Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar annem düzensiz kullandı 90dı basladığında suan 85im diyor ve homini gırtlak yiyor bu kadın
çayı bırakınca 1 bucuk kilo aldım ben içtiğim zaman kilo vermedim ama bıraktığım zaman kilo aldım :S
kızlar annem düzensiz kullandı 90dı basladığında suan 85im diyor ve homini gırtlak yiyor bu kadın
Canım cinnema Hindistan'dan ithal edilen bir bitki olduğu için Türkiye'de tükenmiş durumda.İnşAllah en kısa zamanda gelir.
günlerdir okuyorum bu topiği............. şu yorumlardan bircok var.... hala karar veremedim alayım mı almayayım mı?
sen kullandın sanırım faydasını gördünmü peki
Konuyu açan benim zaten:)Hala kullanıyorum.İlk ay 5 kilo verdim.Ramazan'da sadece sahur vakti içebildiğim için 2 kilo verebildim.2 ay kadar sürede 7 kilo vermiş oldum.
haziran dan beri içiyorum ve çok memnunum ramazanda ara verdim kiloda almadım yine devam ediyorum şu an 61 oldum kızlar 71 ile başlamıştım rahatsız olanıda duymadım varsa bıraksın başka şekilde zayıflasın yada boğazını hep tutsun ben başka şekilde zayıflayamayanlardanım herkes benim her zaman rejimde olduğumu bilirdi artk değlm ve çok mutluyum 58 e az kaldı tabi ideal kiloma gelnce azaltıcam ama kendimi enerjk hissetmediğimde yine arasıra içicem abartmadan içersek başarıyı yakalıycaz kızlar tabiii hareket olmadanda olmaz oturduğun yerde iç iç dur biraz zor olur abartmadan sporunuda yap çayınıda iç yağlarıda at
sizin adınıza sevindim sizin başlagıç kilonuzdayım ben şu anda çay haricinde başka bir şey yaptınız mı
haziran dan beri içiyorum ve çok memnunum ramazanda ara verdim kiloda almadım yine devam ediyorum şu an 61 oldum kızlar 71 ile başlamıştım rahatsız olanıda duymadım varsa bıraksın başka şekilde zayıflasın yada boğazını hep tutsun ben başka şekilde zayıflayamayanlardanım herkes benim her zaman rejimde olduğumu bilirdi artk değlm ve çok mutluyum 58 e az kaldı tabi ideal kiloma gelnce azaltıcam ama kendimi enerjk hissetmediğimde yine arasıra içicem abartmadan içersek başarıyı yakalıycaz kızlar tabiii hareket olmadanda olmaz oturduğun yerde iç iç dur biraz zor olur abartmadan sporunuda yap çayınıda iç yağlarıda at
haziranın kaçında başlamıştınız?
regl döneminde içiliyor mu bu çay?