5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

tebrik ediyorum azmini .nasıl verdin spor,diyet falanmı özel bişeymi uyguladın

Canım diyet değil ama yediklerime dikkat etmiştim.Akşam 6'dan sonra hiçbir şey yemedim sadece su ve yeşil çay içtim.Günde 4 saate yakın spor yaptım ve 5.5 ayda 25 kilo vermiştim ama evlendikten sonra sigarayı bırakınca verdiğim kiloları yine aldım:KK43:

Düzenli içmeye özen göster canım.Hayırlı olsun,inşAllah ideal kilona ulaşırsın:)

en az 3 en fazla 4 bardak içiyorum günde canım .. 5 kilocuk vermek istiyorum sadece :KK31: sen ilk hafta kilo vermişmiydin :26: birde bende baş ağrısı yapıyor .. burada baş ağrısı yaptı diye arkadaşlar vardı ama hep böyle devam edecek mi :26:

Canım diyet değil ama yediklerime dikkat etmiştim.Akşam 6'dan sonra hiçbir şey yemedim sadece su ve yeşil çay içtim.Günde 4 saate yakın spor yaptım ve 5.5 ayda 25 kilo vermiştim ama evlendikten sonra sigarayı bırakınca verdiğim kiloları yine aldım:KK43:

maşallah canım ya 4 saat spor ben yarım saat jillian yapıyorum bitiyorum.9 aylık bebeğim var emmeyi kesti benimde acil kiloları vermem lazım.yılmadan yapıcam 55 düşeyim önce gerisini sonra düşünürüz :)
:nazar:

en az 3 en fazla 4 bardak içiyorum günde canım .. 5 kilocuk vermek istiyorum sadece :KK31: sen ilk hafta kilo vermişmiydin :26: birde bende baş ağrısı yapıyor .. burada baş ağrısı yaptı diye arkadaşlar vardı ama hep böyle devam edecek mi :26:

Canım tansiyonun varsa kekik belki etkiliyordur ve baş ağrısı yapıyordur.Normal içiyorsun,günde 3 bardak yeterli senin için.

maşallah canım ya 4 saat spor ben yarım saat jillian yapıyorum bitiyorum.9 aylık bebeğim var emmeyi kesti benimde acil kiloları vermem lazım.yılmadan yapıcam 55 düşeyim önce gerisini sonra düşünürüz :)
:nazar:

Canım zaten jili 4 saatlik spora bedel:)Ben 1 saat yürüyüş 1 saat kondisyon yapıyordum ve 2 saat göbek atıyordum:)Bu çaya başladığımda jiliyede başladım 7 kilo verdim.
Rabbim bebeğini sağlıkla,mutlulukla büyütmeni ve bebeğinin sağlıkla,mutlulukla büyümesini nasip etsin.

Son düzenleme:
Selam kızlar ben bugün aktardan zayıflama çayı aldım bana 9lu form çayı verdi...cinnemalı ve burat ağacı kabuklu..buradakai yorumları okudum ama emin olamadım bu 9 lu çayı açık mı almak gerekiyor? ben 40 lı süzen poşette aldım.... yani açık da verebilirim demedi direkt kapalısını verdi...aynı etkiyi gösterir mi poşetteki???? markası Doğalpirin???? emin olamadım size sormak istedim, doğalpirin marka çay iyi mi

Canım zaten jili 4 saatlik spora bedel:)Ben 1 saat yürüyüş 1 saat kondisyon yapıyordum ve 2 saat göbek atıyordum:)Bu çaya başladığımda jiliyede başladım 7 kilo verdim.
Rabbim bebeğini sağlıkla,mutlulukla büyütmeni ve bebeğinin sağlıkla,mutlulukla büyümesini nasip etsin.

çok sağol canım darısı başına (sende istiyosun diye hatırlıyorum) çok sağol bu arada yardımalrın için

Selam kızlar ben bugün aktardan zayıflama çayı aldım bana 9lu form çayı verdi...cinnemalı ve burat ağacı kabuklu..buradakai yorumları okudum ama emin olamadım bu 9 lu çayı açık mı almak gerekiyor? ben 40 lı süzen poşette aldım.... yani açık da verebilirim demedi direkt kapalısını verdi...aynı etkiyi gösterir mi poşetteki???? markası Doğalpirin???? emin olamadım size sormak istedim, doğalpirin marka çay iyi mi

Canım ben bitkileri tek tek aldığım için o markayı bilmiyorum.Ama bu tarifi veren aktarlar birliği başkanı Ayhan Ercan bitkilerin tek tek alınmasını tavsiye ediyor.Bir dene istersen etkisini görmezsen tek tek alırsın.

kızlarr bu çayı ayhan ercanın kendı magazalrında kutu şeklinde satıyorlar siz faydasını gordunuz mu lutfen cevap yazın bana:KK43:(

Merhaba kızlar,dün televizyon izlerke bir programda vatandaşın biriyle röportaj yapıyorlardı.
Aktarlar Derneği Başkanı Ayhan Ercan,bu röportaj yapılan adama 9 hayat çayı diye bir tarif vermiş ve bu ve bu kişi bu çay sayesinde 5 ayda 36 kilo vermiş tabii yediklerinede dikkat ederek.

