- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- Konu Sahibi zehrakadir
Bir cevap versin de ona göre cevap yazarız kan birkaç gün geliyor zaten ıyyy
bakire olupta hic kanama olmayanlarda var ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir cevap versin de ona göre cevap yazarız kan birkaç gün geliyor zaten ıyyy
O zaman sıra sende azıcık acıyacak ama geçecek yani. Böyle devam etmesini istemiyorsan dişini sıkacaksın. Yapamıyorum dersen doktor yardımı alınYa on sevismeler cok uzun suruyor hersey tamyerinde esimde cok anlayisli davraniyor ama bisey tutuyor beni
Evet o da var doğrubakire olupta hic kanama olmayanlarda var ...
O gariplikte beni buldu isteIki hafta boyunca her seferinde mi? Garipmiş.
Geçmiş olsun valla diyecek şey bulamadım.O gariplikte beni buldu iste
Gecti allaha sukur uzun sure ugrasmadim allahtanGeçmiş olsun valla diyecek şey bulamadım.
Ama yaklaşıyor dediğinde acıyor itiyorum demiştiÖyle bir şey demiyor ki ama
Yok değdiği zaman itiyorum demek istemiş.Ama yaklaşıyor dediğinde acıyor itiyorum demişti
Ya olayin asli biz nisanliyken denememizle basladi ben o zamanlar nisanliyiz ya giderse ya pismanlik duyarsam diye cok kastim ama denedik o sekilde de cok amatorce oldu o ilk aci beni cok korkutuyor yani orada ilk yasadigim seyYaaa Nasıl desem eşin denedi mi zorladı mı yani? Doktora git mutlaka. Maddi durumun varsa gittiğim yerin adını yazarım.
Inan islerim oluyorZ zehrakadir
Konuyu açmışsın iyi hoş yapmışsın da keşke müsait olduğun bir zamanda açsaymışsın.Öneri istemişsin ama konuyu açıp iki mesaj yazıp gidiyorsun.
Neyse öneri zaten sabit aslında, doktora gitmen lazım.
O zaman sıra sende azıcık acıyacak ama geçecek yani. Böyle devam etmesini istemiyorsan dişini sıkacaksın. Yapamıyorum dersen doktor yardımı alın
O zaman sıra sende azıcık acıyacak ama geçecek yani. Böyle devam etmesini istemiyorsan dişini sıkacaksın. Yapamıyorum dersen doktor yardımı alın
bakire olupta hic kanama olmayanlarda var ...[/QUO
denemeye devam
Tamam işin vardır, ona tamam da.Inan islerim oluyor
Ya ne bileyim belki de bu bi tur cekingenliktir aslinda olayi kendi kendime kafamda bitirmekistiyorum cunku cok sabit fikirliyim kendimi bir kapatirsam doktor ne derse desin dinlemem once kendimi aşmam lazim diyerek boyle yapiyorumTamam işin vardır, ona tamam da.
Sen neden doktora gitmiyorsun, bir detayıyla anlat bize. Belki yanlış ya da bilmediğin bir şeyden çekiniyorsundur.
Ya ne bileyim belki de bu bi tur cekingenliktir aslinda olayi kendi kendime kafamda bitirmekistiyorum cunku cok sabit fikirliyim kendimi bir kapatirsam doktor ne derse desin dinlemem once kendimi aşmam lazim diyerek boyle yapiyorum
Evet gitmistim agdadan kaynakli bir sey icinHiç jinekoloğa gittin mi? Korunma yöntemlerini öğrenmek, muayene edilmek, evlilik öncesi olağan kontroller falan için? Jinekoloğa gitmen için evli olman ya da bakire olmaman gerekmiyor biliyorsun dimi?
Anlıyorum elbette bunu kendi kafanda aşman lazım ama bu zaten yardım almadan çözebileceğin bir şey olsa en fazla bir sıyrık kadar acıtan bir şeyden korkmazdın, değil mi?Ya ne bileyim belki de bu bi tur cekingenliktir aslinda olayi kendi kendime kafamda bitirmekistiyorum cunku cok sabit fikirliyim kendimi bir kapatirsam doktor ne derse desin dinlemem once kendimi aşmam lazim diyerek boyle yapiyorum
Evet gitmistim agdadan kaynakli bir sey icin