günaydın hanımlar alanlara bir sorum olacak tek tek alan arkadaşlar kaçar gram ve toplam nekadar fiyata aldınız teşşekkürler
günaydın hanımlar alanlara bir sorum olacak tek tek alan arkadaşlar kaçar gram ve toplam nekadar fiyata aldınız teşşekkürler
kızlar doğum kontrol hapı kullanıyorum herhangi bi sıkıntısı olurmu çayın ::) teşekkürler
arkadaşlar bende denişmiştim şu çayı kabızlık yapınca bıraktım bugün gene içtim gene şişkinlik yaptı bende sizdede aynı durum varmı
arkadaşlar bende denişmiştim şu çayı kabızlık yapınca bıraktım bugün gene içtim gene şişkinlik yaptı bende sizdede aynı durum varmı
kızlar doğum kontrol hapı kullanıyorum herhangi bi sıkıntısı olurmu çayın ::) teşekkürler
Kızlar 9lu çay olarak satılan sallama çaylar da aynı etkiyi veriyor mu? bi de netten alan arkadaşlar adres verebilir mi? :) :2:
Canım Ayhan Ercan tek tek alınmasını öneriyor,neyi ne kadar koyduğumuzu görebilmemiz açısından ama hazırlamaya vaktim yok sallama alacağım dersen,sallamayı kullananlarda memnun görünüyorlar.Netten nerden aldıklarını bilmiyorum canım,bilen bir arkadaşımız cevaplar umarım.
benim bulunduğum ilde aktarlar yaygın olmasına rağmen barut ağacı felan yok buralardaeksik oluyor çayım. aktardaki bayan da bana sallama al dedi ama muallakta kaldım :S
kızlar bende bugün başladım bu çaya ama cinnema çayını hiç bi yerde bulamadım çok moralim bozuldu acaba onsuz içsek hiç bi şeye yaramazmıki tek tek aldım ben çok ucuz tutu benim yeşilk çayım zaten vardı diğerlerinin hepsinden 7 lira tuttu
Canım hayırlı olsun.Cinnemayı mutlaka bulmaya çalış çünkü bu çayda çok önemli bir yere sahip.Cinnema vücuttaki insülin direncini kırıp tatlı yeme isteğini azaltıyor veya yok ediyor.