5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

jilliana her gün biraz daha alışıyor vücut zaten. şimdiye kadar pek çok aerobik vs yaptım, hatta sporcu geçmişim de var, ama bu tarz yapanı ilk kez görüyorum. çok sevindim tam olarak yaptığına, zaten zorlanıyorsan bile 5 sn'den az olmak kaydıyla durup kaldığın yerden devam etmelisin.
canım bence ödemin sebebi sıcak, nemli havalar olabilir. 9'lu çay gerçekten söktürüyor her şeyi.. ben geçen hafta böbrek kumu döktüm mesela... yine de vücudumun bir miktar su tuttuğunu hissediyorum. kilom şu anda 75,2 kg olmuş, boyum 165. dediğin gibi yasaklar koymuyorum kendime. çok ters etki yaratıyor bende. şu an tek yasağım soğuk soğuk içmeyi sevdiğim bira ...
bu çayla birlikte zaten tatlılar bile çok tatlı geliyor dilime. dondurma bile istemiyor canım. bir de spordan önce içersen çayı cidden daha fazlasını atıyorsun. metabolizma çok çok daha hızlı çalışıyor. bana göre tıpkı l-carnitin denen bir ilaç var sporcular kullanıyor o etkiyi yaratıyor, l-carnitin vücudu hızlandırıp daha fazla yağ yaktıran bir ilaç. sırf denemek için dün çayı içmeksizin jillianı yaptım, gerçekten de yarı yarıya daha az terledim. tişörtümün tamamı ıslanmamıştı. çay sporun etkisini artırıyor bence.
bendeki etkiler, gözle görülür olmaya başladı canım... emin ol sen de göreceksin.

herkese günaydın,mutlu sabahlar...bugün çaydaki 3.günüme başladım.şu an çayımı yudumlarken yazıyorum.bu sabah çok mutlu oldum.çünkü dün 75.6 iken bu sabah 75.0 çıktım.bu çay kesinlikle ödem attırıyor.kilo verdirirmi zamanla göreceğim.Yanlız dün regl olmam gerekirdi hala görmedim.bu durumunda kilo üzerinde etkisi oluyor diyorlar.buna rağmen 600 gr. gitmiş.jillian dün tam yaptığım için bütün kaslarım ağrıyor.ama bugün tam gaz devam edeceğim.ben öyle haftata bir gün tartılamam.her sabah uyanınca tuvalet sonrası tartılır not alırım.böylelikle daha kontrollu gidiyorum.
çaya devam,jillian'a devam..

himmm,cok istahlandirdi beni mesajib.ben de bi an once temin edip deneyeyim,deneme tahtasina donduk zaten bu kilolar yuzunden (

benm yaptığım hareket olarak,50'şer tane sandalyeye ellerimi koyp sağ bacağımı 50 defa kaldrıp indiriyrm snr sol.yan taraflar içn bunu yapıyrm.yarım saat müzik açıp oynuyrm karnıma bant bağlıyrm karnım sırılsıklam oluyor.

Canım jullian michales level 1 yaz googleye ordan bulabilirsin.Belli bir web adresi yok.

KIZLAR CILDIRICİİİM KİLO VEREMİYORUM.BİRDE TOPİCDE 2 GÜNDÜR BİŞEY VAR JİİLLİAN DİE,NEDİR BU JİİLLİAN FAYDASI FALAN :s

KIZLAR CILDIRICİİİM KİLO VEREMİYORUM.BİRDE TOPİCDE 2 GÜNDÜR BİŞEY VAR JİİLLİAN DİE,NEDİR BU JİİLLİAN FAYDASI FALAN :s

Canım 2 mesaj yukarıda bir link verdim.Ordan incelersen daha iyi anlarsın.Jillian Michales kadının adı ve bazı hareketler yapıyor,vücudu sıkılaştırıyor.

Bende tokluk hissi kayboldu sanırım .aklım yemekte .istikrar ve azim yok 81,60 dım 82,20 olmusum:18:acil motivasyon .ayda bu cayla 10 kilo verenler nasıl verdi ?neler yedi neler yaptı destek istiyorum

ben bu çayı kullanyorum bayanlar aynı zamnda dyet ve yrüyüşte yapyrm gerçekten çay herşeye çok iyi geliyor kabızlığım bile düzeldi ve 1 ayda 6 klo verdim

bayanlar ben kullanıyorum çayı tadıda gayet gzel hergün içiyorum diyet ve yüryüşte yapyorm şuanda 1 ayda 6 klo verdim darsı zayıflamk isteyen herkse :)

geçenlerde bir diyetisyen söylemişti her gün her dakika tartılmayın o psikolojiyle tartıya çıkınca böbrek üstü bezleri çlışıp su topluyomuş buda kilo kaybını ortadan kaldıryo hiç vermemşsin gibi gösteriyomuş bilmiyorum araştırın yinede isterseniz ama ben diyetisyenin yalancısıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…