iğne batmasıyla dolgu yaptırma arasında bir yerlerde işte.
Saniyelik bir şey ya. Acı eşiği adet döneminde hastanelik olacak kadar düşük tanti bile dayanabilmişse azdır o acı.
bu konu da bi bahsız ben miyim ya kimsenin canı yanmamış ay vazalla kızmayın bana yazmasam çatlardım
Benim anladığım kendini ne kadar kasarsan o kadar çok acıyor. Ben çok rahattım, hiç acımadı neredeyse.
Oy oy ne sen sor ne ben soyliyim allahtan iki hafta surduAhahah neler yaşadın sen öyle kıyamam
Ayy evet kasılmaz mı insan :) ben tedavi olduktan sonra ilk ilişkide kasmadım kendimi hiç acımadı o yüzden:) neyse geçti bitti :)))Hemde ne kasma
Kızlar cidden acıdı mı? Çok çok az bile olsa bi acısı var mı yani?
+1
"Hiç acımadı neredeyse" bile değil, hiç ama hiç acımadı.
Gerçi ağrı eşiğim ciddi yüksek benim o da var.
Ama ne bileyim, garip geldi sizler böyle deyince.