5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

ya arkadaşlar ben analamadım bu işi .adam toz,poşet kapsül şeklindeki çaylari almayın diyor.yazan arakadaşların yorumlarını okuyorum toz şeklinde olanı almışlar ne yapacagımı şaşırdım.bioostore die biyerden almamızı söylüyorlar ama oda toz halinde ay marka.napacaz anlamadım.

canım ayhan ercan anlattı. bunu kendiniz yapacaksınız tek tek. bnm çıkardığım hç bişey yok dedi .bnmde önerim bu doğrultuda. tamam zayıflayanlar oluyo ama bunu kendin yaparak sağlam hale getrmende hç bi sorun olamaz.en azından kendin bilirsin güvenliğini.tek tek aktardan otları al derim canım.

canım ayhan ercan anlattı. bunu kendiniz yapacaksınız tek tek. bnm çıkardığım hç bişey yok dedi .bnmde önerim bu doğrultuda. tamam zayıflayanlar oluyo ama bunu kendin yaparak sağlam hale getrmende hç bi sorun olamaz.en azından kendin bilirsin güvenliğini.tek tek aktardan otları al derim canım.

aldım ama barut agacı kabugunu bulamıyorum yok yani hçbiyerde

mrb hanımlarrr
9 temmuz da bu çaya (aktardan açık aldım)başladım,85 kg idim.13 temmuz 10 günlük lahana kürünün ilk 5 ini tamamladım bıraktım.17 temmuz (bu akşam 3. olacak)cillian ablamıza takılıyorum.son olarakta 17 temmuzda ekmeğe veda ettim.(çay zaten tatlı isteğimi gidermişti)hergün en az 2 demlik bazen 3 olurdu siyah çay içerdim 2-3 gündür aklıma bile gelmiyor o da gittii.
şimdi sıra kilolarda onlarda giderse tamam olacak sabırla bekliyorum. şimdilik 2- 3 kg gitti bile.
hepimize başarılar sabırlar diliyorum. (aç karnına 3 kg tok 2 kg gitti)
hepinize çok teşekkür ediyorum çünkü sizler sayesinde motive oldum.
k.k. da yeniyim gezinirken keşfettim. çook geç kalmışım farkındayım. bushra-84 ayrıca teşekkürlerr.(forum için)
aslında bir sorunum varr.iyi güzel gaza geldimde 1-31 ağustos karadeniz e gidecem.orda nasıl yaparım bunları bilmiyorum.
hedefim 10 ay da 30 kg vermek.böyle bir başlangıcı ilk defa yapıyorum. yıllardır cesaret edemiyordum.(yaş 39:boy154)sağlık çokk şükür çokk iyi şimdilik.en büyük zevkim sigaraydı bitti ekmekti bitecek çaydı aramıyorum bilee zaten şekersiz içerdimm.
öyle gazlı içecek dondurma çikolata aramam hiç eskiden beri ammaaaa bonbon (akide türü)şekere dayanamazdım.şimdilik yemiyorum. nasıl kilo aldım bilmem.abur cuburum yoktur 6 öğün meyve yesem aramam başka şey yerimde meyve ve sebze hemde patates hariç hepsini çiğdenn.patlıcan kabak v.b.kızartma yemem yoğurt evde yaparım kahvaltıda bile yerimm çok severim. kızımı okula götürüp getiririm hep yürürüm.ev işlerini yaparım damacanamı bile kendim çıkartırım 5. kata merdivenden
bunlara karşılık tek ekmek ve zeytin mi suçlu bunlar bir yana zeytin ekmek te bir yana. ama ikisinide unuturum heralde yaaa.

