16.06.2012 den beri düzenli kullanıyorum sadece ramazanda 2 öğün içmeye başladım 71 kiloydum bugün tartıldım 65 kilo olmuşum çok sevinçliyim kaldı 7veya 8 kilo devam edip onuda vericem inşallah ben aktardan hepsini tek tek alıp her öğün taze yapıp içtm arasıra bir malzeme bile eksik olsa içtm devam kızlar kesin çözüm bu hiçbir yan etkisinide görmedim adet düzensizliğim bile olmadı o zamanlarda da içtm
Canım tebrik ederim,maşaallah
Çayın yanında yemene içmenede dikkat ettin mi?Neler yapıyorsun ayrıca?Beni çok susattığı için ben 2 gündür içmiyorum ama dediğin gibi enerji veriyordu.Şimdi daha az enerjim.Tekrar başlayacağım inşallah.
acaip enerji veriyo ilk 3 fincandı sonrada 4 e çıkardım tabi şimdi 2 lerde ama bu da yetiyo zaten hiç acıkmıyorum çok dikkat ettim dersem yalan olur canım nistediyse yedim ama az yedim zaten artk eskisi gibi çok yiyemysun sadece su içmek istyosun sende azimlisin bushracım vereceğimize inanıyorum yani ilerde bıraksam bile kilo alcağıma inanmıyorum çünkü diyet yapmadan zayıfladım ilk ilk ilk ilk defa :)))))))
16.06.2012 den beri düzenli kullanıyorum sadece ramazanda 2 öğün içmeye başladım 71 kiloydum bugün tartıldım 65 kilo olmuşum çok sevinçliyim kaldı 7veya 8 kilo devam edip onuda vericem inşallah ben aktardan hepsini tek tek alıp her öğün taze yapıp içtm arasıra bir malzeme bile eksik olsa içtm devam kızlar kesin çözüm bu hiçbir yan etkisinide görmedim adet düzensizliğim bile olmadı o zamanlarda da içtm
gülenaycım eğer yeni başladıysan öyle hissedersin bende öyleydim devam et düzenli iç inşallah istediğin kiloya kavuşursun
bushra sen kaç kilo oldun canım??bnm bugün 18.gün:):) ne çabk geçti yaa diyorum bazen.ben dün tartldım 69.5 ama 2 lrte su içip 3 tanede çaydan içmiş halimle akşam tartldım.pazar tartlcm aç karnına verdiğimi bnde görüyorm.evdekilerde diyolaarr
Eki Görüntüle 471833
Merhabalar.Bende bugün bu bitkileri aldım.Ama barut ağacı kabuğu içime kurt düşürdü.Gerçek gibi gelmedi bana.Sizin aldıklarınıza benziyor mu,sahte midir sizce?Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bizim aldıklarımızında görüntüsü böyle fakat kokusu tarçına benziyorsa barut ağacı kabuğudur.Kolay kırılıyor ve kokusuda tarçını andırıyorsa aldığın doğrudur canım.
Kokusu hiç tarçına benzemiyor malesef
Merhaba arkadaşlar bu çayı öncelikle annem için,sonrada kendim için yapmak istiyorum ama sormak istediğim bir kaç soru var;
malzemeleri yaklaşık kaç liralık alıyorsunuz mesela aktarda 2 liralık barut ağacı kabuğu desem gülmez bana değilmi ve ilk defa duydum ben bu kabuğuu :)
Demleme derken bu normal kettleda kaynayan suyu karışım üzerine döküp bekletmek oluyor değil mi(acemi ev kızı ben :) )
ve ortalama kaç günde hissettiniz kilo verdiğinizi?
illa yanında diyet yapmak gerekiyor mu?
gram olarak veriyolar cnm toplamda 25 lra tuttu benm. 9 çay alcam de 1 ay kullanmak içn öle teker teker verirler.
demleme derken evet önce otları birer tutam koy sadce yeşilçaydan 2 tutam koy.sıcaksuyu üzerine dök.6-7dk bekle demlensinn.süz iç .sabah öğle akşam içiyrm.içtkten snr yarım saat bekledkten snr kahvaltını yapablysn.yarım saat beklemk şart cnm.bu çay çok terletiyo.iştahını zamanla kesiyo 4 gnde belli olmaz yani.bnm 18. günüm.ekmek yemiyorum.jillianda yapıyrm.ben 15 gnden snr vermeye başladım.
kızlar bugün bende gidip alacağım bu otları umarım benimkilerdede kıl çıkmaz ben biraz tiksiniyorumda bişeyden kıl çıkınca deneyeceğim bakalım ne olacak sonuçları paylaşacağım.şuan 85 kiloyum öncelikle hedefim 70 göreceğiz bakalım