5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

sabah sabah çok güldüm yaa otun içinden nasıl kıl çıkıyor Bence sen aktarını değiştir canm

kızlar bugün bende gidip alacağım bu otları umarım benimkilerdede kıl çıkmaz ben biraz tiksiniyorumda bişeyden kıl çıkınca deneyeceğim bakalım ne olacak sonuçları paylaşacağım.şuan 85 kiloyum öncelikle hedefim 70 göreceğiz bakalım

ablam bu çay tarifini içiyo kızlar gerçekten işe yarıyor,hiç rejim ve hiç spor yapmadığı halde haftada 1 kilo veriyo,bende 5 i 1 yerde çayı içiyorum o da aynı o da mate,funda,biberiye,kekik ve yeşil çaydan oluşuyo o da çok işe yarıyo,bende 1 ayda 5 kilo verdim....

kızlar aldım otlarımı yeni demledim.bide normal yapıp soğutup içsek ıce tea ler gibi olurmu acaba denedinizmi hiç

kızlar yarın 1 hafta olucak bu çayı ıcmeye baslayalı. ıştah 0 ya hıc ıstahım kalmadı 2 kg verdım 68 oldum, dun aksam gene aldım

hazır 40 lı paketı 15 tl ye aldım. ugrasamam dıye. salı gunu ankaraya gıdecem annemlere. ınsallah aksatmadan ıcebılırım

kızlar aldım otlarımı yeni demledim.bide normal yapıp soğutup içsek ıce tea ler gibi olurmu acaba denedinizmi hiç

Sıcak-ılık içersen daha etkili olur canım.
Bazen iş yaparken unutup çok beklettiğim zaman soğuduğu oluyor çayın ama soğuk olunca tadı çok ağır oluyor.Sıcakken içilebilir bir tadı var ama soğuduğu zaman zor içiyorum.

bunuda bildiğim iyi oldu.daha yeni aldım bugün zaten iki bardak içtim işte.yağı kaldırdım yiyeceklerden..zaten sorunum düzensiz beslenmeydi onuda hallettimi çayım kitabım ve ben mutlu mutlu eririm.

ramazanda ifardan 1 saat sonra içmeye başladım bide yatrken zaten yatmam 1 yada 2 yi buluyo 3 tede sahur hazırlığı iyi oluyo ama çok susuyorum ya yemek aklıma hiç gelmiyo su istiyoruuum

ramazanda ifardan 1 saat sonra içmeye başladım bide yatrken zaten yatmam 1 yada 2 yi buluyo 3 tede sahur hazırlığı iyi oluyo ama çok susuyorum ya yemek aklıma hiç gelmiyo su istiyoruuum

Evet canım ya benide çok susatıyor.Daha iftara 7.5 saat var ama ben fena susadım.Sanırım Ramazan'da bu çayı içemeyeceğim.Kendime eziyet ediyorum.Bu çay çok susatıyor,Ramazan'da bu çayı içmek bedene eziyet etmek.Ben Ramazan'dan sonra tekrar içmeye başlayacağım.

kızlar dünden beri içiyorum çayı gündüzün işte pek mümkün olmuyor dün 2 bardak içtim sabahta kalkar kalkmaz içtim biraz ılıktı.benim normalde kabızlık problemim vardı ben kayısıyla filan idare ediyordum fakat çaydan olsa gerek bugün 2 kere çıktım.çaydan heralde diye düşünüyorum bu kabızlık problemi olupta çayla çözeniniz varmı??

nihayet artik bende icebilicem bu caydan bikac gun once gelip aldim tr'den kizlar siz nasil iciyorsunuz ilik mi yoksa cok sicak olarak mi

mrblarr
ben dün içmedim çayı. bugün hem midem kazındı hemde bütüngün gözlerimi açamadım hep uyumak istedim.
ama önceki günler içiyordum.sabah oruçta kolay geçiyordu.susuzlık açlık yoktu vede daha enerjik oluyordum. bugün iftardan sonra hemen demledim. hatta şuan bile elimde içiyorum.
fakat ben herseferinde yeniden demlemiyom ramazandan berii.iftarda demlediğim çayı süzüyom kalan otları demlikte bırakıyom sahura kalkınca 1 bardak kaynar suyu kalan otların üzerine döküp aynı şekilde bidaha demliyom aynı etkiyi yapıyorr.şimdilik böyle devam edecem.fakat ben regl de ara verecem çünkü hem sıcaklardan hemde çaydan yoğun geçiyor. yeşil çay içtiğim zamanlarda de böyle olurdu.
herkese iyii zayıflamalarr.kapalıı iştahlarr.

Arkadaşlar lütfen ya tokatta bulamıyorum ben alabilen biriyle anlaşsak göndersem parasını fln biri bana göndersin şu otları lütfenn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…