5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

AMiiiiiiNNNN canim InsaAllah.Birde bisey sorcam busracim benim regl donemime cok az kaldi,gerci cok uzun surmuyo ama bu donemde cayi birakmali miyim sence yoksa icmeye devam edeyim mi?

Canım içmeye devam edebilirsin,beni regl dönemimde etkilemiyor.Ama seni etkilerse içmeyebilirsin.

çoookk sıkı bır dıyetle 1 aya yakın kullandım vede düzenli olarak, 3 kilo verebıldım ben bıtkılerı tek tek almadım poşet olarak hazır aldım bırde ay marka olanından kullandım, denemiş birisi olarak tavsıyem bıtkılerı aktardan her bırını tek tek alıp evde kendınız yapın,, ben sımdı bırde öyle denıyecm

selam kızlar ben dün başladım çayı içmeye hiç acıkmıyorum yok tuaf :) 85 kiloyum kaç bardak içmeliyim ve nasıl bi diyet uyguluyosunuz

buşra merhaba 6.ayda başlamışsın kullanmaya toplanmda kaç kg verdin ve seni tebrik ederim öncelikle.

Canım toplam 8 kilo verdim ama 8 kiloyu 2 ayda verdim.3 aydır düzenli içemiyorum.Bu 3 ay içinde bir düşüğüm oldu ve bebek istediğimiz için adetime yakın içmeyi bırakıyorum,bebeğe zarar vermemesi için.

ben de karışım halinde aldım aktardan fakat içime sinmedi öylesi ve pahalıya geldi ne olduğunu anlamadan bitti,düzenli de içemedim.. ben de gidip tek tek aldım hepsini,düzenli içeceğim bakalım.. şimdilik tok tuttuğunu söyleyebilirm, en azından bende böyle güzel bi etkisi oldu

merabalar bişey sorucam kızlar benim 7,5 aylık bebeğim var ve emziriyorum kullansam zararı olur mu?

ayrıca kızlar tam bir hafta oldu baslayali tok tutuyor ve benim gibi tatli canavari birinin tatli isteğini tamamen gecirdigini söyleyebilirim :) fakat hiç kilo vermedim. ve ben de adet düzensizligi de var vucudumun su tuttuğunu biliyorum moralim bozuluyor biliyorum mutlaka yağ yakılıyordur sıkı diyet yapıyorum bakalım umarım istedigim sonucları alırım. bu arada konunun dısında olacak ama önerebileceğiniz bitki yapılacak biseyler falan...... cünkü ben gittim doktora hic birseyim yokmus yasım da 17 kilodan dolayı düzensizmis ama en azından 2 ayda falan olsam iyi olurdu yani

canım eğer bebek düşünüyorsan bu çayı hiç içmemelisin bence.adet öncesi sonrası farketmez.hiç içme.hormon dengeni değiştirir.ben çok zor anne oldum.çok araştırdım.anne olmak istiyorsan bırak çayı falan.az ye spor yap.yani yanlış anlama sakın benim fikrim.

diyetle birliktemi bu çayı kullanıyorsun canım yoksa sadece bu çayı içerek mi kilo verdin

Gözle görülür kilo kaybı mı oluyor yoksa değişim sadece tartıda mı.Su kaybı olmasın verilen kilolar?

Haklısın canım,zaten artık içmiyorum çünkü bir şeyler var:)Kalp atışını duyana kadar hamileyim demiyorum çünkü 1 düşük yaptım.Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…