5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

herkes farklı fiyatlar söylüyor insanın kafası karşıyor 59 lira biraz fazla geldi sanki bana

Kizlar selam bende bu topikten okuyup basladim caya 3hafta falan oluyo kullanali bi aylik malzememi aktardan 34liraya aldim bi gunluk ne kadar icceksem hazirliyorum son gunlerde ustnede azcik limon koyuyorum va bnde ise yariyo istah kesiyo hatta denemek icin bikac gun biraktim istahim acildi ayni zamanda diyette yapiyorum ve iki haftada 3kilo gitti benden tabi bu fazlaliklara gore degisir herkesin kilo vermesi ama terddut etmeyin istahniz varsa alin icin bagrsaklarida calistriyo tavsiye ederim

herkes farklı fiyatlar söylüyor insanın kafası karşıyor 59 lira biraz fazla geldi sanki bana

Canım gramına göre fiyat değişiyor.Ben hepsinden 50şer gramını 20 tlye almıştım,100er gram alan kişi 40 vermiştir,56 tl veren arkadaşımızda 150şer gr almıştır.Sana fiyatı fazla gelirse sende gramını düşük al canım.

selam kızlar..benimde bana göre ciddi kilo problemim var 1.69 boy 84 kiloyum.şu bel simidi olayı çok canımı sıkıyor.1 haftadır biberiye yağı sürüp streç sarıyorum regl kaynaklı şişliğim oldugu için incelme olup olmadıgını henuz anlamış değilim bakalım bittiğinde ölçüp görücem..metabolizmam yavaş çalıştıgı ve tuvalete çıkamadıgım için kolay kolay kilo veremıyorum.konuyu baştan sona kadar okudum herkes gerçekten olumlu şeyler yazıyor.en yakın zamanda alıp denemeyi düşünüyorum umarım bende de işe yarar.hayat standardınız ne olursa olsun kılo gerçekten başlıbaşına mutsuzluk problemi bence.. herkese boş şans diliyorum.. kilo verenler kadar şanslı olmak dileğiyle :26:

Canım keşke hepsini karıştırtmasaydın.Bir seferinde tadı biberiyeye benzer diğer seferinde kekik fazla gelir tadı kekiğe benzer.Hepsi karıştırılınca hangisinden ne kadar geldiği belli olmuyorki.Her bitkiden birer tutam yalnız yeşil çaydan ikişer tutam konulmalı.Şimdi sen nerden bileceksin bardağa yeşil çaydan biraz fazla konup diğerlerinden eşit miktarda konup konmadığını?
Bu seferi böyle yap artık karıştırılmış ama bir dahaki sefer aldığında karıştırtma.Mesela barut ağacı kabuğunun 50 gramı koca poşetken çoban çökertenin 50 gramı küçük poşet.Karıştırttığınızda ise bardağınıza barut ağacı kabuğu çok gelirken çoban çökerten az gelecektir.

Teşekkürler canım.İnşAllah sende istediğin kiloya kavuşursun.

Ben her Ramazan çok kilo alırdım,bu Ramazan 1 kilo verdim.1 kilo belki çok değil ama almaktan hatta aynı kiloda kalmaktan çok çok iyidir:)

Teşekkürler canım.İnşAllah sende istediğin kiloya kavuşursun.

Ben her Ramazan çok kilo alırdım,bu Ramazan 1 kilo verdim.1 kilo belki çok değil ama almaktan hatta aynı kiloda kalmaktan çok çok iyidir:)

bende ramadandan önce 3 kilo veriştim malesef ki geri aldım.tek umudum sizin olumlu yorumlarınız

bende ramadandan önce 3 kilo veriştim malesef ki geri aldım.tek umudum sizin olumlu yorumlarınız

Birbirimizi motive etmezsek başarılı olamayız canım.
Konuyu açan ben olmama rağmen Ramazan'da içmemeyi düşünmüştüm ama Haberya arkadaşımız yaptığı olumlu yorumuyla hemen beni kendime getirdi mesela.Biribirimize destek olmamız çok önemli:)

kızlar ben bugün aktardan aldım. mavi bir kutuda. içinde 40 tane var. iyi olurmu sizce? otları tek tek bulamadım

Tek tek tabiiki daha iyi çünkü aldığını görüyorsun.Mesela barut ağacı kabuğu kalmamıştı Türkiye'de fakat şimdi var ama bu seferde cinnema bitkisi kalmamış,bunların yerine başka bitkiler koyabiliyorlar.
İnşAllah bulabilirsin ve bulana kadar sallamasını iç ama mutlaka tek tek bulmaya çalış.

ilk önce söyliyeyim çayı bırakmayı düşünmüyorum
ama diyetsiz işe yaradığınıda düşünmüyorum

1 haftada 300 gr almışım
çayla beraber

ama şu var yazlıktaydım
tek tek otlar çok yer tutucağı için karıştırdım
ama kötü oldu
hangi ottan ne karar koyduğumu anlayamadım

moralim bozuldu.bugün daha 1 kere içtim
mutfağa gidip gidip dönüyorum

eşimde ha bire soruyo
sence zayıfladın mı
gözle görülen bişey yokta diye

bende o zayıflama çayı değil
mideyi rahatlatmak için dedim

bide bende kabız yaptı sanki
içince de baş ağrısı oluyo.
gailba çok büyük bardakta içiyorum
neredeyse bira bardağı kadar

bide ben saat ayarını yapamıyorum gailba yemekten ne kadar önce içiyosunuz
ben içip sofraya oturuyorum sabahları

emzirenlerde kullanabilirmi acaba? of kilo vermesine veriyorumda göbeğim sanki yerinde sayıyo bi gram küçülme yok sinir oluyorum hergün o kadarda mekik çekmeme rağmen

mekik çekmen süper ama
doğum yapınca özelliklerde sezeryan ise göbekli kalınıyo
ha dersin şimdi sezeryandan sonra 0 beden kalanlar var
onlar allahın şanslı kulları
bende 2 doğum yaptım kocaman da bi göbeğim va önümde 65 66 kgyum

Bende bugun aldım kızlar aktardan. Sadece barut ağacı kabuğu yokmuş onun yerine başka bişey verdi.
Bende 8 kilo vermek istiyorum şuan 61 kiloyum.
busra_84 senin sayende başladım canım şimdiden teşekküler :)

4 gün önce başladım çayı içmeye sabah hazırlıyorum bir sürahi akşama kadar hepsini içiyorum çok enerjik hissettiriyor tuvalete çıkartıyor ama acayip terletiyor aynı zamanda dukan diyetini yapıyorum çünkü diyet yapmadan çayın bir işe yarayacağını sanmıyorum bu arada 4 günde 3 kilo verdim hanımlar bilginize...

haklısın canım nebileyim valla karıştırdılar aktarda eşimde tek tek nasıl ugraşacaksın dedı ıyı dedım gercekten ugreşamam bırakırım böyle enazından basit gelir öyle teselli edyim barri kendimi

genelde bütün diyetler ramazanda hüsran haline dönüşür.en azından vermesek bile kilo almamakta güzel olur :) dengeyi sağlamak için iç bencede..fena şekilde heveslendim çayı alıp başlar başlamaz gelişmeleri yazıcam :)

slm kızlar 2 hafta oldu günde 1büyük kupa içiyorum yediklerimede dikkat ediyorum 100 gr bile gitmedi neden olabilir yanlışmı yapıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…