merhabalar kizlar..
Bende basladim dun bu caya..Ama bendeki malzemeler eksik..Soyleki bilye kekik aktarda yoktu..Aldigim aktar buyuk ve unlude bir yerdi..Adama troitle ilgili bir sorunun yoksa kullanmana gerek yok onu dedi..Neyseki ben 1 ay olmasina ragmen alali dun baslayabildim..sabah ac karnina ictim..Aksamda tok karnina ictim..yani yemek yememistim ama acda hissetmiyordum...
Bu sabah yine ac karnina ictim..Oglen yine bir bardak ictim..Aksamda 1 bardak iccemde size sormak istedigim seyler var..Bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim..
Birincisi ben cocuk dusunen biriyim..yani bunun calismalarini yapiyorum..Acaba diyorum bu cayin herhangi bir yan etkisi olur mu? Bi keresinde doktorum ilac kullanimi ve diyet ve agir sporlar hakkinda ilk bir ay bebek bunlari kaldirir..Ama hamile oldugunu ogrendigin andan itibaren agir egzersiz agir diyet ve kullanilan ilaclar birakilmali demisti..Bunu diyen kadin dogum uzmani idi bu arada..Ben yine de belki boyle bir deneyimi olan arkadas olmustur diye sizede sormak istedim..
ikincisi ben bu cayi gunde 3 fincana cikardim..? kilom 65 boyum 1.55..yani 10 kilo fazlam var..acaba kac fincan icmeliyim?
ucuncusu ben zaten aktardan bu cayi 8 cesit olarak aldim..Bilye kekik yoktu..ama benim barut agaci kabugum bildiginiz kuflenmis..ben onu kullanamadim tabi..acaba etkisinde bir degisiklik olur mu?
bu konuda benimle bildiklerinizi ve yorumlarinizi paylasabilir misiniz acaca ?
üç dört kilo fazlam var, özellikte göbekte... aranızda emziripte kullanan var mı? birde barut ağacı kabuğunun gerçeğini nasıl bulacağız??
Ben geldim merhabalar pek diyet falan yapamadım dikkat ettim diyim sadece çayıda bir haftadır içmedim ama yinede 1 kg vermişim 67.2 kg yim şimdi devam edeceğim ben yavaşta olsa vereceğim bu fazlalıkları inşallah
kızlar bugün tartıldım 63 .5 olmuşum bende bushra gibi yapıyorum iftardan sonra bide gece 2 gibi içiyorum artık ramazan dolaysyle 2 öğün ramzndan sonra tekrar 4öğün olcak :)taki 58 olana kadar acaba 56 mı olsam :))
bende baktım ama o ayhan ercanın face değl bizzat uyarıyor hiçbir şekilde hepsi bir arada olan zayıflama çayını almayın internette sahtekarlık çok hepsini teker teker poşetler halinde ve de güvendiğiniz aktarlardan alın diyo farkındaysan hiçbir soruya cevap yok onun adına yazanın bağlantısı olmadığını sadece sietsinn reklamını yaptığını düşünüyorum
slm kızlar :)çayı bi haftadır kullandım sonra kilo veremiyorum diye bıraktım ama dün tartıldım 1 buçuk kilo vermişim bile ve deli gibi yememe rağmen tabi ben bu mutlulukla çaya devam etmeye karar verdim:) şuan 60,8 kilodayım devam edicem bakalım kaç kilo vericem ramazanda çok zor oluyo çünkü bide size sormak istedigim bişey var ben bu çayı kendim yapıyorum ama bi tanesini fazla koyuyorum sanırım tadı kötü oluyo baya rengi ne çok açık ne çok koyu hepsinden birer tutam yeşilçaydan 2 tutam koyuyoruz diye biliyorum acaba ben mi yanlış biliyorum yardım edin lütfen..[/
doğru şekilde yapıyosun canım ama 8 dakikadan fazla demlemeye bırakınca tadı acımsı gibi oluyo zararı yok benim bazen 10 dak bile oluyo dikkat etsemde
slm kızlar :)çayı bi haftadır kullandım sonra kilo veremiyorum diye bıraktım ama dün tartıldım 1 buçuk kilo vermişim bile ve deli gibi yememe rağmen tabi ben bu mutlulukla çaya devam etmeye karar verdim:) şuan 60,8 kilodayım devam edicem bakalım kaç kilo vericem ramazanda çok zor oluyo çünkü bide size sormak istedigim bişey var ben bu çayı kendim yapıyorum ama bi tanesini fazla koyuyorum sanırım tadı kötü oluyo baya rengi ne çok açık ne çok koyu hepsinden birer tutam yeşilçaydan 2 tutam koyuyoruz diye biliyorum acaba ben mi yanlış biliyorum yardım edin lütfen..[/
doğru şekilde yapıyosun canım ama 8 dakikadan fazla demlemeye bırakınca tadı acımsı gibi oluyo zararı yok benim bazen 10 dak bile oluyo dikkat etsemde
7 dk falan beklettim bu gece tekrar yapıcam umarım olur rengi tam dediginize uyuyor çünkü sadece tadı kötü poşet çayınıda almıştım ben onun tadı buna göre süper :))