kızlar ben ne diyetler yaptım falan ama yok kar etmedi birde bunu deniyeceğim umarım işe yarar 10 kilo kadar fazlam var umarım en kısa zamanda veririm günlük neler yapıyorsunuz ayrntılı bir şekilde paylaşırsanız sevinirim çünki kilolarımı acayip derecede kafama takmış durumdayım psikolojim bozuldu desem yeridir yani
Benim 3. günüm bugün sababh yine tartıya çıktım ama sıcaktan sanırım şişmişim verdiğim 800 gr ı almışım gibi oldum moralim bozuldu biraz evvel dayanamadım çıktım vermişim 800 gr ı sevindim.
Bugün acayip sıcak hava yürüyüşe öıkıcam fakat cesaretim yok 7 gibi serinler belki hava o zaman çıkarım bugün biraz daha fazla yürüyeceğim 2 günde 800gr 16 günde 6.4 kg eder 5 olsa ohhhhhhhhhhhhh diyim ben 3 lt su içmeye çalışıyorum geçen yaz bir öğrencim feci zayıflamıştı sordum ne yaptın diye 4 5 lt su içtim diyor fazla tabii ama 3 lt içmek lazım
Yaaaaaaaa kızlar bi versek şu kilolaro sağlıkla ne güzel olacak
Canım sabah yarım saat jullian michaels adlı bir kadının videosunu izleyerek spor yapıyorum.İkindi vaktide brazil butt hareketleri yapıyorum.Akşamları yarım saat bisiklet çeviriyordum fakat ona biraz ara verdim,artık akşamları göbek atıyorum:)Yediklerime dikkat ediyorum.Hamurişi,kızartma falan hayatımdan çıkardım.Ve dediğin gibi günde en az 2 lt su içmeye çalışıyorum.
bushracığım önceki bir mesajında görmüştüm jillian yaptığını, sonrasında bakıyım nasılmış deyip ben de başladım. o topikte de yazıyorum hatta. bundan haberdar ettiğin için teşekkür ediyorum sanaçünkü bu egzersizleri yapmaya başladığım pazartesinden bu yana çok daha ciddiye alıyorum bu işi... hedef koydum kendime. 3 hafta içinde 75,5 kg'dan 70 kg'ya düşmeyi kafama koydum. bu işler kafada biter ve kararlı olmak lazım hepimiz biliyoruz. ben gereken ciddiyeti göstermiyordum şimdiye dek. herkes gibi benim de bir kilo alma hikayem var elbette. duygusal sebepler çok önemli bende de... motivasyon çok önemli. kararlı başlayıp, eşimin bir sözüyle tepetaklak olup boşveriyordum her şeyi. bu çay karışımını da aldığımda başlamama sebebim buydu. bu da işe yaramayacak, bunu da yarıda bırakacağım diyordum kendi kendime... fakat bu kez hiçbir şeyin engel olmasına izin vermeyeceğim. disiplinli bir şekilde her gün bisikletimi de jillian'ı mı da yapacağım
delibalık meraba,mesajlarını okudum.hedefimiz aynı.bende bu sabah tartıldım 75,6 çıktım.acilen zayıflamalıyım.dün aktara gidip 9 hayat çayını aldım.dünden beri içmeye başladım.aynı zamanda dünde jillian yapmaya çalıştım.sadece 10 dakika dayanabildim.o kadar çok diyete başlayıp yapamadımki.istersen birlikte yol alalım.destekçi arıyorum kendime
Kizlar adet duzensizligi olan var mi?
