- 29 Mart 2008
- 873
- 10
haziran dan beri içiyorum ve çok memnunum ramazanda ara verdim kiloda almadım yine devam ediyorum şu an 61 oldum kızlar 71 ile başlamıştım rahatsız olanıda duymadım varsa bıraksın başka şekilde zayıflasın yada boğazını hep tutsun ben başka şekilde zayıflayamayanlardanım herkes benim her zaman rejimde olduğumu bilirdi artk değlm ve çok mutluyum 58 e az kaldı tabi ideal kiloma gelnce azaltıcam ama kendimi enerjk hissetmediğimde yine arasıra içicem abartmadan içersek başarıyı yakalıycaz kızlar tabiii hareket olmadanda olmaz oturduğun yerde iç iç dur biraz zor olur abartmadan sporunuda yap çayınıda iç yağlarıda at
hiçbir şey yapmadım arkadaşım canımistediyse şu parklardaki hareketlerden yaptım dondurmamıda yedim çekirdeğide çıtlattım benm metablzma yavaş olduğu halde diyet yapmadan halledyrum bu kiloyu ekmek çok yemem zaten ama canımistediği kadar onuda yedim ama zaten içince iştahda kalmyo eğer ben verebildiysem herkes verebilir inanın ben aç kaldığım halde zayıflayamyodum o derece yani çok şükür bu karışım bana direnç verdi :))
o kadar çok okudum ki kafam karıştıhaziran 16 zaten yorumların başını okuduysanız başladığım tarih bellidir her zaman içtim yok rel oldum yok sivilce çıktı yok bilmem noldu demeden düzenli abartmadan ama içtim kilonuz fazlaysa günde 4 öğün içebilirsiniz sabah 10 öğle 2 buçuk akşam 7 gece 12 gibi içtim hala içiyorum içince farkı göreceksiniz sadece kilo değl kendinizdeki enerjiyide artk çevremdekilerd ebende farkındayım giden kilonun :)
herkese selamlar. ben de bu çaya başlayıp aranıza katıldım. yalnız yogun tempom ve de üşengeçlıgımden dolayı aktarın kendısının hazırladıgı poşetı aldım. agaç kabugunun mevsımı degılmış cinnemayı da bulamazsın pıyasada yok dedı. kendının önceden hazırlayıp poşetledıgını aldım bende. geçen perşembe başladım daha tartılmadım. haftası dolsun bakalım :)))) yalnız bazı arkadaşlar nefes darlıgı yaptı dedıler bende tam tersı oldu. yogun sıgara ıçen bırısıyım nefes darlıgı oluyordu son zamanlarda geçtı. bır de kas agrılarım azaldı. umarım kıloda verıyorumdur........... ha unutmadan aktarın tavsıyesıyle greyfurt yagıda damlatıyorum 5 damla kadar. sonuçları ılerleyen günlerde paylaşırım
toplam ne kadara mal oldu... bi de şehir büyük şehir mi, fiyatlar heryerde değişiyo sanırım, merak ettim de....
barut ağacı kabuğu ishal için kullanılır diye biliyorum bağırsaklarınız ne durumda
bende ocaktan beri diyetteyim 90 kiloydum 20 kilo verdim 70e düştüm..ama ramazan bayram derken iştahım felaket açıldı bu çaydan içmek istiyorum bende ama emziriyorum kızım 14 aylık 1 yaşını geçti acaba zararı olur mu bilginiz var mı 2 3 kilo daha versem fena olmaz
bir ayı geçti gram verdim ...günde 3 bardak içiyorum 72 kiloydum hala öyleyim herhangi bi rahatsızlığım tok çok sükür ekmek haamur işi yemiyorum ama ben neden veremiyorummmmmmm
herhangi bir yan etkisi yok dimi çayın ?
ben bugün internetten 9 lu çayın hazırını sipariş verdim. diğer şekilde tutam tutam uğraşamıyorum. eşimle beraber kullanacağım bakalım hangimizde etki gösterecek. birde sanırım herkes aynı diyetleri ya da aynı ilaçları kullanarak zayıflayamıyor. bi ara mango hapı almıştık, yine eşimle aynı zamanda kullandık o bi kaç kilo verdi, ben verememiştim. kişiden kişiye değişiyor. hangi yöntem kimde fayda eder bilinmez. yılmak yok devam edelim