5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Canım senden önceki mesajda yazmıştım

Maşaallah canım,inşallah böyle devam edersin kilo vermeye
Her gün tartılma ama 3-4 günde bir tartılırsan daha çok moral olur:)
Dediğin gibi su çok önemli ve hareket:)
Nerede yaşıyorsun canım bilmiyorum ben İstanbul'da yaşıyorum ve bugün burada fena nem var

Busracim istanbul b.evler canim sorma feci bugun ve articakmista yazliga gecicem ama burda bi tempo tutturdum gidesim yok kilo bu sekilde veremem herhalde iki haftada 5 kg harika olur ama tartilmam lazim haklisin

bushracığım önceki bir mesajında görmüştüm jillian yaptığını, sonrasında bakıyım nasılmış deyip ben de başladım. o topikte de yazıyorum hatta. bundan haberdar ettiğin için teşekkür ediyorum sana çünkü bu egzersizleri yapmaya başladığım pazartesinden bu yana çok daha ciddiye alıyorum bu işi... hedef koydum kendime. 3 hafta içinde 75,5 kg'dan 70 kg'ya düşmeyi kafama koydum. bu işler kafada biter ve kararlı olmak lazım hepimiz biliyoruz. ben gereken ciddiyeti göstermiyordum şimdiye dek. herkes gibi benim de bir kilo alma hikayem var elbette. duygusal sebepler çok önemli bende de... motivasyon çok önemli. kararlı başlayıp, eşimin bir sözüyle tepetaklak olup boşveriyordum her şeyi. bu çay karışımını da aldığımda başlamama sebebim buydu. bu da işe yaramayacak, bunu da yarıda bırakacağım diyordum kendi kendime... fakat bu kez hiçbir şeyin engel olmasına izin vermeyeceğim. disiplinli bir şekilde her gün bisikletimi de jillian'ı mı da yapacağım

delibalık meraba,mesajlarını okudum.hedefimiz aynı.bende bu sabah tartıldım 75,6 çıktım.acilen zayıflamalıyım.dün aktara gidip 9 hayat çayını aldım.dünden beri içmeye başladım.aynı zamanda dünde jillian yapmaya çalıştım.sadece 10 dakika dayanabildim.o kadar çok diyete başlayıp yapamadımki.istersen birlikte yol alalım.destekçi arıyorum kendime

Çok sevinirim valla başka türlü çok zor çünkü. ama diyet fikri beni çok geriyor. yani adı diyet olunca yemeyeceğim varsa da yemek istiyorum o yüzden yediklerime dikkat edip, elimden geldiğince hareketli olmaya çalışıyorum. o da bu sıcaklarda çok zor oluyor ama başka türlü bu kilolar gitmez. ben 1-2 haftadır zaten yarım saat falan bisiklet çeviriyordum. bunun biraz faydasını gördüm aslında. belim bacaklarım inceldi. ama jillian kadar etkili değil bence o yüzden ne kadar zorlansan da her gün yapmaya çalış. sarışın kadını takip et, o daha hafifini yapıyor.

Kizlar adet duzensizligi olan var mi?

Canım benim adetlerim kilo aldığımdan beri düzensizleşti.

Lara

Busracim istanbul b.evler canim sorma feci bugun ve articakmista yazliga gecicem ama burda bi tempo tutturdum gidesim yok kilo bu sekilde veremem herhalde iki haftada 5 kg harika olur ama tartilmam lazim haklisin

Evet canım ya sıcaklar artacakmış.Yazlıkta benim yerimede serinle
Azmedersen canım verebilirsin 5 kilocuk

Evet canım bugün Jillian topiğinde gördüm yorumunu:)Hadi hayırlı olsun çayda Jilian'da
Canım ne kadar ciddiye alırsan o kadar başarılı olursun.Ben 3 hafta kadar bir sürede 4,5 kilo verdim.İstersek başarırız canım Allah'ın izniyle.
Çayını iç ardından Jili'yi yap sucuk gibi terliyorsun

Aynen canım ben diyet yapmıyorum,yediklerime dikkat ediyorum.Diyet yapınca bazı şeyler yasak oluyor.O yasak şeyleri biraz zaman geçtikten sonra yediğimiz zamanda kilo aldırıyor.
Dün dondurma yedim mesela ama Jilian topiğinede yazdım biraz önce,göbekten tam 6 cm incelmişim,hemde 5 günde
Her şeyi yiyorum ama abartmadan.Mesela önceden bir dondurmayı yerdim ama dün yarısını eşime verdim:)
Herşeyden ama abartmadan yemek daha güzel,hem her şeyin tadını alıyoruz,hemde ileri zamanlarda yesekte kilo aldırmıyor