Lara
Busracim istanbul b.evler canim sorma feci bugun ve articakmista yazliga gecicem ama burda bi tempo tutturdum gidesim yok kilo bu sekilde veremem herhalde iki haftada 5 kg harika olur ama tartilmam lazim haklisin
delibalik
bushracığım önceki bir mesajında görmüştüm jillian yaptığını, sonrasında bakıyım nasılmış deyip ben de başladım. o topikte de yazıyorum hatta. bundan haberdar ettiğin için teşekkür ediyorum sana çünkü bu egzersizleri yapmaya başladığım pazartesinden bu yana çok daha ciddiye alıyorum bu işi... hedef koydum kendime. 3 hafta içinde 75,5 kg'dan 70 kg'ya düşmeyi kafama koydum. bu işler kafada biter ve kararlı olmak lazım hepimiz biliyoruz. ben gereken ciddiyeti göstermiyordum şimdiye dek. herkes gibi benim de bir kilo alma hikayem var elbette. duygusal sebepler çok önemli bende de... motivasyon çok önemli. kararlı başlayıp, eşimin bir sözüyle tepetaklak olup boşveriyordum her şeyi. bu çay karışımını da aldığımda başlamama sebebim buydu. bu da işe yaramayacak, bunu da yarıda bırakacağım diyordum kendi kendime... fakat bu kez hiçbir şeyin engel olmasına izin vermeyeceğim. disiplinli bir şekilde her gün bisikletimi de jillian'ı mı da yapacağım
Çok sevinirim vallabaşka türlü çok zor çünkü. ama diyet fikri beni çok geriyor. yani adı diyet olunca yemeyeceğim varsa da yemek istiyorum o yüzden yediklerime dikkat edip, elimden geldiğince hareketli olmaya çalışıyorum. o da bu sıcaklarda çok zor oluyor ama başka türlü bu kilolar gitmez. ben 1-2 haftadır zaten yarım saat falan bisiklet çeviriyordum. bunun biraz faydasını gördüm aslında. belim bacaklarım inceldi. ama jillian kadar etkili değil bence o yüzden ne kadar zorlansan da her gün yapmaya çalış. sarışın kadını takip et, o daha hafifini yapıyor.
ben sadece çayla kilo verildiğine inanmıyorum aynı karışımı bende kullandım 1 hafta peşpeşe illa ki faydası olmuştur ama diyet şart..bugün diyette 50.günüm toplamda 7.5 kilo verdim.diyet+hergün 45 dakika yürüyüş yapmaya çalışıyorum+9 hayat çayını da 1 hafta aralıksız içtim günde 2 bardak+aklıma geldiğinde de doğadan ın yeşil çayını içiyorum
delibalık meraba,mesajlarını okudum.hedefimiz aynı.bende bu sabah tartıldım 75,6 çıktım.acilen zayıflamalıyım.dün aktara gidip 9 hayat çayını aldım.dünden beri içmeye başladım.aynı zamanda dünde jillian yapmaya çalıştım.sadece 10 dakika dayanabildim.o kadar çok diyete başlayıp yapamadımki.istersen birlikte yol alalım.destekçi arıyorum kendime
Bende hep vermem lazım diyorum 3 yıldır ağlaşıyorum insanlar ne kilolalar veriyor diyorum ve sürekli şikayetçiyim hareketsizim arabayla tuvalete gidecek kadar hareketsizim aburcubur çok olmamakla birlikte yiyorum
*Bu işin sırrı sabırlı olmakta bitiyor
*15 günde bütün kilolardan kurtulmayacağını kabulleneceksin
*Karbonhidrattan uzak duracaksın mesela pirinç makarna çikolata dondurma hatta karpuzu bile az nefsini körleyeceksin sadece
*Kısaca yediklerine emek vereceksin acıktım diye önüne geleni yemiyeceksin
*Hareket edeceksin burda baz kendin olacaksın herkes şunları yapıyor olayı değil harekette dikkate almam kendi rutinini zorlayacaksın yavaş yavai bünyeni alıştırarak kendine yüklenip pes ettirmeyeceksin
Ben vermem gereken 10 kg için 2 ay biçiyorum şu an 68 kg yim 58 kg olmak istiyorum ve br dahada bu kadar biriktirmeden önlem alacağım sağlıkla kurtulayım şu kilolardan hayırlısı ile
Cayi ictiginden beri adet duzensizligi ceken var mi?
İnternetten sipariş verdim bu gün geldi çayım ve ilk çayımı içtim bakalım inşallah işe yarar....
Çok sevinirim vallabaşka türlü çok zor çünkü. ama diyet fikri beni çok geriyor. yani adı diyet olunca yemeyeceğim varsa da yemek istiyorum o yüzden yediklerime dikkat edip, elimden geldiğince hareketli olmaya çalışıyorum. o da bu sıcaklarda çok zor oluyor ama başka türlü bu kilolar gitmez. ben 1-2 haftadır zaten yarım saat falan bisiklet çeviriyordum. bunun biraz faydasını gördüm aslında. belim bacaklarım inceldi. ama jillian kadar etkili değil bence o yüzden ne kadar zorlansan da her gün yapmaya çalış. sarışın kadını takip et, o daha hafifini yapıyor.