5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

ramazanın başından beri oruç tutuyorum. kolumu bile kaldıramazdım özellikle susuzluktan dün akşam bu çayı içmeye başladım 3 bardak kadar içtim. bugün sabah 10 dan iftara kadar hiç yerimde durmadım. 5 günden beri yapamadığım temizliğimi yaptım alışverişe gittim... ne açlık ne sususzluk. bence sususzluktan dolayı bırakmayı düşünen arkadaşlar bu çay susuzluğa birebir. yanlız günde en az 3 lt. su içmek gerekli. iftardan sahura kadar 3-3,5 lt. su içiyorum. inşallah kiloda da bu kadar çabuk etki eder. başkanın söylediği gibi mate nin içinde matein denilen bir madde varmış kafeinin türeviymiş. ama kafein gibi yan etkisi yokmuş. öyle enerjiktim ama bastığım yeri de hissetmiyordum

Evet canım bende yediklerime dikkat etmiyorum fazla.Tatlıyı falan hayatımdan çıkarmadım.Çünkü geçen sene ben tatlı,kızartma tarzı şeyler yemeyerek 25 kilo verdim,60 kiloya düştüm.Yasakladığım şeyleri yemeye başlayınca(tatlı,kızartma vs) kiloda almaya başladım maalesef:KK43:Eski kilomdan daha kilolu hale geldim,bu yüzden hiçbir şeyi yasaklamıyorum kendime,herşeyden yiyorum ama az az yiyorum.
İnşallah canım kurtulalım şu kilolarımızdan:)Sen Jillian michaels yapıyor musun canım?

ben plates türü yapıyorum vakit buldukça mekik çekiyorum ara sıra yan karın kasları için Jillian michaels bana epey bi hareketli geldi alıştırmak istemedim çünkü o kadar vaktim olmayabilir her zaman

çay dışında neler yaptın sadece cay mı içtnz yksa??

çay dışında vakit buldukça plates yaptım ama düzenli değl aslında benm metabolizmam çok yavaş çalışıyor dondurmada yedim çekirdekte yedim ama tıkabasa değl ayda 6 kilo zayıflayan arkadaşlarımız var eğer çabuk kiloveren bir bünyeye sahipsenz daha fazla da veririsinz sadece düzenli için ben gitiiğim gezmelerede götürdüm saat olarak sabah 9 öğlen 14 te akşam 18 gece 23 lerde içtim ve bol su mutlaka zaten suyu çok sevyrum

inşallah canım, artık psikolojim bozuldu çünkü hiç bir şekilde veremiyorum :KK43:

ben bu yolda denemediğim kalmadı hatta aç ve şişko ölcem diyodum :)yaptığım diyetler daha kilo almamama neden oldu altın çilek kapsülleride dahil hepsi palavraymış fakat bu çay süper ramazandan sonra tekrar 4 fincana çıkarıcam şimdilik 2 ile yetncem

Şimdi aldığım aktarı aradım ama tarçın kokusuyla alakası yok,38 şubede satıyoruz biz bunu,kesinlikle gerçek dedi.Ne yapsam bilemedim.

benm bunları aldığım aktar arkadaşım kendisinede henüz yaş barut ağacı gönderdikleri için kolay kırılmıyo ama kuruyunca kırılıyo benm barut ağacının içi dışı kahverengi sanki sennki yeşilimsi belki kurudur diye bilmyrum ama

Merhaba arkadaşlar bu çayı öncelikle annem için,sonrada kendim için yapmak istiyorum ama sormak istediğim bir kaç soru var;
malzemeleri yaklaşık kaç liralık alıyorsunuz mesela aktarda 2 liralık barut ağacı kabuğu desem gülmez bana değilmi ve ilk defa duydum ben bu kabuğuu :)
Demleme derken bu normal kettleda kaynayan suyu karışım üzerine döküp bekletmek oluyor değil mi :KK70: (acemi ev kızı ben :) )
ve ortalama kaç günde hissettiniz kilo verdiğinizi?
illa yanında diyet yapmak gerekiyor mu?

arkadaşım bende hep 2 liralık alıyorum ama çok fazla gelmiyo tabi çabuk bitiyolar kimse gülmez funda kekik biberiye çok bile geliyo ama diğerleri kilosu pahalı olduğu için az gelyotarfi aynen dediğin gibi bardağı üstünü kapat ama demlenrkenılıkla sıcak arası içeçceksin canım ilk hafta anlamysun sonra sonra kilo verdiğini çevrendekiler hissettrcek tabii kilon az ise çok farkedilmiyo verdiğinyavaş yavaş ister istemez az yemeğe başlıyosun zaten suyu bol iç :) :KK66:

mrhaba bende uzun zamandır takip ediyorum malesef hepimizin ortak sorunu bende bu çaydan aldım burada aktarlant diye bir siteden istedim geldi ürünler ayrı ayrı boşetlerde gramaj olarakta iyi 35 tl ye aldım 4 gündür kullanıyorum ben tam 68 kiloydum 66 ya düştüm 2 kilo ödem den kaynaklandı herhalde

ayın 17sinden bu yana kullanıyorum maalesef kilomda değişkenlik olmadı adet olmadım 1hafta gecıktı. cok fazla saç dokulmem olustu bu zaman zarfında ne yapsam bılemıyorum... bırakmak da ıstemıyorum

ayın 17sinden bu yana kullanıyorum maalesef kilomda değişkenlik olmadı adet olmadım 1hafta gecıktı. cok fazla saç dokulmem olustu bu zaman zarfında ne yapsam bılemıyorum... bırakmak da ıstemıyorum kansızlık problemin varsa ondan da saç dökülüyo benm başlamadan öncede dökülüyodu düzenli kullandınmı bu çayı yani günde 3öğün inanın bende işe yaramasa eleştirimide yapardım ama gerçekten kilo vermek istemenn n demek olduğunu biliyorum o yüzden denedim faydasını gördüm tavsiye ediyorum

