5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

üç dört kilo fazlam var, özellikte göbekte... aranızda emziripte kullanan var mı? birde barut ağacı kabuğunun gerçeğini nasıl bulacağız??

Canım bizde bebek istiyoruz,doktorun doğru söylemiş,hamileliği öğrendiğin anda çayı bırakman gerekir.Bitki uzmanlarıda aynı şekilde yapılmasını söylüyorlar.Barut ağacı kabuğu önemli bir bitki bu karışımda.Kullanmanı tavsiye ederim canım.

Kızlar biliyorum 1 lt suya demleyip ara ara içmek kolayınıza geliyor ama öyle yapılmaması gerekiyor.Her seferinde bir bardaklık suya taze yapılması gerekiyor.

Ben Ramazan dolayısıyla şöyle içiyorum kızlar;iftardan 1 saat sonra yani meyve öncesi,gece 1 gibi bir de sahurdan yarım saat önce.
İftarda içip yarım saat sonra yemek yiyeceğiz diye vücudunuza eziyet etmeyin kızlar.İftardan 1 saat sonra içsenizde etkisi oluyor.

kızlar bugün tartıldım 63 .5 olmuşum bende bushra gibi yapıyorum iftardan sonra bide gece 2 gibi içiyorum artık ramazan dolaysyle 2 öğün ramzndan sonra tekrar 4öğün olcak :)taki 58 olana kadar acaba 56 mı olsam :))

emzirenlerde kullanabilirmi acaba? of kilo vermesine veriyorumda göbeğim sanki yerinde sayıyo bi gram küçülme yok sinir oluyorum hergün o kadarda mekik çekmeme rağmen

üç dört kilo fazlam var, özellikte göbekte... aranızda emziripte kullanan var mı? birde barut ağacı kabuğunun gerçeğini nasıl bulacağız??

daha önce farkli bir arkadas icinde yazmistim, isinize karismak gibi olmasin ama aciklamalarinda hamilelerin, emziren annelerin ve yüksek tansiyon hastalarinin kullanmamasi gerektigini yazmislar.. :44:

Hamilelerin, emziren annelerin ve yüksek tansiyon hastalarinin kullanmamasi gerektigini yazmislar.. :44:

Gerçeği pahalı arkadaşlar. Öyle ucuz şeylere kanmayın. ticaret bu insanlar işi buraya getiriyorlar. bir tek site de satılıyor.

Ben geldim merhabalar pek diyet falan yapamadım dikkat ettim diyim sadece çayıda bir haftadır içmedim ama yinede 1 kg vermişim 67.2 kg yim şimdi devam edeceğim ben yavaşta olsa vereceğim bu fazlalıkları inşallah

Hoşgeldin canım,tatilde kilo almayıp kilo vermen bile çok güzel.
Bu çayı düzenli içsen demekki 2-3 kilo daha verecekmişsin:)İnşAllah veririz canım.

MaşaAllah canım
Aslında ben senin gibi yapıyorum,bir ara içmeyeyim Ramazan'da dediğimde sen gaza getirmiştin beni:)
Hangi kiloda kendini daha güzel,daha rahat hissedeceksen o kiloda ol canım.

slm kızlar :)çayı bi haftadır kullandım sonra kilo veremiyorum diye bıraktım ama dün tartıldım 1 buçuk kilo vermişim bile ve deli gibi yememe rağmen tabi ben bu mutlulukla çaya devam etmeye karar verdim:) şuan 60,8 kilodayım devam edicem bakalım kaç kilo vericem ramazanda çok zor oluyo çünkü bide size sormak istedigim bişey var ben bu çayı kendim yapıyorum ama bi tanesini fazla koyuyorum sanırım tadı kötü oluyo baya rengi ne çok açık ne çok koyu hepsinden birer tutam yeşilçaydan 2 tutam koyuyoruz diye biliyorum acaba ben mi yanlış biliyorum yardım edin lütfen..

olabilir ya uyardıgın iyi oldu sahte hesap açarlar demi bende bılındık belli marka olan aktardan alıcam yarın bakalım bulabılecekmıyım coban çökerteni

Çayı içip kilo verenler belden yada kalçadan inceldiniz mi?

Ben belden ve kalçadan inceldim fakat bunu spor yapmaya borçluyum.Çay kilo verdiriyor ve spor vücudu şekillendiriyor.

bugun bitkileri aldık 59tl ye...hepsi ayrı ayrıydı orada karıstırdılar koca poşet oldu 1kılo oldu galıba :) günde 3kez 1cay kaşıgı kullanın dediler 2lıtre su mutlaka iç dedi.25gun kullan 1hafta ara ver tekrar başla dedi aktar hanım. bırde böceklenmemesı ıcın cam kavonozda serın yerde tutun dedı. 1fıncan ictim tadı biberiyeye benziyor kötu degıl yani içilir 70kıloyum bakalım ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…