5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

ramazanın başından beri oruç tutuyorum. kolumu bile kaldıramazdım özellikle susuzluktan dün akşam bu çayı içmeye başladım 3 bardak kadar içtim. bugün sabah 10 dan iftara kadar hiç yerimde durmadım. 5 günden beri yapamadığım temizliğimi yaptım alışverişe gittim... ne açlık ne sususzluk. bence sususzluktan dolayı bırakmayı düşünen arkadaşlar bu çay susuzluğa birebir. yanlız günde en az 3 lt. su içmek gerekli. iftardan sahura kadar 3-3,5 lt. su içiyorum. inşallah kiloda da bu kadar çabuk etki eder. başkanın söylediği gibi mate nin içinde matein denilen bir madde varmış kafeinin türeviymiş. ama kafein gibi yan etkisi yokmuş. öyle enerjiktim ama bastığım yeri de hissetmiyordum

ben plates türü yapıyorum vakit buldukça mekik çekiyorum ara sıra yan karın kasları için Jillian michaels bana epey bi hareketli geldi alıştırmak istemedim çünkü o kadar vaktim olmayabilir her zaman

çay dışında neler yaptın sadece cay mı içtnz yksa??

çay dışında vakit buldukça plates yaptım ama düzenli değl aslında benm metabolizmam çok yavaş çalışıyor dondurmada yedim çekirdekte yedim ama tıkabasa değl ayda 6 kilo zayıflayan arkadaşlarımız var eğer çabuk kiloveren bir bünyeye sahipsenz daha fazla da veririsinz sadece düzenli için ben gitiiğim gezmelerede götürdüm saat olarak sabah 9 öğlen 14 te akşam 18 gece 23 lerde içtim ve bol su mutlaka zaten suyu çok sevyrum

inşallah canım, artık psikolojim bozuldu çünkü hiç bir şekilde veremiyorum

ben bu yolda denemediğim kalmadı hatta aç ve şişko ölcem diyodum :)yaptığım diyetler daha kilo almamama neden oldu altın çilek kapsülleride dahil hepsi palavraymış fakat bu çay süper ramazandan sonra tekrar 4 fincana çıkarıcam şimdilik 2 ile yetncem

Şimdi aldığım aktarı aradım ama tarçın kokusuyla alakası yok,38 şubede satıyoruz biz bunu,kesinlikle gerçek dedi.Ne yapsam bilemedim.

benm bunları aldığım aktar arkadaşım kendisinede henüz yaş barut ağacı gönderdikleri için kolay kırılmıyo ama kuruyunca kırılıyo benm barut ağacının içi dışı kahverengi sanki sennki yeşilimsi belki kurudur diye bilmyrum ama

arkadaşım bende hep 2 liralık alıyorum ama çok fazla gelmiyo tabi çabuk bitiyolar kimse gülmez funda kekik biberiye çok bile geliyo ama diğerleri kilosu pahalı olduğu için az gelyotarfi aynen dediğin gibi bardağı üstünü kapat ama demlenrkenılıkla sıcak arası içeçceksin canım ilk hafta anlamysun sonra sonra kilo verdiğini çevrendekiler hissettrcek tabii kilon az ise çok farkedilmiyo verdiğinyavaş yavaş ister istemez az yemeğe başlıyosun zaten suyu bol iç :)

mrhaba bende uzun zamandır takip ediyorum malesef hepimizin ortak sorunu bende bu çaydan aldım burada aktarlant diye bir siteden istedim geldi ürünler ayrı ayrı boşetlerde gramaj olarakta iyi 35 tl ye aldım 4 gündür kullanıyorum ben tam 68 kiloydum 66 ya düştüm 2 kilo ödem den kaynaklandı herhalde

ayın 17sinden bu yana kullanıyorum maalesef kilomda değişkenlik olmadı adet olmadım 1hafta gecıktı. cok fazla saç dokulmem olustu bu zaman zarfında ne yapsam bılemıyorum... bırakmak da ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…