Arkadaşlar birşey soracağım cevaplarsanız sevinirim.Bu çayı her bir otdan bir tutam yeşilçay dan iki tutam olarak demliyorum.2 kupa olarak çıkıyor bir kupayı içiyorum diğerini diğer öğüne süzüp bekletiyorum .doğrumu yapıyorum acaba?yoksa hepsini bir kerede mi içeceğim.
benim aktarım her bitkiden 1 tutam dedi 1 bardak kaynamış suda bekleteceksin dedi 5 dk demliyorum süzüp içiyorum
her defasında taze demliyorum
yukarda bi yorumda okumuş toplamda 1 yemek kaşığına denk geliyomuş yanlış anlamadıysam
59 tl baya fazla tutmuş sanki :/
ben 50 şey gramlık aldım yeşil çay hariç (o evde vardı) 20 tl tuttu
ben bugün internetten 9 lu çayın hazırını sipariş verdim. diğer şekilde tutam tutam uğraşamıyorum. eşimle beraber kullanacağım bakalım hangimizde etki gösterecek. birde sanırım herkes aynı diyetleri ya da aynı ilaçları kullanarak zayıflayamıyor. bi ara mango hapı almıştık, yine eşimle aynı zamanda kullandık o bi kaç kilo verdi, ben verememiştim. kişiden kişiye değişiyor. hangi yöntem kimde fayda eder bilinmez. yılmak yok devam edelim
arkadaşlar iki gündür okuyorum, 2-3 kilodan fazla veren yok sanki,, bir aydır falan kullanan varmı ? varsa sonuçları yazabilirmi ?
ben çok önce moda olan 5 bitki çayını almıştım, ondan içmeye başladım, daha 2 kilo verdim gibi, ama sporda yapıyorum. eğerki bu daha yararlıysa, yeni bitkileri de eklemek istiyorum ama, sanki daha herkes alma aşamasında gibi.... zayıflayan varsa lütfen yazsın..
bende 3 gündür içiyorumm ve bu çay bende kabızlık yaptı başka kabız olan varmı sadece bende mi oldu yoksa
mrblarr ben geldimmm. çoook mutluyum.85-86 kg ile başlamıştım 9 temmuz 2012 de. şimdi 79-80-kg arası gösteriyor baskülüm.
ağustos ayında memlekete karadenize gittim 30 gün kaldım çayımı düzenli içemedim ama bol bol yürüdümm. şuan regl dönemimdeyim o yüzden henüz başlamadım çayıma.evtt ben bu dönemde içmiyorum çünkü 7 gün süre dahada uzuyorr 10 falan oluyor vede daha yoğunn geçiyor içince çayımı.
ayın 9-10 u gibi başlayacağım tekrarr.bende mutlak iştah kesiyoor.hele yemekten 30-40 dakika önce içmişsem açlığım gidiyor,yiyincede barsaklar hemen harekete geçiyorr. kısacası çokkk memnunum vede bırakmayı düşünmüyorumm.
birde sigara bıraktıran ilaç adı isteyen arkadaşlarr;özelden mesaj yetkim yok henüz.burdanda ilaç adı yazma riskine giremem doğrusu bunun sorumluluğundan çekiniyorum açıkcası.zaten adını öğrenseniz bile recetesiz alamazsınız. başka dr. lerde reçete edemezler. sadece ruh ve sinir hastalıkları dr. leri yazabiliyor bunu. aslında antidepresanmış sigara bıraktırma etkisi tesadüfen farkedilmiş.dr.m öle anlatmıştı 13 ay öncee.
yinede şablon olsun diye şifreleyeyim ben. bulduğunuz isimle örtüşüyor mu kontrol edersiniz. WEL??? RİN xl 300mg veye 150mg.
çokk mutluyum, hepinizi seviyorum, herşeyi seviyorum,haykırmakkk istiyorummmm.mutluyummmm.
sigara bıraktıran ilaç ilgimi çekti sen içiyormuydun bahsettiğin ilaçlamı bıraktın hayrına anlatsan bende tiryakilerdenim ama bırakmayı gözüm yemiyor bir bıraktım 11 kilo aldım bir kere 8 kilo en son kısa sürdü 5 kilo aldım zaten obezim bırakmak istemiyorum bu yüzden
kızlar ben bu çayı yapıyorum hep çok acı oluyor kaç sefer yaptıysam çok az katıyorum hepsınden 5 dk bekletıyorum yınede cok kotu nerde yanlıs yapıorum anlamadım