5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

kızlar annem düzensiz kullandı 90dı basladığında suan 85im diyor ve homini gırtlak yiyor bu kadın :KK53:

çayı bırakınca 1 bucuk kilo aldım ben :KK50: içtiğim zaman kilo vermedim ama bıraktığım zaman kilo aldım :S

kızlar annem düzensiz kullandı 90dı basladığında suan 85im diyor ve homini gırtlak yiyor bu kadın :KK53:

günlerdir okuyorum bu topiği............. şu yorumlardan bircok var.... hala karar veremedim alayım mı almayayım mı?

bayanlar ya hayatınıza azıcık hareket katın. Yok öyle ayda bir çay içmeyle kilo vermek. Bu ilaçlar veya çaylar yüzünden ölen insnalar var. Günde 30 dk. her zamanki yaptığınız aktiveyi atrırın kilo verin. yediklerinizi azaltın. Fazala obur cubur yemeyin işin püf noktası metabolizma. metabolizmayı hızlandırmak oda hareketli yaşamsu ve yeşi sebze il eoluyor. bundan başka birşeyi uzun süre denemeyin. sağlığınızı koruyun.

Arkadaşlar resmi olarak çayı bıraktım.
Düzenli olarak günde neredeyse 4kupa içtim, yediklerime dikkat ettim, düzenli değil ama sporda yaptım ve sonuç verilen 3-4 kilo.
Geçen sene 89dum. Düzenli yemek ve günde 40dk tempolu yürüyüş ile 2ayda 9kilo vermiştim.
Sene içerisinde 2kilo aldım. Bu çayla 3-4 kilo verdim.
O verdiğimde muhtemelen ödemdir diye düşünüyorum.
O kadar kilo veren amca da ya daha uzun sürede verdi, ya bu çayla alakasız kilo verdi yada aktarın söylediği bir şey vardı "Akşamları sadece altın çilek yiyordu" demişti Saba Tümer'in programında.
Ben istediğim verimi alamadım umarım sizler başarılı olursunuz.
Şimdi sadece düzenli spor yapıcam zaten midemi iyice küçülttüm yemeklerim düzenli.

Umarım benimle aynı sonucu yaşamazsınız ve dilediğiniz kilolara ulaşırsınız.

Sevgiler.

haziran dan beri içiyorum ve çok memnunum ramazanda ara verdim kiloda almadım yine devam ediyorum şu an 61 oldum kızlar 71 ile başlamıştım rahatsız olanıda duymadım varsa bıraksın başka şekilde zayıflasın yada boğazını hep tutsun ben başka şekilde zayıflayamayanlardanım herkes benim her zaman rejimde olduğumu bilirdi artk değlm ve çok mutluyum 58 e az kaldı tabi ideal kiloma gelnce azaltıcam ama kendimi enerjk hissetmediğimde yine arasıra içicem abartmadan içersek başarıyı yakalıycaz kızlar tabiii hareket olmadanda olmaz oturduğun yerde iç iç dur biraz zor olur abartmadan sporunuda yap çayınıda iç yağlarıda at

günlerdir okuyorum bu topiği............. şu yorumlardan bircok var.... hala karar veremedim alayım mı almayayım mı?

etkisini kullandığım süre içinde göremedim ama yinede tekrar basladım.. bünyeye göre değişiyor ki zaten ben cok cabuk kilo alan fakat zor veren biriyim .. yani bence kişinin bünyesine göre değişiyor sen yinede bi dene istersen ..

Çayı alın bence ben tadını sevdim zayıflamak adına değil keyfii iciyordum.Annemde düzensiz sacma bir sekilde kullandı yemeklerden sonra yada 5.dk önce falan annem calısıyor onun dısında baska bir sey yapmıyor :) yemek yemeye bayılır gece tv izlerken tabakları götürür hic umrunda değildir yani.Ben çayı ona icirdim tartıldı 90dım 85 olmusum dedi ben 1 aydır iciyorum nerdeyse bende 1 aydır yüzümde sivilce gibi acıyan seyler cıktı bu caydan kaynaklımıdır acaba? doktora randevu aldım sivilcede değil aknede değil cok acıyor bugün cay demlerken aklıma geldi 2 oldu 2 hafta gecmesini bekledim gecti 1 hafta normaldi tekrar cıktı cayı bırakıcam bir süreliğine caydandır diye düsündüm :S cünkü yediklerim bana dokunabiliyor :KK50:

Son düzenleme:
Konuyu açan benim zaten:)Hala kullanıyorum.İlk ay 5 kilo verdim.Ramazan'da sadece sahur vakti içebildiğim için 2 kilo verebildim.2 ay kadar sürede 7 kilo vermiş oldum.

