Merhaba Bushra-84.
Konuyu az önce farkettim ama konunuz o kadar ilerlemiş ki tüm sayfaları okuyamadım.Eminim yazmışsınızdır ama okuyamadığım,bende özellikle size sormak istedim:4 Haziranda açmışsınız topiği ,neredeyse 6 ay olmuş.Bu süre zarfında siz kaç kilo verdiniz,merak ettim.
Ben aşırı kiloluyum.2 haftadır diyet ve koşu bandı ile 5kg verdim ama en az 40kg daha vermeliyim buda gözümü korkutuyor açıkcası.Bu çay işe yarıyorsa bende alacağım.Ama çoğu arkadaşın "4-5 günde 2 kilo vermişim" diye yazdığı;ilk haftadaki su kaybı ile yağ yakımı aynı şey değil malum.Benim merak ettiğim ilerleyen aylarda işe yaradı mı?:44::44::44:Cevaplarsanız sevinirim.:18::18::18:
Canım ben toplam 8 kilo verdim fakat geçen ay hamile olduğumu öğrenince bıraktım fakat düşük yaptım,şimdi tekrar başladım.
Teşekkürler cevap için.Yarın hemen alıyorum o zaman bitkileri.bebek içinde üzüldüm,çok geçmiş olsun.Allah en kısa sürede anne olmayı nasip eder umarım;bende dahil, anne olmayı isteyen herkese
Canım ben toplam 8 kilo verdim fakat geçen ay hamile olduğumu öğrenince bıraktım fakat düşük yaptım,şimdi tekrar başladım.
geçmiş olsun bu çaylamı verdiniz diyette yaptınızmı bide bu çayın içinde sinemaki yokazda ondan alsak olmazmı acaba
dün aldım ben de... şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum çünkü tartım yokbi 5 kilo versem hiç fena olmaz
Kizlar ben de bugun basladim 2 bucuk ayda kac kilo verebilirim acaba deneyenler bi tahmin yurutebilir mi?InsAllah ise yarar,yazdiklarinizi okuyunca cok fena gaza geldim valla kilo vermek istiyorummmmm
Canım senden bilgi almak istiyorum doğum sonrası bende 10 kilo kaldı ve bende 9u bir yerde çayından içmek istiyorum bu hazırlardan almak istiyorum çalışıyorum her dakika hazırlayamam acaba faydası lurmu hazır alsamCanım özellikle hazırları önermiyorum,Ayhan Ercan'da önermiyor.Çünkü hangi bitkiden ne kadar geldiğini bilemiyorsun.Kekik biraz fazla geldiği zaman tadı acı oluyor.Tek tek alıp birer tutam koyduğun zaman tadı acı olmuyor.Zaten zayıflama çayına şeker atma:)Günde 3-4 bardak içmen yeterli.
Şu an kaç kilosun?Kilonu bilmeden tahmin yürütemeyiz.55 kiloysan 2,5 ayda 5 kilo verebilirsin ama 85 kiloysan 2,5 ayda 15 kilo verebilirsin.Kilon ne kadar fazlaysa verdiğin kiloda o kadar fazla olur.
Canım senden bilgi almak istiyorum doğum sonrası bende 10 kilo kaldı ve bende 9u bir yerde çayından içmek istiyorum bu hazırlardan almak istiyorum çalışıyorum her dakika hazırlayamam acaba faydası lurmu hazır alsam
selammmm
benimde 20 kilo fazlalığım var 2 gündür diyetteyim ekmeği-şekeri-tuzu tamamen kestim ve hiç bir acıkma hissetmedim 5 ay sonra en yakın arkadaşımın düğünü var 5 ayda mutlaka bu kiloyu vermem gerekiyorşimdide bu çayı yapmak istiyorum......
günde 30 dakika 7.0 km ile yürüyüş + 20 dakika da bisiklet çalışıyorum inşaAllah işe yarar
birde benim gıdık sorunum var buda gider mi 20 kilo verdikten sonra????
birde kilo verince yüz uzar mı haliyle?
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
Bushracım ben şu an 72 kiloyum hedefim 60 ama en azından bari 65 olsam simdilik onunla da idare edicem.Eskiden ne güzel diyetle kilo verebiliyodum ama artık olmuyo neden bilmiyorum,tek umudum bu çay.
Ben de kullanmak istiyorum ama aktara sorsam o kendi hazırlayabilir bu bitkileri dimi????
Kızlar bana bilgi verir misiniz bu bitkileri alıcam ama korkuyorum bu bitkiler metabolizmayı hızlandırdığı için çabk zayıflıyorsun ama çayı bırakınca tekrar fazlasıyla kilo almayalım bununla ilgili bilgisi olan varmı