5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

hazır olandan mı aldın yoksa otları ayrı ayrı alıp mı demliyorsun? bende kullanmayı düşünüyorum ama mide bulantısı neyse de ateş yapmaz sanırım yaa

hazır olandan mı aldın yoksa otları ayrı ayrı alıp mı demliyorsun? bende kullanmayı düşünüyorum ama mide bulantısı neyse de ateş yapmaz sanırım yaa

hazır degıl ayrı ayrı aldım hem aldıgım aktarda cok yakın arkadasım zararlı bırsey satmaz hem de bana da vermez oyle ..4 gündür bi problem yoktu dun aksam böyle oldu ben de anlamadım sabah kalktım mıdem azıcık iyiydi içtim yine simdide hazırladım inat etttim içicem

evet aynı durum benimde 4 günde başıma geldi ve şimdi korkuyorum içmeye..

selam kızlar yemeyle ilgili bir sorunum olmadığı halde metabolizmam yavaş olduğu için bu çaya başladım. ama yurtta kaldığım için tek tek alamadım poşette aldım. 9lu life tea sanırım adı. sizce bir faydası olmaz mı böyle kullansam. bugün 3.günüm ama bende günlük hayatım açısından pek bir değişiklik görmedim hafif bir iştah kapanıklığı var sadece.
ya da yurt ortamında kullanabileceğim başka önerileriniz var mı?

Canım bitkilerden biri dokunmuş olabilir veya alerjin vardır.Çayı içmeyi bırak.

Canım sallama alıp memnun kalanda var ama tek tek alınması öneriliyor.Ama yurtta olduğun için tek tek kullanman zor olabilir.

benim 1 yaşında bi kızım var emziriyorum bu çaydan içmem bebeğimi etkilermi lfn yardımcı olurmusunuz. bu bitkiler nelerdir?

Canım sallama alıp memnun kalanda var ama tek tek alınması öneriliyor.Ama yurtta olduğun için tek tek kullanman zor olabilir.

malesef tek tek kullanmam biraz imkansız. umarım böyle poşetle de işime yarar :)

Merhaba arkadaşlar bende bir süredir takip ediyordum bugün aldım otları tek tek aktardan (internetten bi aktar sitesinde) yarın iti bari ile başlıyorum gelişmeleri aktaracağım. şu an 70 kg hedef 60 olmak hadi hayırlısı bakalım :) sizleredebaşarı ve sevgiler...

İNŞALLAH geçmiştir şikatin.ya bir ümit içiyoruz işde

Hayırlı olsun canım,inşAllah idela kilona ulaşırsın isteyen herkes gibi.

kızlar bu bitkileri rondodan geçirsek bişey olur mu acaba? rondodan geçirip karıştırsak aynı etkiyi verir mi?

1 kilo vermiş gözüküyorum ama bence suan kilo kaybı degıldır çok fazla vc ye cıkıyorum. idrar söktürücü ve bagırsak calıştırıcı özelliği var sanırım. 57 idim 56 olmuşum 3. günün sabahında, ben hepsini ayrı ayrı mısır carsısından aldım bu arada. gerrcekten çok iştah kapatıyor hiç tatlı istegim yok. 6 kilo verene kadar devam. lütfen kullananlar sürekli kilo durumunu belirtsin

Son düzenleme:
Selam kızlar bugün 10.gunum hala ilk hafta hatta 5 günde verdığım kılodayım acaba bünyem mı alıştı vermemiyor gercı regl olacam kılo kaybı gözükmüyor da olabılır sızde de öyle mı oldu bushra 84 moralım bozuluyor

Merhaba Bushra-84.
Konuyu az önce farkettim ama konunuz o kadar ilerlemiş ki tüm sayfaları okuyamadım.Eminim yazmışsınızdır ama okuyamadığım,bende özellikle size sormak istedim:4 Haziranda açmışsınız topiği ,neredeyse 6 ay olmuş.Bu süre zarfında siz kaç kilo verdiniz,merak ettim.
Ben aşırı kiloluyum.2 haftadır diyet ve koşu bandı ile 5kg verdim ama en az 40kg daha vermeliyim buda gözümü korkutuyor açıkcası.Bu çay işe yarıyorsa bende alacağım.Ama çoğu arkadaşın "4-5 günde 2 kilo vermişim" diye yazdığı;ilk haftadaki su kaybı ile yağ yakımı aynı şey değil malum.Benim merak ettiğim ilerleyen aylarda işe yaradı mı?:44::44::44:Cevaplarsanız sevinirim.:18::18::18:

Canım regl zamanı vücut su tutuyor olabilir,bu yüzden kilo veremiyor olabilirsin.10 günde vücut alışmaz canım,regl dönemin bitsin inşAllah kilo vermeye devam edersin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…