bugün 3 fincan 9 hayat çayımı içtim.diyet hakkındaki düşüncelerimiz aynı.ne zaman diyet adı altında zayıflamaya çalışsam hep mutsuz oluyorum.jillian bugün başarılı yaptm.bırakmıycam dedim.28 dakikayı tamamladım.ama felaket terledim.çay hakkındada istikrarlı bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum.yazlıktaydım yeni geldim.her akşam yürüyüş artı bisiklet yaptım.yediklerime dikkat ettim.büyük bir ödemle geri döndüm.anlamış değilim.kısacası mutsuzum.onu yeme bunu yeme olmuyor.
delibalık boyunu ve kilonu öğrenebilirmiyim.en azından birbirimize destek olur buradan paylaşırız.ben 1.68 boyunda 75.6 kiloyum.tabii iki doğum yapmış biri olarak göbek bölgemden çok zorlanıyorum.ama jillian le başarırım belki.bugünü 1.gün kabul ediyorum.bayrama kadar bayağı bir forma girmeliyim.desteklerini bekliyorum senin ve diğer arkadaşların.
Şimdiden hayırlı olsun canım.Hemen hemen içen herkeste işe yaradı:)
İnşallah canım. Ben spor yapmıcam yapmadanda faydası olurmu acaba :26:
benım kuzenim bu çay ile tam 10 kilo verdi 1 ayda üstelik öyle kiloluda değildi80 kiloydu tabi şuan 60 kılo aslında bu karışım eski bir karışım ama ciddiye alanlar olmamıştı kendisine bu bitki karışımını bir rus bayan vermişti 1 sene önce
bushra_84 bu çayı her yaştaki kişi kullanailir mi acaba
benm yaptığım hareket olarak,50'şer tane sandalyeye ellerimi koyp sağ bacağımı 50 defa kaldrıp indiriyrm snr sol.yan taraflar içn bunu yapıyrm.yarım saat müzik açıp oynuyrm karnıma bant bağlıyrm karnım sırılsıklam oluyor.
kaç dk yapyosun cnmCanım jullian michales level 1 yaz googleye ordan bulabilirsin.Belli bir web adresi yok.
kaç dk yapyosun cnm
teşşekkrlerr canım bugn başlıcmKızlar Jillian michales 30 days sharedi yapmak isteyenler için linkini veriyorum.Orda her türlü bilgi var.Özellikle 189. sayfada indirme linkleri var.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...shred-egzersiz-programi-205.html#post25477116
teşşekkrlerr canım bugn başlıcm
bugün 3 fincan 9 hayat çayımı içtim.diyet hakkındaki düşüncelerimiz aynı.ne zaman diyet adı altında zayıflamaya çalışsam hep mutsuz oluyorum.jillian bugün başarılı yaptm.bırakmıycam dedim.28 dakikayı tamamladım.ama felaket terledim.çay hakkındada istikrarlı bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum.yazlıktaydım yeni geldim.her akşam yürüyüş artı bisiklet yaptım.yediklerime dikkat ettim.büyük bir ödemle geri döndüm.anlamış değilim.kısacası mutsuzum.onu yeme bunu yeme olmuyor.
delibalık boyunu ve kilonu öğrenebilirmiyim.en azından birbirimize destek olur buradan paylaşırız.ben 1.68 boyunda 75.6 kiloyum.tabii iki doğum yapmış biri olarak göbek bölgemden çok zorlanıyorum.ama jillian le başarırım belki.bugünü 1.gün kabul ediyorum.bayrama kadar bayağı bir forma girmeliyim.desteklerini bekliyorum senin ve diğer arkadaşların.
KIZLAR CILDIRICİİİM KİLO VEREMİYORUM.BİRDE TOPİCDE 2 GÜNDÜR BİŞEY VAR JİİLLİAN DİE,NEDİR BU JİİLLİAN FAYDASI FALAN :s