mrb hanımlarrr
9 temmuz da bu çaya (aktardan açık aldım)başladım,85 kg idim.13 temmuz 10 günlük lahana kürünün ilk 5 ini tamamladım bıraktım.17 temmuz (bu akşam 3. olacak)cillian ablamıza takılıyorum.son olarakta 17 temmuzda ekmeğe veda ettim.(çay zaten tatlı isteğimi gidermişti)hergün en az 2 demlik bazen 3 olurdu siyah çay içerdim 2-3 gündür aklıma bile gelmiyor o da gittii.
şimdi sıra kilolarda onlarda giderse tamam olacak sabırla bekliyorum. şimdilik 2- 3 kg gitti bile.
k.k. da yeniyim gezinirken keşfettim. çook geç kalmışım farkındayım. bushra-84 ayrıca teşekkürlerr.(forum için)
aslında bir sorunum varr.iyi güzel gaza geldimde 1-31 ağustos karadeniz e gidecem.orda nasıl yaparım bunları bilmiyorum.
hedefim 10 ay da 30 kg vermek.böyle bir başlangıcı ilk defa yapıyorum. yıllardır cesaret edemiyordum.(yaş 39:boy154)sağlık çokk şükür çokk iyi şimdilik.en büyük zevkim sigaraydı bitti ekmekti bitecek çaydı aramıyorum bilee zaten şekersiz içerdimm.
öyle gazlı içecek dondurma çikolata aramam hiç eskiden beri ammaaaa bonbon (akide türü)şekere dayanamazdım.şimdilik yemiyorum. nasıl kilo aldım bilmem.abur cuburum yoktur 6 öğün meyve yesem aramam başka şey yerimde meyve ve sebze hemde patates hariç hepsini çiğdenn.patlıcan kabak v.b.kızartma yemem yoğurt evde yaparım kahvaltıda bile yerimm çok severim. kızımı okula götürüp getiririm hep yürürüm.ev işlerini yaparım damacanamı bile kendim çıkartırım 5. kata merdivenden
bunlara karşılık tek ekmek ve zeytin mi suçlu bunlar bir yana zeytin ekmek te bir yana. ama ikisinide unuturum heralde yaaa.

Rica ederim canım,faydalı olabildiysem ne mutlu bana.Canım sen bir doktora görünsene.Belkide insülin direncin vardır veya tiroid bezlerin yavaş çalışıyordur.Çünkü kilo aldırıcı şeyler yemiyorsun,sürekli hareket ediyorsun,belkide vücudunun çalışmasında bir sorun vardır(tiroid vb).
Ramazanda iftardan sonra ve sahurdan önce 1er bardak içmeyi düşünüyorum canım,sende öyle yapabilirsin.İftardan 1,5-2 saat sonrada jiliyi yapmayı düşünüyorum:):KK8:

aldım ama barut agacı kabugunu bulamıyorum yok yani hçbiyerde

Canım barut ağacı kabuğunun yerine bir bitki önermişti aktarım ismini öğreneyim yazarım.Sende aktarına sor olmazsa.Bir ara Türkiye'de bitmişti barut ağacı kabuğu ama tekrar gelmiş diye duydum.Tekrar sor istersen olmazsa alternatif bitkiyi kullanırsın.

mrb hanımlarrr

hoşgeldin blackseea ,aramıza buradaki herkes zayıflıyor,sende zayıflarsın,yeterki terketme...

İzmirde yaşıyanlar hangi aktardan aldıklarını yazabilirler mi ?:KK56: çünkü güven olmuyor her yere .

Merhaba,
Bende buradaki arkadaşlarımdan duyduğum doğalpirin marka olan çaydan aldım.Aldığım aktar bunu kullanan müşterilerim çok iyi kilo verdiler,bir zararı yok,dedi.2gündür içiyorum sanki vücudumdan ödem attı.Hatta bugün 1 kutu daha aldım.Gerçi açık olanlardan tek tek almadığıma da pişman oldum şimdi.Bu arada bu çayı kullanıpta saçları dökülenenler oldu mu?

Son düzenleme:
Bende bugün aktarlara gittim sordum, poşet şeklinde sattıklarını söylediler öyle daha güvenliymiş bilmiyorum neye karşı güvenli neye dayanarak bunu dediler ama almadım bende poşet olduğu için şimdi internetten sipariş vereceğim ancak tereddütlerim var, arkadaşlar tuanabaharat adlı bir siteden sipariş edeceğim acaba burdan sipariş eden ve kullanan varsa yazabilirse çok sevinirim yoksa poşet almak zorunda kalıcam :18:

Rica ederim canım,faydalı olabildiysem ne mutlu bana.Canım sen bir doktora görünsene.Belkide insülin direncin vardır veya tiroid bezlerin yavaş çalışıyordur.Çünkü kilo aldırıcı şeyler yemiyorsun,sürekli hareket ediyorsun,belkide vücudunun çalışmasında bir sorun vardır(tiroid vb).
Ramazanda iftardan sonra ve sahurdan önce 1er bardak içmeyi düşünüyorum canım,sende öyle yapabilirsin.İftardan 1,5-2 saat sonrada jiliyi yapmayı düşünüyorum:):KK8:

mrb
teşekkür ediyorum öncelikle. bu konuda çok pimpirikliyim doğrusu. 3-6 ay aralarla tahlil yaptırırım. en son 3 hafta önce yaptırdım. tüm değerler normal çıkıyor. hatta bir yere güvenmiyom bidahaki sefere başka hasteneye gidiyom ama hepsi iyi çıkıyor. normal aralıklarda yani.bazen kolesterol sınırda oluyor ama o da normal.( bu kiloyla). ayda yarım kg tereyağı tüketiyorum mutfakta. margarin yağı, mısırözü gibi yağlar asla giremez mutfağıma.fındık yağı yemeklere ,zeytin yağı salatalar ve katvaltıda zeytin peynir üzerine falan.çok azda olsa 8 yaşındaki kızıma arada kızartmalık ayçiçek yağı kullanıyorum.yaa bu kadar detaylı yazıyorum aslında nerde hata yapıyorum görmeye çalışıyorum da ondann.
işte benim sorunum bu yanii.bende iftarımı elma sirkeli suyla açacağım.geçensenede öyle yaptım.hararetimi alıyor.bazende limonlu suyla tabii.ama çayı sizin gibi içeceğim bende. yalnız çay bende bağımlılık yaptı sanki. sürekli elim midemm arıyor bardağımı.bazen 5 bardağı (250 ml)kaçırıyordum.ama ramazanda öyle olmaz artıkk

Kızlar ramazan ayında nasıl içeceğiz fikri olan var mı? :18:
1 bardak iftardan sonra 1 bardak sahurdan önce içmek en mantıklısı.
Ama ben sahurda yemeği bile uyuyarak yiyorm resmen bide kalkıp çayı demlemekle uğraşamayacağım sanırım 1 bardak içebileceğim :KK1::KK1:

arkadaşlar aktarland die bir site car 35 tl hepsi.birde ayhan ercanın sitesinde önerdigi biostore dan var ama o toz halinde ay marka 3 kutusu 50 tl.neyapacagımı şaşırdım hangisinden alim lütfen yarrdım edinnnnnnnnnnn toz kullanan arkadaşlar varmı ay marka yeşil kutu??

Son düzenleme:
arkadaşlar aktarland die bir site car 35 tl hepsi.birde ayhan ercanın sitesinde önerdigi biostore dan var ama o toz halinde ay marka 3 kutusu 50 tl.neyapacagımı şaşırdım hangisinden alim lütfen yarrdım edinnnnnnnnnnn toz kullanan arkadaşlar varmı ay marka yeşil kutu??

Canım internetten almadığım için ben bilemiyorum.Ben aktardan bitkileri tek tek aldım ve evde kendim demleyip içiyorum.

Kızlar ramazan ayında nasıl içeceğiz fikri olan var mı? :18:
1 bardak iftardan sonra 1 bardak sahurdan önce içmek en mantıklısı.
Ama ben sahurda yemeği bile uyuyarak yiyorm resmen bide kalkıp çayı demlemekle uğraşamayacağım sanırım 1 bardak içebileceğim :KK1::KK1:

Bende sahurdan öncekini içemeyeceğim sanırım çünkü dün zor uyandım ve anca yetiştirebildim sahuru.Çayı demleyip 5-6 dk bekletip içip yarım saat bekleyecek vaktim olmuyor sahurda:KK50:
Ben sanırım iftardan 1-1.5 saat sonra birde gece yatarken içerim 1er bardak.

bugun cayi içmemin ve jillian egzersizlerimin 3. günü kendimi gayet iyi hissediyorum.. :21::21::21:tartılmadım aslında değişiklik var mı cok merak ediyorum. benim tartım yağ, kas, kemik, su ve kalori hesabı yapıyor .. ilk gün ki çıkanları yazdım jillian'ın 15. gününde tekrar yazıcam ..bakalım neler olmuş:KK49:

Benim aktardan aldığım herşeyin içinden kıl çıkıyor :KK30: şaka gibi ya .En son ısırgan aldım saçım için ,gene kıl çıktı .Artık paketlenmiş alacağım valla bu ne .

Bu çayında paketlenmiş halde olanı yok mu :KK25:

kızlar ben de dün aktardan gittim aldım sonunda 45 liklerden ve bugün başladım umarım vericem bütün kilolarımı çok uğraştım ne diyetler ne sporlar hiçbir şey işe yaramadı umarım bu çay yarar. aranızdan verenler eğer yazarsa biraz motivasyon olur güzel olur.:KK5::26:

X