Şahane :KK9:
Bende alayım şu çaydan artık
Bushra_84 sen ısrarla sallama şeklinde almayın diyosun değil mi çayı ?

haziran dan beri içiyorum ve çok memnunum ramazanda ara verdim kiloda almadım yine devam ediyorum şu an 61 oldum kızlar 71 ile başlamıştım rahatsız olanıda duymadım varsa bıraksın başka şekilde zayıflasın yada boğazını hep tutsun ben başka şekilde zayıflayamayanlardanım herkes benim her zaman rejimde olduğumu bilirdi artk değlm ve çok mutluyum 58 e az kaldı tabi ideal kiloma gelnce azaltıcam ama kendimi enerjk hissetmediğimde yine arasıra içicem abartmadan içersek başarıyı yakalıycaz kızlar tabiii hareket olmadanda olmaz oturduğun yerde iç iç dur biraz zor olur abartmadan sporunuda yap çayınıda iç yağlarıda at

sizin adınıza sevindim sizin başlagıç kilonuzdayım ben şu anda çay haricinde başka bir şey yaptınız mı

sizin adınıza sevindim sizin başlagıç kilonuzdayım ben şu anda çay haricinde başka bir şey yaptınız mı

hiçbir şey yapmadım arkadaşım canımistediyse şu parklardaki hareketlerden yaptım dondurmamıda yedim çekirdeğide çıtlattım benm metablzma yavaş olduğu halde diyet yapmadan halledyrum bu kiloyu ekmek çok yemem zaten ama canımistediği kadar onuda yedim ama zaten içince iştahda kalmyo eğer ben verebildiysem herkes verebilir inanın ben aç kaldığım halde zayıflayamyodum o derece yani çok şükür bu karışım bana direnç verdi :))

çayı kesmıstım bayramda baklavalar cıkolatalar yedım 72kıloyum hala 4gundur düzenli içiyorum , yediklerime dikkat ediyorum, 1gün plates yaptım heryerim acıyor zorladım galiba moralim bozuluyor 5aylık hamıle gibiyim inşallah faydasını görürüm bakalımm şifaaa niyetine bu arada ayriyeten form çayı içsem zararlı olurmu ???

slm. kızlar benim 1.62 boy.
geçen yıl haziranda evlendim 71 kilo idim evlenirken.
az önce tartıldım 79.800 kilo olmuşum sinirimden oturup cip yedim valla.
yaklaşık 1 aydır yorumları okuyorum bende içmeye karar verdim.
ancak ben 7 yıl önce yani 18 yaşındayken 94 kiloyu görmüş biriyim doktor kontrolünde ve onun verdiği bir ilaçla (ismini tam hatırlamıyorum ama kışın araştırdım o hap artık türkiyede yokmuş) 77 kiloya düşmüştüm.benim ufakta olsa iyot yani guatır problemim olduğu için 18 yaşında o ilaçları sana veremem önce zayıflaman gerek demişti. 4 yıl kadar 77-78 kilomda kaldım daha sonra doğuya atandım ve 69-70 kilolara düştüm.
şimdi niye alıyorum anlamıyrum.tahlil oldum guatır normal, egeliyim hep sebze yiyorum, daha doğrusu hep az yiyorum 3 kaşıktan fazla pilav makarna yiyemem ekmek günde en fazla 2 oda bazen. tek sıkıntım evliliğe alışma çabası, stresliyim 1 yıl önce sigaraya başladım.
bulunduğum ilçede hiç aktar yok, il merkezine gitmem gerekiyor, internetten alanlar olmuş tüm sayfaları okuyunca kişileri takip edemedim, internetten alanlar memnun mu kilo verebildiler mi?
benim şu guartır bezlerine bi etkisi olur mu hiç duyan var mı acaba?:44:

slm. kızlar benim 1.62 boy.
geçen yıl haziranda evlendim 71 kilo idim evlenirken.

az önce tartıldım 79.800 kilo olmuşum sinirimden oturup cip yedim valla.

yaklaşık 1 aydır yorumları okuyorum bende içmeye karar verdim.
ancak ben 7 yıl önce yani 18 yaşındayken 94 kiloyu görmüş biriyim doktor kontrolünde ve onun verdiği bir ilaçla (ismini tam hatırlamıyorum ama kışın araştırdım o hap artık türkiyede yokmuş) 77 kiloya düşmüştüm.benim ufakta olsa iyot yani guatır problemim olduğu için 18 yaşında o ilaçları sana veremem önce zayıflaman gerek demişti. 4 yıl kadar 77-78 kilomda kaldım daha sonra doğuya atandım ve 69-70 kilolara düştüm.
şimdi niye alıyorum anlamıyrum.tahlil oldum guatır normal, egeliyim hep sebze yiyorum, daha doğrusu hep az yiyorum 3 kaşıktan fazla pilav makarna yiyemem ekmek günde en fazla 2 dilim oda bazen. tek sıkıntım evliliğe alışma çabası, stresliyim 1 yıl önce sigaraya başladım.

bulunduğum ilçede hiç aktar yok, il merkezine gitmem gerekiyor, internetten alanlar olmuş tüm sayfaları okuyunca kişileri takip edemedim, internetten alanlar memnun mu kilo verebildiler mi?
benim şu guartır bezlerine bi etkisi olur mu hiç duyan var mı acaba?:44:

haziranın kaçında başlamıştınız?
regl döneminde içiliyor mu bu çay?

haziranın kaçında başlamıştınız?
regl döneminde içiliyor mu bu çay?

haziran 16 zaten yorumların başını okuduysanız başladığım tarih bellidir her zaman içtim yok rel oldum yok sivilce çıktı yok bilmem noldu demeden düzenli abartmadan ama içtim kilonuz fazlaysa günde 4 öğün içebilirsiniz sabah 10 öğle 2 buçuk akşam 7 gece 12 gibi içtim hala içiyorum içince farkı göreceksiniz sadece kilo değl kendinizdeki enerjiyide artk çevremdekilerd ebende farkındayım giden kilonun :)

X