Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bi sorunum var benim malzemelerden biri bitti ama hangisi oldugunu bilmiyorum :S ustunde yazmıyor adı yesil cay sanıyordum ve hep ona göre koyuyordum ama yesil cay alamaya gittiğimde o deglmiş yani o var zaten yesil cay yerine adını bilmediğim diğer otu koyoyormusum simdi tekrar almak istiyorum ama adını bilmiyorum :26: böyle yesil ince kısa cubuk gibi bişey biberiye ye benziyor ama yesil :S onun adını bilen varmı acaba :S
cinnemaaaaa otunuu bulamıyorumm kızlarrrrrrrrr :84:
Canım o bitki funda.
Canım o bitki funda.
hazır karışlmışını almıştım ben bitmek üzere bu seferde tek tek alıp deneyeyim diyorum tek tek alıp hepsini karıştısak evde bir tatlı kaşıgı koysak da olmazmı? illa ayrı ayrı mı koymamız lazım?
Tesekkur ederim yesil cay sanmıştım bende
bunu deneyeniniz oldu mu kızlar ben denedim hiç de vermedim aldıklarım da duruyo öylece
ben aktardan almak istediğimde inanma dedi o cinnema bitkisini bulmak çok zor bir iki yerde satılıyor o da yanlış kandırıyorlar dedi, canı sıkılan bişey çıkartıyor beşibiyerdenin bişeyler eklenmişi dedi
O aktar bu karışımı kendi birliğinin başkanının çıkarttığını biliyor mu acaba?Bu herhangi birinin çıkarttığı bir karışım değil.Aktarlar birliği başkanı Ayhan Ercan'ın çıkarttığı bir karışım.Cinnema bitkisi normalde ülkemizde bolca varken bu karışımın ünlenmesiyle bulunması zor bir bitki haline geldi.O aktarda da bulunmadığı için klasik esnaf taktiğiyle hemen karalama operasyonuna başlamış:)