Gözle görülür kilo kaybı mı oluyor yoksa değişim sadece tartıda mı.Su kaybı olmasın verilen kilolar?
Haklısın canım,zaten artık içmiyorum çünkü bir şeyler var:)Kalp atışını duyana kadar hamileyim demiyorum çünkü 1 düşük yaptım.Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın.
Haklısın canım,zaten artık içmiyorum çünkü bir şeyler var:)Kalp atışını duyana kadar hamileyim demiyorum çünkü 1 düşük yaptım.Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın.
ayyyyyyy canım çok sevindim çooook.inanamazsın.hayırlı olsun.kendine dikkat et canım.bu konudada ben sana yardımcı olabilirim istesen canım aklında olsun.Allah inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.ben çok ağlamıştım.şunu söyleyeyim sana değermiş.şimdi evladıma bakdıkça hep huzur doluyor içim iyiki var iyi ki doğmuş(Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin) diyor ve hep olmayanlar için dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin Allahn diye.
canfunerda
ayyyy inşallah canım ya güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle.....
Bende daha önceleri cok düzenli olmasa da 4 ya da 5 gün (tam hatırlamıyorum) Sena Sultan'ın 9'lu çayını aktardam almıştım ve denemiştim. Pek fazla etki etmedi gibi geldi bana.
Bugün aynı aktardan açık aldım hepsini. Sadece biberiye hariç 60'ar gram hepsinden 27 tl tuttu. Fakat bilye kekik yerine dağ kekikiği verdi. Aktara sordum, o da bulunmuyor bilye kekik dedi. Ayhan Ercan'ın kendisine de sormuşlar yokmuş. Dağ kekiği'de aynı işlevi görür dedi.
Bir de şu süzgeçli porselen bardaktan aldım. Bakalım işe yarayacak mı? Tabi ki önemli olan düzenli içmek en azından bir hafta.
merhaba arkadaşlar çoktandır konuya bakıyorum ama yazmak bugüne nasip oldu. bende 1 hafta önce aldım bu çaydan ve bir haftadır düzenli olarak günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce içiyorum. yeme isteğimi tamamen kesti ve sürekli su içirtiyor. ben aynı zamanda 3 haftadır spor salonuna da gidiyorum ve yememi de kestim. bakalım istediğim kiloya düşecek miyim. hedef büyük vermem gereken kilo çok ama umutluyum. sizin tecrübeleriniz umutlandırdı beni de. ilk başladığımda salonda tartıldım 77 kilo idim. en son pazartesi sabahı tartıldım 73,7 olmuştum bunda hangisinin etkisi var bilemiyorum benim için önemli olan zayıflıyor olmam. şimdi ise evde digital tartımın pili bittiğinden tartılamıyorum ama çayı içiyorum düzenli.
bana önereceğiniz bir şey var ise çok sevinirim. zayıflama yolunda nşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız. :)
bushraaaaaacıııımmmm çook sevindim bu habere canım yaa.Güzel Allahım sahlıkla kucağına almayı nasp eder İnşaAllah
bushra canım benim nasıl sevindim anlatamam Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin aman dikkat et olur mu cnm.Bebek iyice rahme tutunana kadar çok önemli ilk aylar.Bebeğinde sende Allaha emanet olun cnm çok öpüyorum seniCanım çok teşekkür ederim:)Amin canım inşaAllah.
Bu arada anneler,akrabalar,hiçkimse bilmiyor,sadece sizler biliyorsunuz:)Kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylememe kararı aldık çünkü ben bir düşük yaşadım
bushra canım benim nasıl sevindim anlatamam Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin aman dikkat et olur mu cnm.Bebek iyice rahme tutunana kadar çok önemli ilk aylar.Bebeğinde sende Allaha emanet olun cnm çok öpüyorum seni
Canım çok teşekkür ederim:)Amin canım inşaAllah.
Bu arada anneler,akrabalar,hiçkimse bilmiyor,sadece sizler biliyorsunuz:)Kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylememe kararı aldık çünkü ben bir düşük yaşadım