9 Hayat Çayı tarifi için gerekenler;
- Mate çayı
- Kekik (ancak bildiğimiz siyah kekik değil beyaz bilye kekik)
- Çoban çökerten
- Barut ağacı kabuğu
- Yeşil çay
- Sinirli ot
- Biberiye
- Funda yaprağı
- Cinnema

9 Hayat Çayın hazırlanış tarifi;
Barut ağacı kabuğunu küçük küçük parçalara ayırıyoruz ve parmak ucuyla ufak bir tutam bir kaba alıyoruz. Büyük bir tutam yeşil çay, bir iki yaprak cinnema atıyoruz. Geri kalan bütün bitkilerden parmak ucuyla bir tutam ekliyoruz. Bir içimlik karışım silme bir yemek kaşığını dolduracak kadar olacak. Karışımı hazırladıktan sonra kaynamış suyu bu karşımın üzerine döküp demlemeye bırakıyoruz. Kaynatmıyoruz kesinlikle demleme yoluyla yapılıyor.

Dikkat edilmesi gerekenler;
-> Tansiyon rahatsızlığı olanlar çayı ya hiç içmesin ya da bilye kekikten çok çok az kullansın. Çünkü tansiyonu yükseltiyormuş.
-> Çok kilolu olmayanlar günde en fazla 2 fincan içebiliyor.
-> Fazla kilolu olanlar maksimum 5 fincan içecek. Fazlası zararlıymış.
-> Özellikle sabah kalkar kalkmaz yüzünüzü bile yıkamadan önce bu çayı demleyin
-> İlk kullanmaya başlandığında 10-15 kilo rahat veriliyormuş.
-> Duraklama dönemine girildiğinde akşam yemeklerinde sadece salata ve altın çilek yenilecek.

NOT:Bu çay yemeklerden önce aç karnına birer bardak içilecek ve her defasında taze yapılacak.

Aktarımda malzemeleri bulabilirsem yarın başlayacağım:KK9:

Tatlım sonuc nasıl alalım mı bu caydan:KK43::KK50:

kızlarr bu çayı ayhan ercanın kendı magazalrında kutu şeklinde satıyorlar siz faydasını gordunuz mu lutfen cevap yazın bana:KK43:(

Canım Ayhan Ercan'ın kendi mağazası veya kendi çıkardığı bir ürün yok,her katıldığı programda da bitkileri tek tek alın diyor.Burda birçok faydasını gören var,diğer sayfalarda yazıyor:KK34:

Canım bu çayla ben 7 kilo verdim fakat son 2 aydır fazla içemiyorum,bebek istediğimizden dolayı sadece yarım ay içebiliyorum,fakat bu sayede kilo veremesemde almıyorumda.Kilomu koruyorum.

o zaman kutu halinde almayım ben! iyi bir aktara gidip açık olarak alim... saol canımm ya ben bır ayda 7 kilo versem varya daha ne sıterım ya dugunum olacak :) cunku

cevaplar için çok teşekkürler :)) doğalpirin marka olanı denedim ve gerçekten etki ediyor hatta bugün ilk günümdü ve 5 fincan içemedim 3 fincan içebildim daha tadına ve öyle bişiy içmem gerektiğinin farkına varamadığım için... ama gerçekten barsakları süper çalıştırıyor.. önce bi terletiyor sonra wc koşa koşa... bi de susatıyor ..
bu arada bir sorum daha olacak 1 ay kullanıp en fazla kaç kilo verdiniz ??? yazabilir misiniz acaba??? kaç kilo gittii :))

cevaplar için çok teşekkürler :)) doğalpirin marka olanı denedim ve gerçekten etki ediyor hatta bugün ilk günümdü ve 5 fincan içemedim 3 fincan içebildim daha tadına ve öyle bişiy içmem gerektiğinin farkına varamadığım için... ama gerçekten barsakları süper çalıştırıyor.. önce bi terletiyor sonra wc koşa koşa... bi de susatıyor ..
bu arada bir sorum daha olacak 1 ay kullanıp en fazla kaç kilo verdiniz ??? yazabilir misiniz acaba??? kaç kilo gittii :))

Canım ben yediklerime dikkat etmeden ve spor yapmadan ilk ay 5 kilo verdim fakat benim kilom 87ydi.Kilo ne kadar fazla olursa o kadar fazla kilo veriliyor.Senin kilon kaç?

X