- 9 Temmuz 2012
- 67
- 0
ya arkadaşlar ben analamadım bu işi .adam toz,poşet kapsül şeklindeki çaylari almayın diyor.yazan arakadaşların yorumlarını okuyorum toz şeklinde olanı almışlar ne yapacagımı şaşırdım.bioostore die biyerden almamızı söylüyorlar ama oda toz halinde ay marka.napacaz anlamadım.
canım ayhan ercan anlattı. bunu kendiniz yapacaksınız tek tek. bnm çıkardığım hç bişey yok dedi .bnmde önerim bu doğrultuda. tamam zayıflayanlar oluyo ama bunu kendin yaparak sağlam hale getrmende hç bi sorun olamaz.en azından kendin bilirsin güvenliğini.tek tek aktardan otları al derim canım.
mrb hanımlarrr
9 temmuz da bu çaya (aktardan açık aldım)başladım,85 kg idim.13 temmuz 10 günlük lahana kürünün ilk 5 ini tamamladım bıraktım.17 temmuz (bu akşam 3. olacak)cillian ablamıza takılıyorum.son olarakta 17 temmuzda ekmeğe veda ettim.(çay zaten tatlı isteğimi gidermişti)hergün en az 2 demlik bazen 3 olurdu siyah çay içerdim 2-3 gündür aklıma bile gelmiyor o da gittii.
şimdi sıra kilolarda onlarda giderse tamam olacak sabırla bekliyorum. şimdilik 2- 3 kg gitti bile.
hepimize başarılar sabırlar diliyorum. (aç karnına 3 kg tok 2 kg gitti)
hepinize çok teşekkür ediyorum çünkü sizler sayesinde motive oldum.
k.k. da yeniyim gezinirken keşfettim. çook geç kalmışım farkındayım. bushra-84 ayrıca teşekkürlerr.(forum için)
aslında bir sorunum varr.iyi güzel gaza geldimde 1-31 ağustos karadeniz e gidecem.orda nasıl yaparım bunları bilmiyorum.
hedefim 10 ay da 30 kg vermek.böyle bir başlangıcı ilk defa yapıyorum. yıllardır cesaret edemiyordum.(yaş 39:boy154)sağlık çokk şükür çokk iyi şimdilik.en büyük zevkim sigaraydı bitti ekmekti bitecek çaydı aramıyorum bilee zaten şekersiz içerdimm.
öyle gazlı içecek dondurma çikolata aramam hiç eskiden beri ammaaaa bonbon (akide türü)şekere dayanamazdım.şimdilik yemiyorum. nasıl kilo aldım bilmem.abur cuburum yoktur 6 öğün meyve yesem aramam başka şey yerimde meyve ve sebze hemde patates hariç hepsini çiğdenn.patlıcan kabak v.b.kızartma yemem yoğurt evde yaparım kahvaltıda bile yerimm çok severim. kızımı okula götürüp getiririm hep yürürüm.ev işlerini yaparım damacanamı bile kendim çıkartırım 5. kata merdivenden
bunlara karşılık tek ekmek ve zeytin mi suçlu bunlar bir yana zeytin ekmek te bir yana. ama ikisinide unuturum heralde yaaa.
aldım ama barut agacı kabugunu bulamıyorum yok yani hçbiyerde
mrb hanımlarrr
9 temmuz da bu çaya (aktardan açık aldım)başladım,85 kg idim.13 temmuz 10 günlük lahana kürünün ilk 5 ini tamamladım bıraktım.17 temmuz (bu akşam 3. olacak)cillian ablamıza takılıyorum.son olarakta 17 temmuzda ekmeğe veda ettim.(çay zaten tatlı isteğimi gidermişti)hergün en az 2 demlik bazen 3 olurdu siyah çay içerdim 2-3 gündür aklıma bile gelmiyor o da gittii.
şimdi sıra kilolarda onlarda giderse tamam olacak sabırla bekliyorum. şimdilik 2- 3 kg gitti bile.
hepimize başarılar sabırlar diliyorum. (aç karnına 3 kg tok 2 kg gitti)
hepinize çok teşekkür ediyorum çünkü sizler sayesinde motive oldum.
k.k. da yeniyim gezinirken keşfettim. çook geç kalmışım farkındayım. bushra-84 ayrıca teşekkürlerr.(forum için)
aslında bir sorunum varr.iyi güzel gaza geldimde 1-31 ağustos karadeniz e gidecem.orda nasıl yaparım bunları bilmiyorum.
hedefim 10 ay da 30 kg vermek.böyle bir başlangıcı ilk defa yapıyorum. yıllardır cesaret edemiyordum.(yaş 39:boy154)sağlık çokk şükür çokk iyi şimdilik.en büyük zevkim sigaraydı bitti ekmekti bitecek çaydı aramıyorum bilee zaten şekersiz içerdimm.
öyle gazlı içecek dondurma çikolata aramam hiç eskiden beri ammaaaa bonbon (akide türü)şekere dayanamazdım.şimdilik yemiyorum. nasıl kilo aldım bilmem.abur cuburum yoktur 6 öğün meyve yesem aramam başka şey yerimde meyve ve sebze hemde patates hariç hepsini çiğdenn.patlıcan kabak v.b.kızartma yemem yoğurt evde yaparım kahvaltıda bile yerimm çok severim. kızımı okula götürüp getiririm hep yürürüm.ev işlerini yaparım damacanamı bile kendim çıkartırım 5. kata merdivenden
bunlara karşılık tek ekmek ve zeytin mi suçlu bunlar bir yana zeytin ekmek te bir yana. ama ikisinide unuturum heralde yaaa.
Rica ederim canım,faydalı olabildiysem ne mutlu bana.Canım sen bir doktora görünsene.Belkide insülin direncin vardır veya tiroid bezlerin yavaş çalışıyordur.Çünkü kilo aldırıcı şeyler yemiyorsun,sürekli hareket ediyorsun,belkide vücudunun çalışmasında bir sorun vardır(tiroid vb).
Ramazanda iftardan sonra ve sahurdan önce 1er bardak içmeyi düşünüyorum canım,sende öyle yapabilirsin.İftardan 1,5-2 saat sonrada jiliyi yapmayı düşünüyorum:)
arkadaşlar aktarland die bir site car 35 tl hepsi.birde ayhan ercanın sitesinde önerdigi biostore dan var ama o toz halinde ay marka 3 kutusu 50 tl.neyapacagımı şaşırdım hangisinden alim lütfen yarrdım edinnnnnnnnnnn toz kullanan arkadaşlar varmı ay marka yeşil kutu??
Kızlar ramazan ayında nasıl içeceğiz fikri olan var mı? :18:
1 bardak iftardan sonra 1 bardak sahurdan önce içmek en mantıklısı.
Ama ben sahurda yemeği bile uyuyarak yiyorm resmen bide kalkıp çayı demlemekle uğraşamayacağım sanırım 1 bardak içebileceğim