5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

slm kızlar 2 hafta oldu günde 1büyük kupa içiyorum yediklerimede dikkat ediyorum 100 gr bile gitmedi neden olabilir yanlışmı yapıyorum acaba

Evet canım yanlış yapıyorsun:)Günde 1 büyük kupa değil yemeklerden yarım saat önce 1 su bardağı içeceksin ve günde en az 3 bardak en fazla 5 bardak içeceksin

kızlar devam edin ramazan dediğimiz bir ay öğünleri azaltsakta hiç içmemekten iyidir sonra tekrar 4 öğüne çıkarcam artk dar gelen pantolonlarım çok rahat olyo sakın pes etmeyin rahatsız olmadığınız sürece bide regl dönemlerine yakın şişkinlik oluyo o zamanlar hiç tartılmayın o kilo sizi yanıltır fazla göstereblr sonra yine normallşyosunuz zaten hiç böyle bir bitkiden kilo vereceğime inanmyodum kesinlikle bırakmam bu çayı

şimdi aktardan geldim birini bulduysa biri yok zaten barut ağacı yokmuş.Bitkileri ya bayat verirler yada kandırırlar poşet alman daha sağlıklı dedi bende paket olarak aldım. içinde 40 tane var 15 TL ye aldım.yemek vaktine yakın içmeye başlıcam hadi bakalam kızlar şans dileyin.. aynı zamanda biberiye ve kekik yağıda sürüyorum.2 eylüle kadar kilo vermem lazım

Canım bulamadıysan sorun yok.Sallamayla idare edeceksin artık.İnşallah 2 Eylüle kadar istediğin kiloya gelirsin:)

Son düzenleme:
Kızlar bir haftadır çayı içiyorum 75 kg. dım sabah tardıldım 73.5 kg. geliyorum. Diyet ve sporda yapıyorum. Bende malzemeleri karıştırma gafletinde bulundum pişman oldum neyse bu bitsinde bakalım ne olacak Haftada 1.5 kg. gitse ayda 6 kg. yapar yuppi

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bende kilo problemi olan biriyim bu çayın tarifinide kuzenimden aldım ama bende hain aktarcıların kurbanı oldum barut ağacı ve kekik yerine alakasız şeyler vermişler sonradan öğrenmiş olsamda yılmadım spor,diyet, ve çayla beraber 1 ayda 5 kilo verdim şuan çayı bıraktım ama spora ve diyete devam ediyorum toplamda 23 kg verdim sizlerin yazdıklarını okuduktan sonra çayı tekrardan almaya karar verdim tabi dürüst aktarcı bulursam inşallah herkes istediği kiloya ulaşır

TheBlackKeys

12 gündür içiyorum 2 kilo verdim kızlar

Kızlar sizi tebrik ediyorumKilo verenleri gördükçe daha fazla motive oluyoruz,inşAllah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz.

senin adına sevindim canım bende bugün başlıyorum inşallah aynı etkiyi bende görürüm

:26:

sağol canım, aslında bu çayla birlikte düzenli olmasa da spor yaptım, iftardan sonra yürüyüş yaptım....
bunları da dikkate almak lazım, ama hedefim büyük, inşallah sen de sağlıklı zayıflarsın :13:

Kızlar sizi tebrik ediyorumKilo verenleri gördükçe daha fazla motive oluyoruz,inşAllah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz.

ben inanıyorum artık istediğim kiloya kavuşacağıma, 2 kilo önemli bir rakam değil asıl vermek istediğim kilonun yanında ama benim için de moral verici zayıflarım artık isteyince oluyormuş

meraba kızlar dediginiz gibi çayı tek tek karıştırarak yaptım ilk başlarda olmasa da şuan tadı rengi eskisi gibi oldu :)söylemek istiyorum ben bir hafta poşet çay kullandım ilk önce işe yaramadıgını düşündüm tek tek almaya karar verdim ama poşet çayda bana bir buçuk kilo verdirdi şuan tek tek yapıyorum ama poşet çayın faydasını gördüm . BURSADA oturanlar için söylüyorum poşet çayı 10tlye tek tek 15tlye aldım.Bu arada çayı günde 2 kere içiyorum 3e çıkarmak istiyorum zararı olur mu acaba? oruç tuttugum için 12:45te 2:45te içiyorum bide 10:45te içmek istiyorum ama arası 2 saat oldugu için zararı olur diye cesaret edemiyorum bana yardım edin

oruc tuttuğum icin iftardan sonra icmek zorunda kalıyorum diğer 1 bardağımı :)) sormak istediğim bir şey daha var kızlarr bu barut ağacı kabuğunu ne kadar kücük parcalara bölüyoruz ben kırıyorum toz kadar minicik yapmıyorum ama siz nasıl yapıyorsunuz kücük taş kdar miniklikte atsak nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…