- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
arkadaslar benım de cayda 5. günüm fakat dün aksam saatlerinde mide bulantısı ve ateşlenme yaptı nedenini anlayamadım ve sabah kadar ateşim sürdü hala midem pek iyi ddegil sizce neden olmus olabilir ? deneyimi olanlar cevaplarsa sevinirim((
hazır olandan mı aldın yoksa otları ayrı ayrı alıp mı demliyorsun? bende kullanmayı düşünüyorum ama mide bulantısı neyse de ateş yapmaz sanırım yaa
hazır degıl ayrı ayrı aldım hem aldıgım aktarda cok yakın arkadasım zararlı bırsey satmaz hem de bana da vermez oyle ..4 gündür bi problem yoktu dun aksam böyle oldu ben de anlamadım sabah kalktım mıdem azıcık iyiydi içtim yine simdide hazırladım inat etttim içicem
arkadaslar benım de cayda 5. günüm fakat dün aksam saatlerinde mide bulantısı ve ateşlenme yaptı nedenini anlayamadım ve sabah kadar ateşim sürdü hala midem pek iyi ddegil sizce neden olmus olabilir ? deneyimi olanlar cevaplarsa sevinirim((
selam kızlar yemeyle ilgili bir sorunum olmadığı halde metabolizmam yavaş olduğu için bu çaya başladım. ama yurtta kaldığım için tek tek alamadım poşette aldım. 9lu life tea sanırım adı. sizce bir faydası olmaz mı böyle kullansam. bugün 3.günüm ama bende günlük hayatım açısından pek bir değişiklik görmedim hafif bir iştah kapanıklığı var sadece.
ya da yurt ortamında kullanabileceğim başka önerileriniz var mı?
Teşekkürler bende şaşırdım umarım böyle de devam eder. Günde 4 bardak içiyorum. Ama tek tek aldım ben kendım hazırlayıp yapıyorum. Ben bıtkı çayı severım zaten o yüzden sorun yok tadıda kekık ağırlıklı oluyor içimi rahat.
Canım sallama alıp memnun kalanda var ama tek tek alınması öneriliyor.Ama yurtta olduğun için tek tek kullanman zor olabilir.
Canım bitkilerden biri dokunmuş olabilir veya alerjin vardır.Çayı içmeyi bırak.
hazır degıl ayrı ayrı aldım hem aldıgım aktarda cok yakın arkadasım zararlı bırsey satmaz hem de bana da vermez oyle ..4 gündür bi problem yoktu dun aksam böyle oldu ben de anlamadım sabah kalktım mıdem azıcık iyiydi içtim yine simdide hazırladım inat etttim içicem
Merhaba arkadaşlar bende bir süredir takip ediyordum bugün aldım otları tek tek aktardan (internetten bi aktar sitesinde) yarın iti bari ile başlıyorum gelişmeleri aktaracağım. şu an 70 kg hedef 60 olmak hadi hayırlısı bakalım :) sizleredebaşarı ve sevgiler...
İNŞALLAH geçmiştir şikatin.ya bir ümit içiyoruz işde
Hayırlı olsun canım,inşAllah idela kilona ulaşırsın isteyen herkes gibi.
kızlar bu bitkileri rondodan geçirsek bişey olur mu acaba? rondodan geçirip karıştırsak aynı etkiyi verir mi?
Selam kızlar bugün 10.gunum hala ilk hafta hatta 5 günde verdığım kılodayım acaba bünyem mı alıştı vermemiyor gercı regl olacam kılo kaybı gözükmüyor da olabılır sızde de öyle mı oldu bushra 84 moralım bozuluyor