Ve dediğin gibi Jillian'a yeni başlayanlar arkadaki sarısın kız hareketleri daha basit yapıyor,onu takip edin ve sakın bırakmayın yapmayı.4-5 gün sonra alışıyorsunuz ağrı sızı kalmıyor:)

Son düzenleme:

maşallah nasıl bi diyet uyguluyorsun 50 günde 7 kilo çok güzel bende 75 kiloyum ve 10 kilo vermem lazım ama motivosyonum sıfır 10 gün sonra pes ediyorumm senin yazını okuyunca bana moral oldu bunun için tsk ederim inş istediğin kiloya gelirsin

dilsah99 merhaba jillian da benim de 5. günüm sağolsun bushra dan öğrendim ,10 dk dayanabildim diyosun haklısın ama ilk 10 dk zorluyor sonra yer hareketlerine geçiyor zaten 10 dk sonra sakın bırakma devam et yer hareketlerinde dinlenmiş oluyosun ,bak ben emziriyorum diyet yapamıyorum fazla kilo veremicem ama bu hareketleri yaptığımda kendimi daha iyi hissediyorum çünkü vücudunun her yerinin çalıştığını hissediyosun ,ok miyiz jillian a devam :)))))))

Bende hep vermem lazım diyorum 3 yıldır ağlaşıyorum insanlar ne kilolalar veriyor diyorum ve sürekli şikayetçiyim hareketsizim arabayla tuvalete gidecek kadar hareketsizim aburcubur çok olmamakla birlikte yiyorum
*Bu işin sırrı sabırlı olmakta bitiyor
*15 günde bütün kilolardan kurtulmayacağını kabulleneceksin
*Karbonhidrattan uzak duracaksın mesela pirinç makarna çikolata dondurma hatta karpuzu bile az nefsini körleyeceksin sadece
*Kısaca yediklerine emek vereceksin acıktım diye önüne geleni yemiyeceksin
*Hareket edeceksin burda baz kendin olacaksın herkes şunları yapıyor olayı değil harekette dikkate almam kendi rutinini zorlayacaksın yavaş yavai bünyeni alıştırarak kendine yüklenip pes ettirmeyeceksin
Ben vermem gereken 10 kg için 2 ay biçiyorum şu an 68 kg yim 58 kg olmak istiyorum ve br dahada bu kadar biriktirmeden önlem alacağım sağlıkla kurtulayım şu kilolardan hayırlısı ile

İnternetten sipariş verdim bu gün geldi çayım ve ilk çayımı içtim bakalım inşallah işe yarar....

İnşallah canım.En önemli şey azim ve kararlılık.

Cayi ictiginden beri adet duzensizligi ceken var mi?

Canım bir önceki sayfada yazmıştım sana cevap ama görmedin herhalde.Benim kilo aldığımdan beri adet düzensizliğim var.Çayı kullanmaya başlayalı henüz 3 hafta olduğu için bu ay adetim düzenli olur mu bilmiyorum.Çayın adete bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.

bugün 3 fincan 9 hayat çayımı içtim.diyet hakkındaki düşüncelerimiz aynı.ne zaman diyet adı altında zayıflamaya çalışsam hep mutsuz oluyorum.jillian bugün başarılı yaptm.bırakmıycam dedim.28 dakikayı tamamladım.ama felaket terledim.çay hakkındada istikrarlı bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum.yazlıktaydım yeni geldim.her akşam yürüyüş artı bisiklet yaptım.yediklerime dikkat ettim.büyük bir ödemle geri döndüm.anlamış değilim.kısacası mutsuzum.onu yeme bunu yeme olmuyor.
delibalık boyunu ve kilonu öğrenebilirmiyim.en azından birbirimize destek olur buradan paylaşırız.ben 1.68 boyunda 75.6 kiloyum.tabii iki doğum yapmış biri olarak göbek bölgemden çok zorlanıyorum.ama jillian le başarırım belki.bugünü 1.gün kabul ediyorum.bayrama kadar bayağı bir forma girmeliyim.desteklerini bekliyorum senin ve diğer arkadaşların.

açıkçası bu kadar hızlı kilo verdiren her yöntemi sakıncalı buluyorum.kilo vermek için sağlınızdan olmayın lütfen arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…