ayın 17sinden bu yana kullanıyorum maalesef kilomda değişkenlik olmadı adet olmadım 1hafta gecıktı. cok fazla saç dokulmem olustu bu zaman zarfında ne yapsam bılemıyorum... bırakmak da ıstemıyorum kansızlık problemin varsa ondan da saç dökülüyo benm başlamadan öncede dökülüyodu düzenli kullandınmı bu çayı yani günde 3öğün inanın bende işe yaramasa eleştirimide yapardım ama gerçekten kilo vermek istemenn n demek olduğunu biliyorum o yüzden denedim faydasını gördüm tavsiye ediyorum[/QUOT

1 ay oncesı kan tahlılı falan yaptırıstımm oyle bır sorun yoktu zaten bırakamam 7 kılom var vermem gereken ... sızlerı okudukca hırslanıyorum ıns işe yarayacak

ayın 17sinden bu yana kullanıyorum maalesef kilomda değişkenlik olmadı adet olmadım 1hafta gecıktı. cok fazla saç dokulmem olustu bu zaman zarfında ne yapsam bılemıyorum... bırakmak da ıstemıyorum kansızlık problemin varsa ondan da saç dökülüyo benm başlamadan öncede dökülüyodu düzenli kullandınmı bu çayı yani günde 3öğün inanın bende işe yaramasa eleştirimide yapardım ama gerçekten kilo vermek istemenn n demek olduğunu biliyorum o yüzden denedim faydasını gördüm tavsiye ediyorum[/QUOT

1 ay oncesı kan tahlılı falan yaptırıstımm oyle bır sorun yoktu zaten bırakamam 7 kılom var vermem gereken ... sızlerı okudukca hırslanıyorum ıns işe yarayacak

15 günden snr verirsin bence.diyette yapıyomusun.diyet yapanlarda saç dökülmeleri olur.vücudun düzeni değişiyor çünkü.bu çay adet düzensizliği yapmadı.kafanı takma yakında olursun bnde 4 gün snr oldum ama normal ztn 1 hafta sarkması.

veririsin inşallah devam et bol su iç arkadaşım

15 günden snr verirsin bence.diyette yapıyomusun.diyet yapanlarda saç dökülmeleri olur.vücudun düzeni değişiyor çünkü.bu çay adet düzensizliği yapmadı.kafanı takma yakında olursun bnde 4 gün snr oldum ama normal ztn 1 hafta sarkması.

dıyet yapmıyorum zaten hıc beceremedım dıyet ısını :KK1: ben 1 ay once bebegımı kaybettım ve kurtaj oldum yanı mart ayından bu yana adet gormedım . doktorum 1 aya kadar olursun demıstı ama hala tık yok . ona dayanarak ta sıskınlıgım var bunun farkındayım bır adet olsam anlayacagım ne kadar vermısım yada almısım ...

dıyet yapmıyorum zaten hıc beceremedım dıyet ısını :KK1: ben 1 ay once bebegımı kaybettım ve kurtaj oldum yanı mart ayından bu yana adet gormedım . doktorum 1 aya kadar olursun demıstı ama hala tık yok . ona dayanarak ta sıskınlıgım var bunun farkındayım bır adet olsam anlayacagım ne kadar vermısım yada almısım ...

canım saç dökülmen kürtajdan kaynaklanıyr. bliyorum bunları yakın akrabamdan .bide arkadaşm doktor:):)diğnlemekten bana da öğretti artık.sıkma kendini tatlım ama hemen geçmez braz bekle saç döklmesi içn vücudun annelik hormonlarını salgıladı zamanla geçiyor.adetini 1 ay snr görmen gerekrdi .eğer görmezsen tekrar gtmen gerekr yani bi kontrollere gtmende yarar var

Başın sağolsun canım ve çok geçmiş olsun.Adet olamayınca şişkinlik oluyor maalesef ve bu dönemde tartı 2-3 kilo fazla gösteriyor.
Bende bu çay ve kilo vermek adetimi düzenledi.7 aydır sürekli gecikme yaşarken bu ay ilk defa 7 ay önceki gibi düzene girdi ve zamanında oldu çok şükür Rabbim'e:nazar:

canım saç dökülmen kürtajdan kaynaklanıyr. bliyorum bunları yakın akrabamdan .bide arkadaşm doktor:):)diğnlemekten bana da öğretti artık.sıkma kendini tatlım ama hemen geçmez braz bekle saç döklmesi içn vücudun annelik hormonlarını salgıladı zamanla geçiyor.adetini 1 ay snr görmen gerekrdi .eğer görmezsen tekrar gtmen gerekr yani bi kontrollere gtmende yarar var

2. ayda adeti olman gerekr cnm ama dediğim gbi kafanı takmaman şart

bılglendırme ıçın cok saol dikkate alacagım onerını... hepımıze saglıklı kılo vermede basarılar dılerım ...az bıraz kılo vereyım tekrar bebek sahıbı olmak sıtıyorum ınsallah....

Başın sağolsun canım ve çok geçmiş olsun.Adet olamayınca şişkinlik oluyor maalesef ve bu dönemde tartı 2-3 kilo fazla gösteriyor.
Bende bu çay ve kilo vermek adetimi düzenledi.7 aydır sürekli gecikme yaşarken bu ay ilk defa 7 ay önceki gibi düzene girdi ve zamanında oldu çok şükür Rabbim'e:nazar:

teşekkur ederım . ilginiz için bu topıkte beraber kilo verip saglıklı olacagımız gunlere ıns

X