5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

günaydın hanımlar alanlara bir sorum olacak tek tek alan arkadaşlar kaçar gram ve toplam nekadar fiyata aldınız teşşekkürler

kızlar doğum kontrol hapı kullanıyorum herhangi bi sıkıntısı olurmu çayın ::) teşekkürler

günaydın hanımlar alanlara bir sorum olacak tek tek alan arkadaşlar kaçar gram ve toplam nekadar fiyata aldınız teşşekkürler

caNM BEN DUN aksam aldım cayı, besıktas ta ayhan ercanın aktar dukkanından. şimdilik iyiyim tok tuttu yanı. ama bı 70 mılyonluk var bıde 15 mılyonluk ıkısıde aynı sadece gramaj farklı. ben 15 liralık olanı aldım100 gr.
deneym dedım sonra gelır acıgını alırım. bu kutu ıcersınde. bence sen de oyle yap hatta gıtme sansın yoksa ara kargo ıle yolluyorlar ama baska yerden alma. zaten yesıl bır kutu ustunde 9life yazıyor

benim aldığım aktar 9 bitkiyi ayrı ayrı küçük küçük poşetlemiş .. kaç gr olduğunu bilmiyorum .. hepsinin üzerine tek tek yazmış adlarını ve neye iyi geldiğini .. 15 gün yeter dedi ama yeşil çay ve mate dün bitti, onları gidip tekrar aldım, ikisine 2 lira verdim .. toplamda ilk aldığımda 12 lira vermiştim .. gr'mı az benim bitkilerimin o yüzden fiyat düşük ..

arkadaşlar bende denişmiştim şu çayı kabızlık yapınca bıraktım bugün gene içtim gene şişkinlik yaptı bende sizdede aynı durum varmı

arkadaşlar bende denişmiştim şu çayı kabızlık yapınca bıraktım bugün gene içtim gene şişkinlik yaptı bende sizdede aynı durum varmı

ya benım ılk gunum ama su da çok içiyorum bakalım kabızlık yapcak mı yapmasın ya benım zayıflamam lazım ama şu var ki tatlı krizim yok

kaç gün içince kabızlık yaptı canım? benim 10. günüm .. başlangıçta 2-3 gün kabızlık oldu ama sonra geçti .. şişkinlikte olmadı hiç .. iştahımı kesti .. tartılmadım daha .. bi hafta daha kullanıp tartılacağım :26:

Beni ilk hafta ishal yapmıştı sonraki hafta kabız olmuştum ve 3. hafta düzene girmişti.Ne ishal ne kabız oluyorum ve gün içinde düzenli tuvalete çıkıyorum hamd olsun:)

Kızlar 9lu çay olarak satılan sallama çaylar da aynı etkiyi veriyor mu? bi de netten alan arkadaşlar adres verebilir mi? :) :2:

kızlar doğum kontrol hapı kullanıyorum herhangi bi sıkıntısı olurmu çayın ::) teşekkürler

Canım inan hiçbir bilgim yok,istersen internetten bir araştır.Adaçayının doğumkontrol hapının etkilerini azalttığını biliyorum ama bu bitkilerin öyle bir etkisi var mı bilmiyorum.

Kızlar 9lu çay olarak satılan sallama çaylar da aynı etkiyi veriyor mu? bi de netten alan arkadaşlar adres verebilir mi? :) :2:

Canım Ayhan Ercan tek tek alınmasını öneriyor,neyi ne kadar koyduğumuzu görebilmemiz açısından ama hazırlamaya vaktim yok sallama alacağım dersen,sallamayı kullananlarda memnun görünüyorlar.Netten nerden aldıklarını bilmiyorum canım,bilen bir arkadaşımız cevaplar umarım.

Son düzenleme:

benim bulunduğum ilde aktarlar yaygın olmasına rağmen barut ağacı felan yok buralarda eksik oluyor çayım. aktardaki bayan da bana sallama al dedi ama muallakta kaldım :S

kızlar bende bugün başladım bu çaya ama cinnema çayını hiç bi yerde bulamadım çok moralim bozuldu acaba onsuz içsek hiç bi şeye yaramazmıki tek tek aldım ben çok ucuz tutu benim yeşilk çayım zaten vardı diğerlerinin hepsinden 7 lira tuttu

Canım hayırlı olsun.Cinnemayı mutlaka bulmaya çalış çünkü bu çayda çok önemli bir yere sahip.Cinnema vücuttaki insülin direncini kırıp tatlı yeme isteğini azaltıyor veya yok ediyor.

Canım hayırlı olsun.Cinnemayı mutlaka bulmaya çalış çünkü bu çayda çok önemli bir yere sahip.Cinnema vücuttaki insülin direncini kırıp tatlı yeme isteğini azaltıyor veya yok ediyor.

buldum canım bugün çok şükür umrım doğru almışımdır ismi farklı ma 2.ci adıymıs sanırım bide çok soru soruorum ama barut ağacı kabuğu yokmuş barut ağcı yaprağı verdiler aynı dediler böle kulanan oldumu hiç acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…